Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Propadá se brzdový pedal e28
Propadá se brzdový pedal e28
Zdar chlapi, měnil jsem kotouče a desky na obou nápravách a od té doby se mě propadá brzdovy pedál při nastartovaném motoru, kapalina nikde neteče, hadičky jsou v pořádku. A začala svítit kontrolka abs. Neví někdo kde by mohl být problém?
Re: Propadá se brzdový pedal e28
Vadny hydroblok systemu abs. Ostal zrejme zaseknuty hydraulicky presuvac, ktory prepusta tlak do bypassu v pripade cinnosti abs a zostal v polohe kedy prepusta.
To sa stava ak sa nemeni roky brzdova kvapalina, ktora na seba naviaze casom vodu.... sposobi koroziu vnutri hydrobloku a potom prvy zasah abs takto dopadne....
To sa stava ak sa nemeni roky brzdova kvapalina, ktora na seba naviaze casom vodu.... sposobi koroziu vnutri hydrobloku a potom prvy zasah abs takto dopadne....
Mám asi stejný příběh na e92, prý 2x odvzdušněno, pedál je měkkej, po jízdě na dálnici vyskočilo varování (žlutá na brzdy/hever), po restartu už ne, nicméně feeling z brzd je pořád tragickej (brzdí až po dlouhém sešlápnutí). Dá se vyměnit samotný hydroblok nebo rozhýbat pístek diagnostikou?
“Ability is what you're capable of doing.”
Včera jsem si všimnul že kapalina prosakuje na ABS okolo tlakové spínače.
Tak tlakový spínač jsem vyměnil a dělá to pořád..