čau, diagnostika mi našla chybu P1620 (Map Cooling Thermostat Control Circuit Signal High).
Teplota na ukazateli na budíkách i přes diagnostiku ukazuje kolem 95°C.
Ví někdo, co je to za chybu??
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
chyba P1620, e46
- TurboShnek
Re: chyba P1620, e46
Podle toho kódu a informací zde https://www.engine-codes.com/p1620.html (ty stránky si ulož) to znamená:tomlow píše:čau, diagnostika mi našla chybu P1620 (Map Cooling Thermostat Control Circuit Signal High).
Teplota na ukazateli na budíkách i přes diagnostiku ukazuje kolem 95°C.
Ví někdo, co je to za chybu??
- Rozbitý čidlo teploty vody v motoru.
- Prasklý drát v obvodu čidla teploty a nebo zkrat.
- Špatný dotek v zástrčkách.
Kód P1620 se objeví když jde z čidla teploty slabý signál dýl než 20 vteřin. Sázel bych spíš na to že někde nemáš dotek nebo prasklej drát když ti to ukazuje správnou teplotu. Nastříkej do zástrček WD-40 a nebo vem měřák a hledej dokud je teplo.

Čím je to vyčteny?
Tipuju výhřev termostatu (tj. to chce novej termostat). Prvně to chce ale napsat motorizaci a vyčíst vhodným nástrojem..
Tipuju výhřev termostatu (tj. to chce novej termostat). Prvně to chce ale napsat motorizaci a vyčíst vhodným nástrojem..
- TurboShnek
Teď jsem si všímnul že BMW má svojí verzi toho kódu která je zdeTANN3R píše:Čím je to vyčteny?

Tak že ignoruj můj první příspěvek, nejspíš má pravdu TANN3R.
- Rozbitý termostat.
- Spatný čidlo v krytu termostatu což je asi ten zmíněnej výhřev.
- Prasklý drát v obvodu toho čidla a nebo zkrat.
- Špatný dotek v zástrčkách.
Ano, byl to ten termostat