Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E66 745 Li - data z Inpy
Re: E66 745 Li - data z Inpy
Tak jsem dnes vyzkoušel hodnoty na benzín. Myslím, že snad dobrý. Budu muset nechat seřídit LPG.
Jsou tam ještě nějaké screeny VVT, jestli to je ono a ten by měl být taky OK.
https://jarisbmw.rajce.idnes.cz/Inpa_benzin/
https://www.youtube.com/watch?v=qEh67kh ... e=youtu.be
Jsou tam ještě nějaké screeny VVT, jestli to je ono a ten by měl být taky OK.
https://jarisbmw.rajce.idnes.cz/Inpa_benzin/
https://www.youtube.com/watch?v=qEh67kh ... e=youtu.be
Jo, je to ono. Tohle je normální režim vvt. S otáčkami se bude hodnota zdvihu zvyšovat. Když nejede, tak máš pořád jednu pevnou hodnotu.
Diky za vysvetleni. Kazdopadne jsem rad, ze to funguje a hodnoty na lambdach vyresi serizeni LPG. Ale to jedine od pana Jaraxe. On je na to nejlepsi.
to mám radost teda
Ty vole, clovek te chvali a ty jeste nadavas
.

plan na posledních 24 hodin byl
- po měsící vytahnout šestku a projet se bez střechy
- po měsíci vytáhnout enduro a projet se
- věnovat se dětem
- skácet na zahradě strom
výsledek
- několik hodin jsem spravoval diagnostiku
- pak jsem několik hodin spravoval 745d domrdanou čipařem (vyřešeno, včetně dokodovani mraky věci a plne aktualizace)
- přebíral auta
- několik hodin si hral s dojebanou 760Li od mechaniků
- byl projet 760li a porovnat jeslti jede jak má s jednou 750i a jelikož ji moc neujela, tak nevím jesltli to je vlastnost (200kg rozdílu) a nebo ta 760li ještě není ok
- drbal se s nefunkčním CIC na debilní F10
- děti jsem ani neviděl, na motorce se neprojel, šestkou taky ne, ta už bude beztak nepojízdná jak měsíc stála, ty E60ková elektrika ji zaručeně vybila, a strom stojí.
- po měsící vytahnout šestku a projet se bez střechy
- po měsíci vytáhnout enduro a projet se
- věnovat se dětem
- skácet na zahradě strom
výsledek
- několik hodin jsem spravoval diagnostiku
- pak jsem několik hodin spravoval 745d domrdanou čipařem (vyřešeno, včetně dokodovani mraky věci a plne aktualizace)
- přebíral auta
- několik hodin si hral s dojebanou 760Li od mechaniků
- byl projet 760li a porovnat jeslti jede jak má s jednou 750i a jelikož ji moc neujela, tak nevím jesltli to je vlastnost (200kg rozdílu) a nebo ta 760li ještě není ok
- drbal se s nefunkčním CIC na debilní F10
- děti jsem ani neviděl, na motorce se neprojel, šestkou taky ne, ta už bude beztak nepojízdná jak měsíc stála, ty E60ková elektrika ji zaručeně vybila, a strom stojí.
Tak to mas taky pekny. Neboj, ted to v nejblizsi dobe nebude. Nebude cas. Mame toho hodne a ja jsem po tydnu vytahl auto na vysocinu k pribuznym. To jeste urcite vydrzi.
Jestli se chces projet bez strechy, tak toho vyuzij zitra. Nebo pristi tyden do Letohradu na sraz a oni ti ho pokřtí.
Jestli se chces projet bez strechy, tak toho vyuzij zitra. Nebo pristi tyden do Letohradu na sraz a oni ti ho pokřtí.
Nepsal jsi, ze mas nejakou dobrou firmu u Smiric? Neosvedcili se?Jaris330D píše:hodnoty na lambdach vyresi serizeni LPG. Ale to jedine od pana Jaraxe. On je na to nejlepsi.
Ano, jsou z Holohlav. Firma gasinsight. Jsou dobri, dali me nove virive filtry a vstrikovace Dragon, ale problem je, ze neznaj detailne motor v 745tce. Treba by to seridili dobre, ale k Jaraxovi budu davat auto ohledne svolavacce u BMW, ktere je zrovna na muj model. Mam nove vstrikovace a maji najeto asi 25 000 km, takze je potreba je znova seridit. Neco rikal, ze ty nove vstrikovace si sednou a bude je potreba znova doladit. Treba to dam doladit i jim, jeste uvidim, jak to bude casove. Ted toho je zase nejak moc. Jako v okoli asi nejlepsi, ale Jarda ty instalace dela uplne jinak. Jakoby s tim autem zil. Kdysi to nechaval delat u sveho plynare. Jenze oni nesundavaj sani a ty trysky nedelaj tak precizne. Oni to navrtavaj na aute a pred dvema lety me jedna tryska vystrelila ven a ja to musel specialnim epoxidem prilepovat, aby to tam drzelo. Klestema nasroubovat do zavitu, ktery tam pomalu nebyl. Asi vis jaka to byla prcacka? A hadicky nove nedam, protoze jsou u sani prilepene a kdyz bych chtel nove, tak jedine sani ven a udelat to poradne, aby se daly vymenit.zzeli píše:Nepsal jsi, ze mas nejakou dobrou firmu u Smiric? Neosvedcili se?Jaris330D píše:hodnoty na lambdach vyresi serizeni LPG. Ale to jedine od pana Jaraxe. On je na to nejlepsi.
žádnej plynař v ČR co vím nesudnává sání na trysky, todle děláme jen my, bohužel plynařům nejde o to udělat to dobře.
nedávno u mě nějaká pár měsíců stará montáž od bežného vyhlašeného pražského plynaře kterého tu všichni znají a nestačili jsme se divit jak natahl pod autem přívod.

