Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
M54B30 vynechávání
-
M54B30 vynechávání
Mám prozbičku a už si nevím rady, v létě nic ale jak začne být zima tak mi začne vynechávat valec 5 někdy 3. Měnil sem cívky, svíčky, vstřiky, lamda sondy horní, odlučovač oleje, váhu vzduchu. Prostě ráno nastartuju a jde na všechny ale jak začnou pomalu spadávat otáčky tak začne vynechávat, až naskočí chyba motoru. Ale vypnu zapolování okamžitě nastartuju a úplně bez problému běží na všechny. Díky moc za každé info
Re: M54B30 vynechávání
Jaký chyby jsou v paměti závad ?
-
Vynechání zážehu - válec 5 , někdy i třetí.Rupitch píše:Jaký chyby jsou v paměti závad ?
neztrácí se chladící kapalina?
-
Neztrácí se voda to jsem pozoroval, jestli to není těsnění pod hlavou.JaraX píše:neztrácí se chladící kapalina?
Koukal jsi na kabely ke vstřikům a cívkám ? A na kostry ? Pokud ano, tak zkus změřit tlaky a koukni ještě jestli neprolíná olej přes simerink na klice. Jestli si to nepřisává falešný vzduch.
a taky separator
-
Ještě mě napadlo že prolíná ventilove víko u civek. Mělo by to vliv ?Rupitch píše:Koukal jsi na kabely ke vstřikům a cívkám ? A na kostry ? Pokud ano, tak zkus změřit tlaky a koukni ještě jestli neprolíná olej přes simerink na klice. Jestli si to nepřisává falešný vzduch.
Může mít.