Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Čistič kůže DODO JUICE!
-
Čistič kůže DODO JUICE!
Cau klubaci, koupil jsem si čistič kůže a impregnaci od Dodo Juice...
čistič: Dodo juice supernatural leather cleaner
impregnace: Dodo Juice Supernatural Leather Ultra-high Performance Sealant 250ml
než jsem to vyzkoušel na kožený sedačky u auta (světlá kůže), tak jsem to radši nejprve zkusil na kožený kombinéze na motorku...nastřikal jsem čistič na kůži a kartáčkem jemně začal čistit...a co se nestalo kombinéza začala pouštět barvu kartáček byl celej červenej (mam červenou kombinézu) setřel jsem čistič mikrovláknovou utěrkou a taky červená...u jiných čističů se mi tohle nestalo...máte s tímto čističem a impregnací někdo podobné zkušenosti?
čistič: Dodo juice supernatural leather cleaner
impregnace: Dodo Juice Supernatural Leather Ultra-high Performance Sealant 250ml
než jsem to vyzkoušel na kožený sedačky u auta (světlá kůže), tak jsem to radši nejprve zkusil na kožený kombinéze na motorku...nastřikal jsem čistič na kůži a kartáčkem jemně začal čistit...a co se nestalo kombinéza začala pouštět barvu kartáček byl celej červenej (mam červenou kombinézu) setřel jsem čistič mikrovláknovou utěrkou a taky červená...u jiných čističů se mi tohle nestalo...máte s tímto čističem a impregnací někdo podobné zkušenosti?
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čistič kůže DODO JUICE!
U kůže co je víc jetá to chce naředit a čistit opatrně, jinak jde barva dolu... jinak jako čistič je super, čistí výborně
.

Čistil jsem tím červený interier 6er a hodně mě nadchl. Perfektně to kůži vyčistilo, šla dolů jenom špína ... a pokus o opravu bočnice předchozího majitele
Sealant tu kůži pak krásně zmatnil

V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když jde barva dolů, tak už je to problém.
Na mé e36 taky vše ok , černá kůže, šla jenom špína.
-
Máte zkušenosti někdo s opravou kuze? Resp. mam odrenou kuzi na madle...Koukal jsem na netu na znacku Colourlock mate zkusenost? Popr. nějaky postup?
Hele jak to dopadlo s tím dodo juice, mam taky kremovou kůži a dostává zabrat, nejde ta špína dolu. Jde to tímhle ? Zkusil jsem všechno možné ale nic moc, jsem na to docela puňťa...
Za me nej cistic na kuzi a ze jsem jich uz vyzkousel 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Super, díky za info, jdu do toho, koupim celou sadu...
Já osobně můžu doporučit Meguiars nebo Auto Finesse.
Zrovna mám doma taky sadu od Auto Finesse s čističem a následnou impregnací bílé kůže 

S tím DODO Supernatural, Já ředím 1:1 s vodou. Právě kvůli tomu, že 100% koncentrát může potom nechat bílé fleky (ale taky nemusí). A i ten 50% koncentrát s vodou čistí jako blázen a už se člověk nemusí bát, že by šla barva dolů.