Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Vypada presne dle mych predstav jak by to auto vypadat melo, jenze problem tam bude ten celolak, tech 130k km tam taky nebude poprve, tezko rict.
Od majiteľa tej sedmice som našiel na FB túto fotku. Otázne je, či je to to isté auto, ale nie je to vylúčené...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

tipoval bych, ze 750i nebude mit na budikach u spotreby napis Diesel.
hlavne otáčkomer nebude benzin.
Tak to som predajcovi ukrivdil, nevšimol som si tieto detaily. Považujte môj post teda za irelevantný...
Ta už tam je minimálně měsíc, možná i dva... nikomu se nechce do Lotyšska? 
https://mapy.cz/zakladni?planovani-tras ... &xc=%5B%5D

https://mapy.cz/zakladni?planovani-tras ... &xc=%5B%5D
- soukupadam
-
- Kontaktovat uživatele:
ta by se mi libila...
Tak už se začínají do evropy tahat specialitky z Dubaje?
Tu bych si nechal líbit
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 626de0c90a
Tu bych si nechal líbit

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 626de0c90a
e66 750Li
Ta je pěkná ... taky by se mi líbila... a není předražená za 200-250k se dají sehnat krásné vybavené kousky...soukupadam píše:https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/bmw-750i-nigth-vision-leder-dvd-gsd-soft-close-voll/1015517455-216-1849
HyndaDan. Tady uz by to max voll odpovidalo
proc takovy auto nema vyhrivanej volant, kdyz uz to musi mit ten osklivej z E60
a co to je switchtronic?

a co to je switchtronic?
Ty Alpiny nebývají moc naložené, tahle je docela pěkně vybavená..
Svitcthtronic by mohlo být řazení těmi tlačítky na volantu???
"ALPINA SWITCH-TRONIC is not just the description for the traditional shift buttons on the back of the steering wheel, but also means that the transmission software is explicitly tailored for every drivetrain type"
A třeba se tenhle volant nedělal vyhřívaný
Svitcthtronic by mohlo být řazení těmi tlačítky na volantu???
"ALPINA SWITCH-TRONIC is not just the description for the traditional shift buttons on the back of the steering wheel, but also means that the transmission software is explicitly tailored for every drivetrain type"
A třeba se tenhle volant nedělal vyhřívaný

Chybí zadní komforty (neocenitelné pro děti), zadní odvětrání i idrive, elektrické rolety, nemá dvojitá okna a je to krátký.soukupadam píše:https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/bmw-750i-nigth-vision-leder-dvd-gsd-soft-close-voll/1015517455-216-1849
Jo, jsem zhýčkanej mým individuálem ale sedmu bych jinou než s must-have výbavou nekoupil. Kdo má, ví o čem mluvím.
trochu bych si dovolil zapolemizovat o tom odvetrani sedacek obecne, jestli je to must have... kdyz na to tak koukam zpetne se svou zkusenosti tak je to fajn mit to v aute, vypada to dobre a funguje to dobre... ale u 10let+ stareho auta je ta kuze tou perforaci poskozena, protoze ty dirky nejsou kulate, ale hranate - takze dirky maji rohy a v urcitych namahanych mistech tim ta kuze trpi a muze se to trhat. Mit vzadu perforovanou kuzi, pokud vzadu jezdi deti, muze byt fakt za trest - furt je peskovat at si daji pozor at to neznici by me asi nebavilo. I kdyz vy jiste mate svy caparty vycepovany takze ani neceknou a jeste to pri vystupovani po sobe vyluxuji
Mozna jsem na to az moc opatrnej a citlivej, ale ja treba zasadne do svyho vraku nesedam s necim v zadni kapse kalhot nebo v bunde co ma kovovy cvocky apod. Sedat do toho neustale a mit treba klice nebo kudlu v zadni kapse tak myslim, ze to clovek odjebe docela rychle.