tady to pak můžete porovnat s tím jak to děláme my, přitom je to blbych 5 minut navíc

nedávno u mě nějaká pár měsíců stará montáž od bežného vyhlašeného pražského plynaře kterého tu všichni znají a nestačili jsme se divit jak natahl pod autem přívod.

tady to pak můžete porovnat s tím jak to děláme my, přitom je to blbych 5 minut navíc

Naposledy upravil(a) JaraX dne sob 29.09.2018 11:46, celkem upraveno 3 x.
prvni fotku nevidim ani po prihlaseni, druha je ok
njn, M*tes se stim nikdy nesral
))

MIMO TEMU SORRY LUDIA
JaraX prosím ta ako si sem dal fotky?
Ja sa chystám popridávat X fotiek a zaboha nič ani jedna.
JaraX prosím ta ako si sem dal fotky?
Ja sa chystám popridávat X fotiek a zaboha nič ani jedna.
e46 M3 CSL “Mrcha”
e60 M5 "DailyCar"
e61 M5 "Pracant"
e64 650Ci "BySnejk"
e31 850Ci "Žít život"
e70 4.8i "BeastX"
Ram Sport 2020
CLA SB AMG "WifeCar"
AC Cobra s M62B44 s 6q
e60 M5 "DailyCar"
e61 M5 "Pracant"
e64 650Ci "BySnejk"
e31 850Ci "Žít život"
e70 4.8i "BeastX"
Ram Sport 2020
CLA SB AMG "WifeCar"
AC Cobra s M62B44 s 6q
bud musíš být platící člen,
nebo to uděláš jak já
dáš link na fotku, označíš do bloku a dáš tlačítko IMG
nebo to uděláš jak já
dáš link na fotku, označíš do bloku a dáš tlačítko IMG
Ja kdyz nevim, tak dam citaci a kouknu, jak tam ty prikazi sou.
- soukupadam
Čau, dájí se vypsat nejčastější příčiny chudé směsi, když jsou chudé obě strany?
Jenom hádám, ale lambda sonda?
lambda sondy jsou 2 a nechovali by se obe strany stejne.
První bych se podíval po falešném vzduchu, často bývá špatná ta guma za váhou vzduchu.
První bych se podíval po falešném vzduchu, často bývá špatná ta guma za váhou vzduchu.
e66 750Li
spis membrany a ty hadice odvetrani. na netesnosti si n62 moc nepotrpi, prakticky se nevyskytuji. obcas nejaka praseci lpg montaz prisava kolem spatne navrtanejch vstriku..