Ahoj.
Vybiji se mi baterka v aute. Nabiju do plna, necham stat 3-4 dni a je zase prazdna. Vim ze jsem tu jednou videl topik, ze to delaji CA kliky a ze staci vyndat nejakou pojistku a je to.
Muze mi pls nekdo poradit kterou a kde?
Omlouvam se, jsem retard co neumi hledat, vim ze to tu nekde je, ale po 20 minutach jsem to proste nenasel..
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E66/750 - vybijeni baterie
Re: E66/750 - vybijeni baterie
u E65 jsem todle viděl jednou, byvaji to spíš jiné věci, kliky poznáš tak že je ta klika tepla, pojistky jsou v kufru. nejlepší řešení jak na to přijít je termokamera, podíváš se na pojistky a hned vidíš.
mě to taky dělalo, přestalo to až po druhém přehrátí softwaru
Vybíjení baterie jsem řešil na mým druhým autě minulý měsíc plně nabitá baterka vydržela max 3 dny poté nestartovalo. Elektrikář to měl 5 dnů nakonec odpojil navigaci. S tím že opraveno. Po 4 dnech vybito. Rozhodl jsem se koupit novou baterii přesto že novou jsem tam dával na jaře. Od té doby startuji bez problémů. Zkus tam prvně dát jinou baterku ať nevyhodíš zbytečně prachy jak já 

A davat novou baterku za 4000,- neni vyhazovani penez, kdyz to neni baterkou?
max dat z jinyho auta, ale tohle je specificka baterka coz pochybuju ze, nekdo bude mit v druhem aute....a stejne se musi registrovat!!
Uz to psal jarax, ze se da zjistil odber pres termo kameru. Proste u tohohle auta se skoro se vsim musi nekam jezdit. Muzes si s tim doma hrat a zkouset, ale stejne se nakonec zjisti ze clovek promrdal vice penez....jezdeni a hlavne casu nez kdyby si to nekom soupnul kdo tomu rozumi.
max dat z jinyho auta, ale tohle je specificka baterka coz pochybuju ze, nekdo bude mit v druhem aute....a stejne se musi registrovat!!
Uz to psal jarax, ze se da zjistil odber pres termo kameru. Proste u tohohle auta se skoro se vsim musi nekam jezdit. Muzes si s tim doma hrat a zkouset, ale stejne se nakonec zjisti ze clovek promrdal vice penez....jezdeni a hlavne casu nez kdyby si to nekom soupnul kdo tomu rozumi.