Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
potreboval bych vedet, kterej rok pofrci zelena 

- soukupadam
Vsak to byl vtip. stejne nakonec pojedu pro neco jinyho.
Tak to tě asi nepotěším
nikdy 

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Jaraxi jsou to ceny servisu ne co si člověk děla doma sám.
A jinak mit 760i dopreji ji kvalitnější olej a doma bych byl na ceně 2-2,5k
Tak se tady nedohaduj o kravinach sám snejk psal ze se to tak pohybuje a nevěřím ze si majitele leji ultra shit olej doma v garáži když už mají 760ku.
Zzeli myslím si ze některé zelené barvy napr u e38 byli luxusní ale byla to oxford green nebo jak se jmenuje ne ta myslivecká
A jinak mit 760i dopreji ji kvalitnější olej a doma bych byl na ceně 2-2,5k
Tak se tady nedohaduj o kravinach sám snejk psal ze se to tak pohybuje a nevěřím ze si majitele leji ultra shit olej doma v garáži když už mají 760ku.

Zzeli myslím si ze některé zelené barvy napr u e38 byli luxusní ale byla to oxford green nebo jak se jmenuje ne ta myslivecká

u nás v servisu opravdu barva na to jeslti to budem servisovat opravdu nemá vliv, zrovna včera jsme dovezli zelenou 750Li a barva se mi nelibi ale na servis to vezmu, neberem jen vraky, auta bez výbavy nafty a 5er 
filozofe, snad ten olej stojí do obou aut stejně, nebo mi chceš tvrdit že ti v servisu prodaj z a jinou cenu 10W40 do 728i a za několikanásobně vyšší cenu do 760i?
do obou těchto aut můžeš bezproblému lít 10W40, pokud je nehoníš, pokud tomu budeš dávat, je lepší volit něco lepšího, na normální ježdění v pohodě. zrovna v té 728i dostává olej víc zabrat jak v té 760i, takže paradoxně to chce kvalitnější olej spíš do té 728i

filozofe, snad ten olej stojí do obou aut stejně, nebo mi chceš tvrdit že ti v servisu prodaj z a jinou cenu 10W40 do 728i a za několikanásobně vyšší cenu do 760i?
do obou těchto aut můžeš bezproblému lít 10W40, pokud je nehoníš, pokud tomu budeš dávat, je lepší volit něco lepšího, na normální ježdění v pohodě. zrovna v té 728i dostává olej víc zabrat jak v té 760i, takže paradoxně to chce kvalitnější olej spíš do té 728i
Zdravím vespolek, poohlížím se momentálně na inzertních serverech v Německu po nějaký 5-tce E60,61 kombíku a setkal jsem se se zajímavou věcí. Výbava udávaná VIN dekoderem neodpovídá tomu co udává prodejce, konkrétně se mi jedná třeba o klimatizaci. VIN dekoder jí fakt nevyjede (anebo jsem už úplně blbej a nevidím to), zkoušel jsem https://decoder.bvzine.com/ i https://www.mdecoder.com/, oba stejný výsledky
Konkrétně se jedná o tohle auto
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... urce=email
VIN = B429536
Každopádně dle toho, co vyjede VIN dekoder je to auto "skoro holý", dle toho co píše prodejce bych zase řek, že to zas taková holota nebude. Jsem z toho takovej ehmmm, lehce rozpačitej
Konkrétně se jedná o tohle auto
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... urce=email
VIN = B429536
Každopádně dle toho, co vyjede VIN dekoder je to auto "skoro holý", dle toho co píše prodejce bych zase řek, že to zas taková holota nebude. Jsem z toho takovej ehmmm, lehce rozpačitej

vždyt to auto ale je uplně holy, nema to nic, nema to ani blbý xenony, to si snad nemuže nikdo koupit. sedačky uplně ty základní židličky, klimu to mít bude, ta je v základní výbavě,
nevěřím že to někdo koupí, to je pohybující se zdroj problémů
nevěřím že to někdo koupí, to je pohybující se zdroj problémů
- Itchythefirst
525d a jeste k tomu uplne hola
Uprimne nevidim jedinej duvod neco takovyho kupovat 

