Rozumím a protože doufám , že zatím teda nepatřím do té skupiny , mám a nebojím se toho , tak musim snižovat rizika.Takže N53 radeji nee.
Další věc co mě opravdu fakt sere je , že je všude tři prdele kombajnů , nafty , automatů a X-drive.Do toho mi ještě přibyl ten motor a můžu si rovnou hledat tráboše
nevymýšlej blbosti, nevidím důvod si koupit N53, když se do stejného auta dávala N52,N62,
jen si zkus spočítat kolik kurvítek to má navíc proti N52,N62
- podtlakové silentbloky motory místo klasických
- oxidační katalyzátory místo klasickych které odchází
- složité, drahé vstřiky které je třeba měnit proti normálním motorům
- vyskotlaké vstřikovací čerpadlo, které taky odchází
- EGR ventil
- NOx senzor za 15 000 kč který obvykle nevydrží ani 100tkm
- drahé lambda sondy
a kromě toho není motor sám o sobě taky spolehlivý se tam umře na klice, sem tam se musí udělat rozvody, zvuk to má jak nafták a výkonu to taky moc nemá
Dobré ráno, tak to je síla teda noo. Teď je otázka, zda nebude ta pětka s N52 dražší. Jednu takovou prodává borec z Teplic úplně tu samou jen 05 a N52 a chce zato 295 000.
Což se mi zdá teda dost.
Taky je hodně trojek a s 2,5 tak asi budu hledat tu.
Hehe tvle dvojče mýho 530i, stejná MysticBlau a kola tomu celkem sluší akorát o 20kW silnější a sport sitze a SMG na zkoušku bych bral! Jen by mě zajímala ta pravda o 70tis. hehe, ať pošle VINko.
pokud je to socka tak nebrat ....raději připlatit za vybavenou 5er... možná i 170kw by nebyla marná a ceny padli dost dolů ...chápu 190kw je lepší ale pokud to nemá někdo na výkon bohatě i 170kw stačí ... pokud by byl stav i výbava nadstandart.
Bavím se o tom, když byla E60 nová. Z linky prostě vyjela a měla 000000 km. sám mám E60 kde byl do nedávna nájezd 0xxxxxx. U F10 a novějších už to jde normálně od 1 až do 999999km, Toho smajlíka si příště odpust, než začneš plácat hovadiny, jinak si ho dej k nicku, tam ti bude sedět!