Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Modlitba za laika
Modlitba za laika
Tak jsem se dnes dozvěděl že laik je na tom zdravotne hodne špatně. Prosím každého věřícího ať už v boha, alaha či boha BMW ať se za laika pomodlí a vy neverici mu držte palce ať tu s náma a svýma V8 ještě vydrží. Je to hrozně fajn chlap
Re: Modlitba za laika
Je to super člověk, tak snad se z toho brzo dostane.
Uff, co se stalo smím li se zeptat?
Však tady ještě nedávno srandoval o své e53
Však tady ještě nedávno srandoval o své e53

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Drzim palce.
A modlidbu venujem.

A modlidbu venujem.
Laiku drž se!!!!
Drzim palce..
Také samozřejmě držím všechny palce a přeji brzké uzdravení, ale myslím že by bylo celkem korektní dát vědět co se vlastně děje

Cau lidi. Diky za vasi podporu. Laik ma v hajzlu jatra. Ceka se na vysledky z biopsie. Ale jsou tam nejake utvary a podle prudkeho zhorseni stavu a jinych vysetreni , doktori neoficialne mluvi o rakovine jater.
Díky Zugy. Laiku tohle dáš!!! Těším se na tvé další výživné příspěvky tady na fóru!!! 

-
- Kontaktovat uživatele:
No jasne ze to da, drzime mu vsichni pesti, nejenom palce.
- vlastnemec
Laiku držím pěsti drž se chlape.
..drzim vsechny pesti co vidim...!!!
Drzim palce, at jeste hodne uzijes svou X5.
Laiku, tak to ne, planovali jsme na jaro ten srazek, takze prr z toho necouvnes. Jinak drzim pesty palce a nohu na V8 !
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Něco nového pokud možno dobrého u Laika?
- pavproch
Laiku, držím palec.
(2016 jsem si tím prošel taky, naštěstí si mě vybrala taková forma raka - v hlavě - která je, zdá se, chemií léčitelná. Dva roky po chemii je mi sice ještě pořád občas špatně, ale dochtoři sou optimističtí, že chemie sfiňu zabila a mně ne, o fous.)
(2016 jsem si tím prošel taky, naštěstí si mě vybrala taková forma raka - v hlavě - která je, zdá se, chemií léčitelná. Dva roky po chemii je mi sice ještě pořád občas špatně, ale dochtoři sou optimističtí, že chemie sfiňu zabila a mně ne, o fous.)
Dobreho nic. Dnes nam dr. Zhodnotila vysledky. Jedna se o terminalni stav, kdy uz se nedava zadna lecba a pacient se posila domu. Mamka je zdrav. Sestra tak ho mame doma celou dobu. Dneska uz dostava morfium. A uz čekáme jen konec 

tak mu vyřid že nemuže umřít, je objednanej na servis a čekám až přijede!!
hlavně ho odemě pozdravuj a vyřid mu že si ho hodně vážím, je to fajn chlap!
Dobrý lidi, bude mě srát, že jsme ten srazáek Zugy neudělali, takže vyřiď Laikovi, že nemůže, ještě se musíme potkat a pokecat o těch našich stodolách, takhle to nejde má nedokončený resty, nic nebude !!!!
Laik je úžasnej !
Laik je úžasnej !
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

No. Vše mu nemůžu vyřídit. On nevi jak mpc je to špatný. A ani mu to nerikame. On porad bojuje ikdyz asi predem prohranej boj. Ale chkdime kolem neho jako ze se lecime a cekame kdy to bude lepsi. Kdyby tp vedel ze je to hotovo, tak uz tu davno není. To by bylo psychicke utrpení pro něj. Uz takto to musi byt strasny. Je na posteli a ma hadicky vsude a sam se ani neotočí. Ale pozdravovat budu