Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
ty uz jsi se zase cely tyden neprojel a ted ti to filozofuje v kedlubne, ze 750i neni rodinny vrak, ze? 

Ty vole kam mám pořad jezdit? Po měste a kolem komína je 7er úplně k ničemu 
Je to neutulný, nudný, velký
. Ale je pravda že větší smysl mi dává 6er + 7er než 5er + 6er. Tak já nevím, asi jsem jinej 

Je to neutulný, nudný, velký

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
- soukupadam
Sweden: ja ji od tebe koupim
- Don
Ne... je rozmazleny 

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Sweden: co si prohodit auta se zenuskou? Nech ji bawo a jezdi tou Fabii nebo co jsi rikal, ze jsi ji koupil.... kdyz te ten ceskej zazrak nevyleci z toho co je a neni utulny tak dej vedet a muzeme tu spekulovat dal
PS: ja mam taky sedmicku na jezdeni kolem komina a courani po Praze a vubec mi neprijde, ze je to k nicemu... nenecham si vnutit ideu, ze to do mesta nepatri.
Komu se to nelibi muze zacit u sebe a odstehovat se na antarktidu a chcipnout tam bez aut v okoli

PS: ja mam taky sedmicku na jezdeni kolem komina a courani po Praze a vubec mi neprijde, ze je to k nicemu... nenecham si vnutit ideu, ze to do mesta nepatri.

Ženská už má zase svoje tsi co mě stálo na opravě 80k, Fábuška i Supráč jsou už off, 7er je nahradila, ale ani pomalu nepoznám rozdíl, kdyby 7er nebyla jiné barvy tak nepoznám v čem sedím

Spíš rychle zapomínáš. E60 není o nic zábavnější auto než E65. Pamatuješ, jak jsem ti psal, že E63 nahradit sedmou nejde? Ono je totiž úplně jedno, jestli a jak moc je 6er nedoparek, to auto ti prostě dokáže dát něco navíc, něco co nemá logickej základ, prostě pocit, zábava, nevím co.. Pokud ti vyhovuje 6er, tak tě sedma neuspokojí, prostě hledáš něco, co tam není. A může to auto být lepší v každém aspektu, logikou to nevysvětlíš.Sweden píše:Popravdě já jsem asi zrovna ten adept co by bral 550i e61 namísto současné 750i a o penězích za servis to rozhodně není.
meleš blbosti, dle ceny leješ 10W40 nejspíš, pokud je to cena s filtrem tak ho máš za cca za stovku litr, ten můžeš ale uplně stejně nalít i do 760i, no akorat je tam 2 litry víc, takže pozor, olej na E65 760i stojí o 200kč, no vlastně spíš o 400kč víc než u E38, a to se vyplatí.Filozof píše:Zzeli: je to popis k 760i kde se to tak pohybuje ne k e38 728i kde si kolem 1200 olej udělám
Matiz občas člověk musí tu škaredou pravdu říci
souhlas, 5er nejde s 6er srovnávat, a 6er nenahradí sedmu ani 7er nenahradí 6erTANN3R píše:Spíš rychle zapomínáš. E60 není o nic zábavnější auto než E65. Pamatuješ, jak jsem ti psal, že E63 nahradit sedmou nejde? Ono je totiž úplně jedno, jestli a jak moc je 6er nedoparek, to auto ti prostě dokáže dát něco navíc, něco co nemá logickej základ, prostě pocit, zábava, nevím co.. Pokud ti vyhovuje 6er, tak tě sedma neuspokojí, prostě hledáš něco, co tam není. A může to auto být lepší v každém aspektu, logikou to nevysvětlíš.Sweden píše:Popravdě já jsem asi zrovna ten adept co by bral 550i e61 namísto současné 750i a o penězích za servis to rozhodně není.
Však já nic ničím nenahrazuji, ano ze začátku jsem si myslel že 6er prodám a 7er mi bude stačit jelikož 4.8is je teď mimo hru a nevím jak dlouho ještě bude. Šeredně jsem se spletl, tudíž 6er zůstává stejně tak 7er. Musím někde zkusit e61 550i, pak se rozhodnu co dál. Každopádně na dlouhé štreky je 7er nejfantastičtější auto co jsem kdy měl, o tom žádná.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:42, celkem upraveno 1 x.
Díky za nabídky. E61 v paketu jsem měl, s m57 ale, s n62 to bude o něčem jiném. Pédéčkové Škodny jsem už rozprodal, jak Fábu tak Supa, na litačku fajn auta, ale podvědomí že se musim starat o šest aut mě dostalo tak jsem to rozprodal.
Teď se starám o čtyři a je to fajn. Jenom jsem si prostě myslel že budu lítat 7er kam buď, ale jak jedu krátký trasy, třeba na stavbu a zpět nebo něco zařídit tak beru manzelčino tsi protože prostě bmw nemoc
. 7er je prosté sednout a jet min. 200km, jinak si do toho nemá cenu ani sedat 
Teď se starám o čtyři a je to fajn. Jenom jsem si prostě myslel že budu lítat 7er kam buď, ale jak jedu krátký trasy, třeba na stavbu a zpět nebo něco zařídit tak beru manzelčino tsi protože prostě bmw nemoc

a to jako s rodinou nejezdíte na žádné výlety?
Sem tam, trávím za voantem moc času poslední dobou tak me to ani moc neba. To radši vytáhnu koloběžky, kola inlajny nebo jdem na chatu nebo jen tsk do lesa. Dk toho stavba a tenhle měsíc druhá dceerka 

- soukupadam
Jakej je tady nazor na barvu STERLINGGRAU METALLIC (472) ?
mě se třeba nelibi, ale všeobecně šedé jsou v módě, mě se líbí jen titangrau
Předpokládám, že v tom budeš jezdit ty ne? Takže se to musí líbit hlavně tobě.soukupadam píše:Jakej je tady nazor na barvu STERLINGGRAU METALLIC (472) ?
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
- soukupadam
Tak me se docela i libi, libi se mi prave i cena za kterou by sla. Ale zas nechci aby me pak lidi rikali, ze me nevezmou na servis protoze to neni opal black.
Tvl...ty lidi tady josu uz na palici, Jaraxi, muzes prdele uz rict, jak je letos u tebe v servisu moda na barvu, jinak tady pulka lidi auta nekoupi a druha pulka zapali
))
Hodne pobavilo

Hodne pobavilo

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44