Třeba to dostane darem...
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Ty vole, to je hrůza. To auto někdo nenáviděl už novy, jinak si nedokážu vysvětlit, proč mu nadělil tuhle kombinaci barev interiéru vs exteriéru.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:43, celkem upraveno 1 x.
na bazoši je plno takových nevybavenych 5er kolem kila.... co kdo na tom vidí nechápu.
kdyby to mělo alespon jedno. bud pořádnej motor nebo luxusní výbavu. Případně obojí.
Kupovat holou 5er e60-61 naftu nemá žádnej smysl.
Bude to chtít peníze a auto nic neumí a ještě motor není nic moc navic staré nafty jsou z 90procent většinou servisní sebevražda.
kdyby to mělo alespon jedno. bud pořádnej motor nebo luxusní výbavu. Případně obojí.
Kupovat holou 5er e60-61 naftu nemá žádnej smysl.
Bude to chtít peníze a auto nic neumí a ještě motor není nic moc navic staré nafty jsou z 90procent většinou servisní sebevražda.
protože BMW bez výbavy není BMW, pokud se nebavíme o nějakém autě na sportovní použití, nějaký tracktool apod, většina BMW v základní výbavy je totálně nezajímavé auto co nic neumí, nenabízí, atd, základní podvozky, základní sedačky, základní audio, to je všechno uplně špatně, a BMW v top výbavě je právě to co dělá BMW BMW a proč si BMW pořidit. je to jako by sis pořidil krásný barák ale místo schodiště měl žebřík, neměl vanu ale jen sprchu, jednoduchá okna přes které by šel hluk atd. uplně stejné je to v autech.
5er nemám rád protože je to ošizené BMW na kterém se strašně šetřilo, obvykle méně kvalitně udělané než 3er, což je nejvíc vidět asi u E60 vs e90, stejně tak F10 vs F30 a G30 vs F30.
co se oleje týče, BMW tam předepsalo 5W30 což je totální nesmysl, ty motory to karbonuje apod, ideální je nějaká 5W40, dle použítí pak i 5W50,10W60 apod, no a prostě když ty motory už maj něco zažité tak se tam prostě naleje 10W40 a na tu to najezdí dalších 0,5 milionu km, prostě když jedeš s 6 litrem tak málo kdy přesáhneš 2000 otáček, ten motor se jen převaluje a pak není třeba tak kvalitní olej jako když budeš honit vyhoněnej 4válec na okruhu.
5er nemám rád protože je to ošizené BMW na kterém se strašně šetřilo, obvykle méně kvalitně udělané než 3er, což je nejvíc vidět asi u E60 vs e90, stejně tak F10 vs F30 a G30 vs F30.
co se oleje týče, BMW tam předepsalo 5W30 což je totální nesmysl, ty motory to karbonuje apod, ideální je nějaká 5W40, dle použítí pak i 5W50,10W60 apod, no a prostě když ty motory už maj něco zažité tak se tam prostě naleje 10W40 a na tu to najezdí dalších 0,5 milionu km, prostě když jedeš s 6 litrem tak málo kdy přesáhneš 2000 otáček, ten motor se jen převaluje a pak není třeba tak kvalitní olej jako když budeš honit vyhoněnej 4válec na okruhu.
Snejk mi včera asi půl hodiny vyprávěl o nějakém svém zákazníkovi co si koupil F11 520d v manualu bez ničeho a hrozně mu to ukazoval jako strašně super auto, auto v hrozným stavu, no a když nešli zapnout denní svícení, tak si všiml toho že to auto má halogeny!! a tak mu Snejk rozbil hračky
jsem u toho umíral 
lidi maj pětky prostě rádi a ideálně s co nejhorším motorem, nejmenší výbavou a největšíma kolama.

lidi maj pětky prostě rádi a ideálně s co nejhorším motorem, nejmenší výbavou a největšíma kolama.
tak auto bez xenonu to uz bylo moc, to uz pan nerozdejchal... to se ani nedivim na f10 

nová 5er po FL bude mít prý petrolejky, za příplatek budou s dálkovým zapalováním z kabiny

snejk mu vysvetlil že si koupil naleštěnou bídu a že auto má zapálit a hodit ze skály jistě ...
Takové auto prostě maximálně vedoucímu JZD na seno a králíky případně na vožení hnoje.
Strašný je že si lidé myslí když koupí auto s malým naftovým motorem bez výbavy jak to vyhráli. Navíc generaci Fxx kde vše stojí raketu a furt to něco chce.
Přitom 745i nebo 545i v krásné výbavě by měl uplně jiné auto za polovinu peněz.
Stejně je od BMW trapné že do aut za mega a víc nedali xenony a některé prvky výbavy jako standart.

Takové auto prostě maximálně vedoucímu JZD na seno a králíky případně na vožení hnoje.

Strašný je že si lidé myslí když koupí auto s malým naftovým motorem bez výbavy jak to vyhráli. Navíc generaci Fxx kde vše stojí raketu a furt to něco chce.
Přitom 745i nebo 545i v krásné výbavě by měl uplně jiné auto za polovinu peněz.
Stejně je od BMW trapné že do aut za mega a víc nedali xenony a některé prvky výbavy jako standart.

Mě tak napadá, že jsem snad neviděl e39 po FL bez xenonů...prodávali se vůbec s halogenama...?
Tak jsem ještě dnes stačil, respektive manželka, porodit. Takže čtvrté místo v 7er obsazeno, začíná mi to velký auto dávat smysl 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Gratulacia k prirastku:))