Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

P: Dvere + nivo E34

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
schaps

P: Dvere + nivo E34

#1 Příspěvek od schaps »

Ahoj,
mam tu vsechny 4 dvere na e34. Na fotkach chybi dvere ridice, protoze ty jsem stihl uklidit driv, nez jsem si vzpomnel, ze bych je mel nafotit :) Vsechny 4 v elektrice, z jednech zadnich nekdo bohuzel prasacky vytrhl jednotku centralu. Dole nejsou rezave, celkove jsou ale podrene - od prepravy, prenaseni. Proste pomerne slusny zaklad pro nekoho, kdo by je chtel zrenovavat a nechtel vyvarovat. Ja uz se do toho poustet nebudu :)

Cenovku bych videl na 2000 za vsechny. V pripade rychleho jednani k nim pridam i tapecy v dekoru drevo.

Dale bych tu mel mit kompletni nivo z e34 (525i).
Zadni napravnice opiskovana, nasopovana zinkem, praskova barva, nove velke silentbloky
2x tlumice
servopumpa
"expanzni" nadoby
cidlo
Zadne hadice ani trubicky uz nejsou pouzitelne
Prihodim k tomu i obe zadni ramena a klidne i diff (samosvor to neni).

Nekolik let se mi to uz vali v garazi a uz to musi z domu. Mel jsem to puvodne do sveho auta, ale nakonec se zastavba nekonala a ja uz bych to asi stejne nedokazal dat dohromady :) Takze treba to nekomu udela radost.

Cenovku bych videl na 7000,- Jen v te napravnici jsou 4000 jen v materialu. Protoze se toho potrebuji zbavit, tak prodej pouze vcelku. K vyzvednuti kousek od Rokycan, po dohode mozne priblizit po D5 smerem ku Praze.
Tel na me 702 287 743

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek