Druh karoserie: limuzína
Rok výroby: 2002
Objem válců: 4.4
Výkon: 245 kw
Druh paliva: benzín / lpg
Barva: Sterlinggrau Metallic - 472
Počet najetých kilometrů: 24xxxx
Stav vozidla: velmi dobrý
Platnost STK: 10.měsíc 2019
Cena: 270 000,-
Popis výbavy: dobře vybaveno - vše zásadní má, konec VIN pro výbavu: DM58432. Mimo výpis průběžně doděláno (co si akt. vzpomínám): tmavě šedá alcantarová stropnice, druhý nejlepší retrofit sviťlíp + stmívací jednotky, dálkový start, teplotní čidlo na nižší teplotu vody, nějaký facelift chladiče (nevím přesně co

Popis provedených oprav: auto servisováno u Jaraxe, dostávalo pravidelný servis dle potřeby.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: Občas zlobí DD (měněny ventily DD, ramena a ještě cosi ohledně toho), výrazně se to zlepšilo. Interiér by pomalu zasloužil péčiokůži. V horizontu cca 10 k km bude potřeba udělat přední brzdy.
Tel: 775 981 804, mail: frantisek.jasek@gmail.com
Auto mám od podzimu 2015. První majitel v ČR byl Jaraxův tchán. V roce 2017 jsem srazil srnu - měněna kapota, jedno světlo, nárazník + úprava chladiče viz výše. Vše mám nafoceno. Nedávno měněny všechny lpg vstřiky. Nadstandardní péče o lak: myto pouze ručně, na celém autě 2 vrstvy keramiky Cquartz (obnovováno letos na jaře). Možnost prodat s látkovou světlou stropnicí se slevou (ale nestojí to zato

Inzerát je platný do doby, než se prodá to, o co mám zájem. Následně zůstává doma. Prostor pro úpravu ceny minimální.
https://uloz.to/tam/_qgRLnBGUVM0K