Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
nevytvořená readiness cody E46
nevytvořená readiness cody E46
Zdravím! Mám problém , řešil jsem to před rokem na e46 klubu, ale nikdo si s tím asi neví rady. E46 330Ci 2005 v registru žádné závady a nejsou stále vytvořeny readiness data. Nevím tudíž co dál. Na volnoběh se to někdy začne třást jako ,kdyby to mělo chcípnout. všechno jsem prolezl ,díra by nikde bejt neměla.Separátor a vše kolem něj jsem taky vyměnil.Podtlakové hadičky taky i obě hadice na sání. Na nic si to nestěžuje a po x tis.km nejsou vytvořena. Co s tím nebo na co se mám v live datech v Inpě podívat? Ale pokud si to na nic nestěžuje , tak nechápu proč se nevytvoří? Ale je fakt ,. že se to někdy začne třást, přijde mi to jako by tam šlo málo benzínu. Ale i to čerpadlo jsem už vyměnil a nic. Readiness měřím torque a vše je stále zlutý. Budu rád za každej nápad.Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: nevytvořená readiness cody E46
Zacal bych aktualizaci motorove jednotky zdali se na ni nepodepsal nejaky pan tuner. Pak se mozna objevi i nejake ty zavady v pameti.
Re: nevytvořená readiness cody E46
To už jsem si říkal taky, že jí zkusím přehrát. Psal jsem i majiteli, ale ten se dušoval , že s tím nikdo nic nedělal. Jestli je tady někdo ze Svitavska , kdo by mi to přehrál, tak at písne