Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Viřivé klapky a měření emisí

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
laik

Re: Viřivé klapky a měření emisí

#21 Příspěvek od laik »

no jo, žárovka většinou shoří když svítí. Takže ráno OK a po 300m tě sejme policajt a dá ti flastr. Jsou auta, kde bez gola sady nevyměníš ani tu blbou obrysku. A v noci. Pak tomu dá policajt korunu - oni nemusí, jim to u nových aut nejde, ale vy máte starý tak příště to bude za 2kila :shock: Byla to levá koncovka. Tohle nouzově na dojetí řeším mlhovkama. Jo, když někdo jezdí půl roku s vypálenou žárovkou je hovado. Ale když ti shoří a hned tě osolí....myslím si, že někdo byl moc horlivý na nepravém místě.
Foldas, JaraX, furt jsem mimo. :( Když mám 4x4 se stálým záběrem (E53 předface) a zatočím zadní nápravou, tak se musí točit i přední?....no nechám se překvapit, za týden to uvidím naživo. ;)
Foldas

#22 Příspěvek od Foldas »

je tam mezinápravák takže to odbrzdíš normálně
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#23 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Já se na to kdysi ptal u nás na STK a mají pod druhou nápravu válce
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
laik

#24 Příspěvek od laik »

AAAAha :D a já myslel, že je jen u X-drive, tady je prej nějaký řetěz, takže žádný prokluz.....
No myslet znamená hovno vědět. Díky za osvětu :oops:
Ty pomocné válce mají asi jako výdrb, protože na dovozové tvrdil, že to musí nějak překalibrovat na 4 kolu....
A asi by to vyhodilo chybu? DSC? Nějaký trojúhelníček?
Odpovědět