Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e46 kontrolka motoru / startování

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Karchnak

e46 kontrolka motoru / startování

#1 Příspěvek od Karchnak »

Ahoj, dnes jsem si všiml, že při startování ne nerozsvicí kontrolka motoru. Když jsem ale zkoušel test budíků tak se normálně rozsvítí. Koukal jsem ještě na youtube a normálně by se měla rozsvítit. Začal jsem se o to zajímat protože mám pocit, že špatně funguje škrtící klapka ale na budíkách nic nesvítí.
TurboShnek

Re: e46 kontrolka motoru / startování

#2 Příspěvek od TurboShnek »

Karchnak píše:Ahoj, dnes jsem si všiml, že při startování ne nerozsvicí kontrolka motoru. Když jsem ale zkoušel test budíků tak se normálně rozsvítí. Koukal jsem ještě na youtube a normálně by se měla rozsvítit. Začal jsem se o to zajímat protože mám pocit, že špatně funguje škrtící klapka ale na budíkách nic nesvítí.
Lidi, jak vám máme pomoct když neřeknete ani co máte za auto? :unsure:
ice.blade
Bydliště: profiracing.sk BMW Diagnostika - predaj viac info na - www.diag.sk

#3 Příspěvek od ice.blade »

moja vestecka gula mi hovori ze je to auto upravene aby sa nezobrazovala poruchu motora... BTW kontrolka motora sa nerozsvieti ak mas problem so skrtiacou klapkou ale hned vedla EML... ak sa ti zda ze ti auto zle jazdi daj ho do odborneho servisu kde ti ho prezru
mfojtu

#4 Příspěvek od mfojtu »

Taky přispěju svojí troškou do mlýna. Mám E46 325xi , 2003 . Mám ten stejný problém a aktuálně řeším s výrobcem. Řídící jednotka motoru je přehraná.
Ve výbavě mám
S861A AENDERUNG CODIERDATENSATZ Data record without EOBD a domnívám se, že prostě v mé výbavě není funkce zobrazení kontrolky motoru na přístrojovce po otočení klíčem přístupná (není naprogramovaná). Uvidím co mi řekne výrobce.
ice.blade
Bydliště: profiracing.sk BMW Diagnostika - predaj viac info na - www.diag.sk

#5 Příspěvek od ice.blade »

uhadol si, vymazat kod z vybavy, prehrat SW v RJ motora ak ti chyba kontrolka motora ku zivotu
Odpovědět