Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zavirani kufru
Re: Zavirani kufru
Ted to resim taky, obcas se mne na konci objevi mala kapicka. Psal jsem Jaraxovi a pry jedine koupit novy pist. Pry se repas neosvedcil. Predpokladam, ze cena bude kolem 6000 kc. Kapalinu budu muset dohledat, uz si to nepamatuju z hlavy a jeste jsem nemel cas to prolistovat.
Ten pist se prodava, jako celek i s hadicema.
Ten pist se prodava, jako celek i s hadicema.
no, nepotěším Vás .... koupil jsem novou a začala mi téct znovu po roce a kousek
... cena cca 6500,-Kč

ale u Tebe to bude nečím jinym, u aut kde se dala se znovu problém už nikdy neobjevil, jen u Tebe a tam to přece nějak divně sedělo a o něco se to opíralo
Jo, divně se to opíralo o polstrování kufru, ale těžko říct jak zásadně ... při otevírání/zavízání cca v polovině pohybu pístu se to dotklo stěny a jakoby vyvracelo. Ale bylo to úplný minimum, ale na žádný jiný důvod jsem nepřišel.
mam hydrokufr. Po otevření mi padá na hlavu. JaraXi, platí ještě, že repasuješ ty vzpěry co jej drží?
Klimson: mě je dělali tady: www.gorcak.cz/ za směšnou cenu. Měnil jsem je v létě a čekal na zimu. Fungují i se sněhem na víku. Nepadá. Za mě doporučuji.
klimson, ano platí.
máme je skladem a řešíme to výměnným způsobem
máme je skladem a řešíme to výměnným způsobem
Kluci, pist na hydrokufr vzit normalne z cartecu? Pisete o cca 6,5.. me vyskocila cena 8,8:/
Jinak aeroshell olej mam 1litr, tak kdyby nekdo chtel tak se stavte a ja vam odleju.
Jinak aeroshell olej mam 1litr, tak kdyby nekdo chtel tak se stavte a ja vam odleju.
jj normalně z BMW, stojí kolem 8mi tuším, možna to zdražilo, ty ceny se furt mění
Hmm.ok. kdyby nekdo shanel,tak tady za 6,8 vcetne posty...
https://www.ebay.de/itm/GENUINE-BMW-E65 ... SwYUZcJl6B
Jaraxi, co bylo konkretne spatne na te repasi? Vsaj je to pidipistek co pracuje s normalnim tlakem...nic kosmickeho..ani neni nijak namahanej axialne...divny..
)
https://www.ebay.de/itm/GENUINE-BMW-E65 ... SwYUZcJl6B
Jaraxi, co bylo konkretne spatne na te repasi? Vsaj je to pidipistek co pracuje s normalnim tlakem...nic kosmickeho..ani neni nijak namahanej axialne...divny..

nam to repasovali už dvě firmy včetně gorčáka a stejně to začlo týct, pokud někdo najde firmu co to rozumně zrepasuje, tak rád nechám udělat mraky pistnic,
Mam jeden typ. Tak az to prohodim a tak to zkusim poptat.uvidime.
Čaute. Toto sú tlmiče na prednú kapotu alebo zadný kufor?
https://www.amazon.de/BOXI-Motorhaube-G ... ds=bmw+e65
https://www.amazon.de/BOXI-Motorhaube-G ... ds=bmw+e65
to by melo byt na predni kapotu
- Don
Ze by byly "motorhaube" na predni kapotu?
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Vymenil jsem pistnici plus u ni pruzinu a jediny co to udela tak se kufr na dalku zavre. Otevrit se mi nechce. Pouze odskoci od zamku, a zase se zavre. Manualne rukou ho otevru, ale je to pres odpor!! Od pulky nahoru uz jde lehce.
Na co mam mrknout dal??
Vymenit druhou pruzinu? Zkusit jinej HKL.....jestli to pisu dobre?
Jinak uz me nic nenapada. Jinak kdyz chci otevrit kufr, tak moturek neslysim ze by vrcel. Pri zavirani je slyset hned
Na co mam mrknout dal??
Vymenit druhou pruzinu? Zkusit jinej HKL.....jestli to pisu dobre?
Jinak uz me nic nenapada. Jinak kdyz chci otevrit kufr, tak moturek neslysim ze by vrcel. Pri zavirani je slyset hned
Spatnej koncak v jednotce
ten se chová přece naopak, otevře a nezavře. vždycky když to bylo špatny tak to bylo tak.
ale když už mě kdysi byl xdreamerx a vím že to nechtěl tehdy opravit, tak se to moc extra nekoumalo, ale myslím že jsem to tehdy odhadoval na koncák, ale myslím že se to chovalo jinak.
ale když už mě kdysi byl xdreamerx a vím že to nechtěl tehdy opravit, tak se to moc extra nekoumalo, ale myslím že jsem to tehdy odhadoval na koncák, ale myslím že se to chovalo jinak.
Jaraxi ja tam u toho kufru mel vic......jednak vytekla pistnice a potom i padal kufr, takze pruziny. Ted jsem to nahodou sehnal z jineho auta u ktereho otevirani normalne fungovalo.
Ten koncak myslite na HKL?
Ze bych teda zkusil nejdriv jinou abych mel jistotu a popripade nechal repas u Falcona.
Ten koncak myslite na HKL?
Ze bych teda zkusil nejdriv jinou abych mel jistotu a popripade nechal repas u Falcona.
jj HKL