Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
mřížky na zadní repro tam jsou vždy, takže poznáš prd.
To černo bílé provedení je fantactický a nejvíc ty stolečky , šlo by šedý introš přebarvit na bílo ? asi ne co ?
šel. ale stalo by to nesmysl, třeba 40-50k, navíc musíš přičíst výměnu koberečku
Já si říkal že se dá obarvovat kůže jen do tmavých odstínů. No nedávno tady byl odkaz na přebarvování samo-domo, houbičkou a pak nějaký ochraný nástřik a nevypadalo o až tak složitě. Ale ten tépich to by bylo horší, to bude určo nějaká umělotina a ta by obarvit asi nešla.JaraX píše:šel. ale stalo by to nesmysl, třeba 40-50k, navíc musíš přičíst výměnu koberečku
k té 740i si stačí proklepnout číslo prodejce a je to jasný...
https://www.telforum.cz/cislo/774941940
https://www.telforum.cz/cislo/774941940
Mne ten volant pripada ok, z tehle fotek toho moc nejde videt. Vypada to, ze nema radar na predku takze bez acc a vidim nejaky kabely od hrncu takze podvozek asi bude neco umet, ale vindecoder by byl asi jistejsi
reprak na zadnic dverich majo vsechnz verze audia (myslim).

Majitel píše v inzerátu Li, ale ve skutečnosti to bude zřejmě jen krátká. Mám pravdu? Když se zaměřím na fotku zadních dveří, tak to tak vypadá..... Bavím se o tom belgickém Individualu.kurevtor píše:Mne ten volant pripada ok, z tehle fotek toho moc nejde videt. Vypada to, ze nema radar na predku takze bez acc a vidim nejaky kabely od hrncu takze podvozek asi bude neco umet, ale vindecoder by byl asi jistejsireprak na zadnic dverich majo vsechnz verze audia (myslim).

Jinak tady je k němu VIN, když by měl někdo zájem. DH78339...... Už jsem mluvil s majitelem. Není to long. Udělal chybu v inzerátu.
rhinos: proklepnout cislo prodejce.... docela dobrej napad zda se
Mahla: ta modra nema v inzeratu Li, ne? Na bochnik to nevypada, to by bylo poznat.

Mahla: ta modra nema v inzeratu Li, ne? Na bochnik to nevypada, to by bylo poznat.
sakra jak je ten jaraxovo vin decoder...
Jinak ted jsem narazil na Jaraxovo FB a jsou tam velmi zajimavy veci! Musim si to pak nejak prolezt... Jaraxi, ta fotka "ahoj já jsem xdrive" uz nefunguje, nebyla by jeste nekde online?
Jinak ted jsem narazil na Jaraxovo FB a jsou tam velmi zajimavy veci! Musim si to pak nejak prolezt... Jaraxi, ta fotka "ahoj já jsem xdrive" uz nefunguje, nebyla by jeste nekde online?

https://photos.app.goo.gl/BS5bEvQUVFBb8mCR7
a dekoder je vybava.jarax.net ale už myslím nefunguje vůbec, oni změnili ten dekoder z kteryho to vychazi
EDIT: tak ne, na některy auta furt funguje
a dekoder je vybava.jarax.net ale už myslím nefunguje vůbec, oni změnili ten dekoder z kteryho to vychazi
EDIT: tak ne, na některy auta furt funguje
kurevtor: Dneska ráno to majitel upravoval. Včera tam měl 750 Li
- soukupadam
Jede pro to nekdo? Ja ze to mam asi hodku cestu, takze nad tim dost silne uvazuju. Ikdyz je tu dneska zrovna snehova kalamita.
Mahla: tak podle vin se zda docela nalozena, je to Individual Composition 2 takze tam ten zaklad fakt bude.... i ta barva je prej individual, coz bych na prvni pohled nerekl... co nevidim z must have veci jsou dvojskla... NV neni, ale myslim, ze to neni rozhodne must have.
Jarax: docela slusna prasecinka na te fotce... xDrive nechat chytrolidem, bawo ma byt zadokolka, tecka.
Jarax: docela slusna prasecinka na te fotce... xDrive nechat chytrolidem, bawo ma byt zadokolka, tecka.
- soukupadam
Tak po obede to jedu zkouknout.
kurevtor: Jak tam bylo včera uvedeno Li, tak už jsem zjišťoval letenky do Bruselu
.... Čekám na longa + Jaraxovo doporučení a když bude mít čas na kontrolu, budu rád.

Mahla: hele to bys byl blbej tohle koupit jako longa ale, ne treba toho litovat podle me. Nebo ty by sis koupil longa bez zadnich komfortu?
Chybejici komforty v kratky jsou uplne OK, ale bejt to long tak chybejici komforty vzadu jsou jasnej showstopper, ne?
Nevim jake mas naroky na auto, ale ja bych longa bez 4 komfortu nebral. (teda ja mozna jo, protoze sem kokot, ale ty to nedelej jo?
)

Nevim jake mas naroky na auto, ale ja bych longa bez 4 komfortu nebral. (teda ja mozna jo, protoze sem kokot, ale ty to nedelej jo?

To bylo na první dobrou.
Když se něco objeví, tak hned sonduji.... Jinak bych rád něco s dobrou výbavou a dobrou péčí od předchozího majitele, prostě aby to stálo za to.... Musím čekat, nebo si připlatit.

ano a long bez zadnich komfortu neni dobra vybava
Myslim, ze neco najdes, Jarax vozi dobry kary levneji takze za tech 11 tisic podle me neco bude...