Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Navod jak opravit odpadly plexisklo mlhovky/zpatecky [e46]

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
TurboShnek

Navod jak opravit odpadly plexisklo mlhovky/zpatecky [e46]

#1 Příspěvek od TurboShnek »

Novy motto v Mnichove je ciste poteseni z jizdy! Nebo neco na ten zpusob, ale kvalita vyrobku rozhodne poteseni neni... :lol:

Dneksa jsem byl 200km za mestem a pri zavreni kufru mi z mlhovky odpadlo plexi sklo...

Obrázek

Tak ze oprava je jednoducha, proste jsem skocil do obchodu a koupil za dvacku vterinovy lepidlo, omil kraje lihem a nechal to cely 30 minut zaschnout.

Doporucuju vsem vozit vterinovy lepidlo a lepici pasku, protoze clovek nikdy nevi co odpadne. Ale mozna je to proste tak schvalne vymysleny aby sli lip menit zarovky. :lol:

Obrázek Obrázek

Hadr a lih se taky hodi, treba na tohle, nebo miti bordelu ze skla, lepidla z nalepek ze skla atd... :P Vyuziti je 1000 jako WD-40. :lol:
Woyta

Re: Navod jak opravit odpadly plexisklo mlhovky/zpatecky [e4

#2 Příspěvek od Woyta »

Sekundovy lepidlo nic neresi. Jen se dovnitr bude dostavat voda a vyhnijou kontakty.
Je treba tu utesnit. Pokud vim, ze to uz rozebirat nebudu, tak pouzivam lepidlo na autoskla.
TurboShnek

#3 Příspěvek od TurboShnek »

Woyta píše:Sekundovy lepidlo nic neresi. Jen se dovnitr bude dostavat voda a vyhnijou kontakty.
Je treba tu utesnit. Pokud vim, ze to uz rozebirat nebudu, tak pouzivam lepidlo na autoskla.
Kde ho kupuješ?
Woyta

#4 Příspěvek od Woyta »

V mototechne.
Pripadne jsou i jina pouzitelna pruzna tesnici lepidla.

Jinak ve fabrice se pouziva tavne lepidlo (ten bily pruzny tmel). To lze pouzit taky ale byva problem s aplikaci takze pouzivam spise lepidlo, ktere tuhne dele.
rosta636

#5 Příspěvek od rosta636 »

já myslím , že jsem to naleptal toulenem a slepil.Za 5 let to neupadlo.A nebo si z plastu a toulenu udělat lepidlo a tím to slepit. Za mejch mladejch let jsem takto lepil plastová letadýlka
Odpovědět