Mozna jsem na to az moc opatrnej a citlivej, ale ja treba zasadne do svyho vraku nesedam s necim v zadni kapse kalhot nebo v bunde co ma kovovy cvocky apod. Sedat do toho neustale a mit treba klice nebo kudlu v zadni kapse tak myslim, ze to clovek odjebe docela rychle.
Kurevtor: Myslím si že jsi to řekl přesně. Já bych s dětma nemohl jít do světlého interiéru ani mít zadní sedačky perforované. Myslím si že by dlouho nevydrželi. Opravdu je to smutné ale mé děti i něco málo jí nějaké dětské krupky nebo lízátko či rohlík se salámem apod.
Prostě to máme jako obytný vůz ne jako naleštěnopu výstavní káru co mají hoši ve 20-30letech nebo pak v duchodu ...
O to jsem se snažil první roky když nebyli děti ...ale je pravda že jsem podlehl ...křičení jekotu malého 3roky ... ten starší je klidnej a nechá si vysvětlit spousty věcí tak by ani nejedl a nedělal bordel. Ale když se vám rozleje pití vzadu nebo mlíčko co pije malej apod to by jste byli asi uklizečky a stále dokola a kdo by to vydržel snimi.
Až se dokopu k autu tak pak se budu rozhodovat e61 vs 750 zatím mě jiná alternativa po e38 nenapadá.
kombík e61 je všestrannej a 7er je zase výbavou někde jinde.
Já chápu pár z vás co máte málo vybavenou či se slabším motorem 735i apod že hledáte furt něco lepšího ale není někdy fajn být spokojený stím co máte ?
Většina lidí jezdí s plečkama nudnejma a většina z vás máte takové štěstí mít krásnej a vybavenej kočár 7er.
Switch tronic - řazení na volantu myslím si že některé modely BMW jej mají za příplatek a např. M5 jej má taky pádla na volantu co jsem si všiml dost často. Je to rychlejší řazení hlavně při sportovní jízdě a je to po ruce.
Prostě to máme jako obytný vůz ne jako naleštěnopu výstavní káru co mají hoši ve 20-30letech nebo pak v duchodu ...

O to jsem se snažil první roky když nebyli děti ...ale je pravda že jsem podlehl ...křičení jekotu malého 3roky ... ten starší je klidnej a nechá si vysvětlit spousty věcí tak by ani nejedl a nedělal bordel. Ale když se vám rozleje pití vzadu nebo mlíčko co pije malej apod to by jste byli asi uklizečky a stále dokola a kdo by to vydržel snimi.
Až se dokopu k autu tak pak se budu rozhodovat e61 vs 750 zatím mě jiná alternativa po e38 nenapadá.
kombík e61 je všestrannej a 7er je zase výbavou někde jinde.
Já chápu pár z vás co máte málo vybavenou či se slabším motorem 735i apod že hledáte furt něco lepšího ale není někdy fajn být spokojený stím co máte ?
Většina lidí jezdí s plečkama nudnejma a většina z vás máte takové štěstí mít krásnej a vybavenej kočár 7er.
Switch tronic - řazení na volantu myslím si že některé modely BMW jej mají za příplatek a např. M5 jej má taky pádla na volantu co jsem si všiml dost často. Je to rychlejší řazení hlavně při sportovní jízdě a je to po ruce.
Zadní sedačky mám perforované a vypadají jako nové. V autě je merino s tím, že perforované části sedaček jsou pevnější nasca.
Jinak ano, děti mám vychované k tomu aby se k autu chovaly hezky a nemám s nimi jediný problém. Dokonce opatrně překračují individual lišty
Jinak ano, děti mám vychované k tomu aby se k autu chovaly hezky a nemám s nimi jediný problém. Dokonce opatrně překračují individual lišty

Krásný ... kolik mají děti let ? Starší 5letý už se začíná chovat taky civilizovaněji. 
MOD fishmaker : necituj primo predchozi prispevek

MOD fishmaker : necituj primo predchozi prispevek
4 L ve slove VOLLLL jsou na tom inzeratu asi to nejzajimavejsi.
jinak proste nezajimava nudna 760i s mega najezdem. Navic treba ten detail prasklyho dekoru nic moc..
podle me uplne mimo, kdyz 760i tak neco zajimavyho a jedinecnyho a urcite ne s takovejma kilometrama v sobe
jinak proste nezajimava nudna 760i s mega najezdem. Navic treba ten detail prasklyho dekoru nic moc..
podle me uplne mimo, kdyz 760i tak neco zajimavyho a jedinecnyho a urcite ne s takovejma kilometrama v sobe