jelikož jsem byl zřejmě moc hodný, tak jsem od ježíška dostal F15 (ale musel jsem mu ji zaplatit

První věc která mě potěšila už při zkušební jízdě, TO BOŽSKÉ TICHO UVNITŘ

Další věc, znatelně vyšší level komfortu, což obstarává podvozkový balík adaptiv Professional společně s komfort sedačkami (ty jsem měl i v e70 a byla to jedna z podmínek výbavy při výběru káry). Jako bonus mají sedačky i ventilaci, což nemuselo být, ale jistě ocením, až budou hice.
Jízdní vlastnosti srovnatelné s E70, výkon samozřejmě o dost jinde, ovšem i spotřeba, ale s tím se počítá, ne? Není to zase žádná hrůza, nafta jezdila za 10, teď jezdím v průměru za 12. Ten požitek za to stojí.
Na vzhled si ještě zvykám, 70ka mi přišla taková dravější, mohutnější, ale to je možná zpusobeno absencí nerezových nášlapů a lakovaných rozšiřujících lemů blatníků (už mám vše v dílně, jen namontovat).
Inovace infotainmentu je celkem zdařilá, HK audio - super, překvapila mě integrovaná paměť pro média (nebo je to HDD, nevím), graficky je vše hezky zpracované.
V ropce jsem neměl ACC a můžu říct, je to dost dobrý.
Celkově jsem zatím s vozítkem spokojen, tak snad mi to vydrží.
Jen by mě zajímalo, proč se kouří jen z jednoho laufu. Na druhým je nějaká klapka, to se otevírá ve vyšších otáčkách? Pokud mi někdo pro zajímavost objasní funkci, budu rád.
Díky, mějte se.