Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Někdo zkušenosti s original diagnostikou Carly??
Někdo zkušenosti s original diagnostikou Carly??
někdo vlastníte originální diagnostiku Carly? nevíte jak funguje s E60?
- Itchythefirst
Re: Někdo zkušenosti s original diagnostikou Carly??
Jestli se bavime o ty apce pro mobil, tak to je skoda penez. Na moji E64 se s nekteryma jednotkama ani nedokazala spojit a nedokazala nacist chyby pri svitici ponorce. Za me to byly naprosto vyhozeny penize.
jenže k tomu musí mít člověk originální adaptér Carly jinak to prej funguje blbě.
- Itchythefirst
Nefunguje to ani s origo adapterem, ktery ve skutecnosti neni nicim zvlastni, je to klasickej ELM327 adapter za par dolaru z DX, jen je na nem logo Carly. Plus to Carly umi asi tak 5% oproti INPA/ISTA. Delej jak myslis, ale za me to jsou vyhozeny prachy 

Carly funguje úplně super, nesetkal jsem se že by mi něco nenačetlo. Tak mluv prosím za sebe, nejspíš budeš mít chybu někde u tebe. Umí to méně, ale než kvůli každe kokotině tahot do auta pc s inpou, tak je to sakra dostačující. Navíc jednoduchost kódování nějakých základních věcí je výhodou.
- Itchythefirst
LoL, za koho asi myslis, ze mluvim? Za narodni bowlingovou reprezentaci? Jasne ze mluvim za sebe. S INPOU vse v pohode, nacte vsechny jednotky a ve vsech umi smazat chyby. Mel jsem Carly, stalo za prd, uz ho nemam a pouzivam INPU/ISTU.
Umi Carly treba odblokovat webasto? Bude rado, kdyz vubec precte chyby :-\
Ale delejte, jak myslite, jsou to vase penize
Alespon budu mit prilezitost rict: "Ja vam to rikal" 
Ale delejte, jak myslite, jsou to vase penize

Jako free variantu můžu doporučit DeepOBD .
Měla by to být inpa+Tool32 pro telefon. Zatím jsem nezkoušel nic kódovat, ale na načtení a smazání chyb je to super. Hlavně mi to funguje i s kabelem co mam k PC a nemusel jsem kupovat wi-fi adapter.
Měla by to být inpa+Tool32 pro telefon. Zatím jsem nezkoušel nic kódovat, ale na načtení a smazání chyb je to super. Hlavně mi to funguje i s kabelem co mam k PC a nemusel jsem kupovat wi-fi adapter.
e66 750Li
Itchythefirst píše:LoL, za koho asi myslis, ze mluvim? Za narodni bowlingovou reprezentaci? Jasne ze mluvim za sebe. S INPOU vse v pohode, nacte vsechny jednotky a ve vsech umi smazat chyby. Mel jsem Carly, stalo za prd, uz ho nemam a pouzivam INPU/ISTU.
Ale delejte, jak myslite, jsou to vase penizeAlespon budu mit prilezitost rict: "Ja vam to rikal"
Kdyby jsi uměl číst, což je asi problém, tak jsem psal, že než kvůli každé kokotské chybě, tahat do auta PC, tak Carly úplně stačí! Máš snad PC u sebe pokaždé v autě a během 30 vteřin ho připojíš???
Mám, používám s jejich adaptérem, za mě spokojenost... zkoušel jsem asi 2x rozjet Inpu a vždy se to na něčem posralo, naposledy se s tím 30min drbal kamarád IT crowd a také to nedal... když si vezmu, že mě ta čupr věc stála asi tak 5hod času...
Carly běželo hned, chyby v e92 načte/maže z iPhone a já jsem happy
můžeme se klidně zasmát mé omezenosti, ale vytáhnu to z kastlíku, píchnu do díry, připojím k wifi a do minuty vím co se drbe a to vše za jízdy...
Carly běželo hned, chyby v e92 načte/maže z iPhone a já jsem happy

“Ability is what you're capable of doing.”
to taky nevim co si zkousel za carly ale ja to doporucuju vsem zakaznikum co vim ze by jim inpa asi uplne nepomohla nebo byla moc slozita. nedoporucuju v carly kodovat ale jinak to normalne zvlada uplne vsechny jednotky vsem, at uz e53,60,90,65 i f01,07,10 a bez problemu... registrace baterky a dpf regenerace je taky plus... hlavne tam nic nekodovat a je to uplne idealni... a uplny elm327 to nemuze bejt kdyz to normalne zere obd, i dcan i enet.. takze uz v tom prevodniku nejaka kultura musi bejt...
inpa je sice dobra ale 98% lidi vubec netusi co s tim a ani to neni nutny.. nikdo nechce porad tahat notebook, na to aby si smazali nejaky kraviny a vdeli co to dela ta carly uplne staci..
inpa je sice dobra ale 98% lidi vubec netusi co s tim a ani to neni nutny.. nikdo nechce porad tahat notebook, na to aby si smazali nejaky kraviny a vdeli co to dela ta carly uplne staci..
Objednal jsem inpu z ALI, jaky software je k ni nejlepsi? Jako ja vim dostanu k tomu CD s programem, jenze muj netbook nebere CD
Jinak proc nekodovat s Carly? A to vazne ukaze nejakou historii vozu jako z airbagu nebo tak? Nebo je to jen marketingovy tah?
ukaze to jen to co je v aute ulozeno a jde si to normalne precist (a taky libovolne prepisovat) takze to je jen chytak na vraky kde to nikdo ani neumi stocit... ale v dnesni dobe je to nepouzitelny...
kodovat ne pro to, protoze to taky umi nakodovat obcas kravinu a pak to zmrsi jednotku... ale teda ja to jen slysel, ale zakaznikum to nedoporucuju, a stejne se mi chlubi jak si nakodovali uplne vsechno a ze jim to jede... ale ja sem s tim opatrnej, vim co umel napachat i takovej bmwscanner.... i kdyz vsechny tyhle zasahy spatnym kodovanim sou strasne lehce opravitelny, nejsou to zadny fatalni selhani... takze je to jen voser a ja nechci poslouchat telefonat jak nekdo z chebu si tim neco nakodoval a ted mu to nejde... a ja nemusim zase jednou rikat "ja sem vam to rikal" ... ale nic zasadniho se tim posrat neda..
kodovat ne pro to, protoze to taky umi nakodovat obcas kravinu a pak to zmrsi jednotku... ale teda ja to jen slysel, ale zakaznikum to nedoporucuju, a stejne se mi chlubi jak si nakodovali uplne vsechno a ze jim to jede... ale ja sem s tim opatrnej, vim co umel napachat i takovej bmwscanner.... i kdyz vsechny tyhle zasahy spatnym kodovanim sou strasne lehce opravitelny, nejsou to zadny fatalni selhani... takze je to jen voser a ja nechci poslouchat telefonat jak nekdo z chebu si tim neco nakodoval a ted mu to nejde... a ja nemusim zase jednou rikat "ja sem vam to rikal" ... ale nic zasadniho se tim posrat neda..
presne takSnejk píše:to taky nevim co si zkousel za carly ale ja to doporucuju vsem zakaznikum co vim ze by jim inpa asi uplne nepomohla nebo byla moc slozita. nedoporucuju v carly kodovat ale jinak to normalne zvlada uplne vsechny jednotky vsem, at uz e53,60,90,65 i f01,07,10 a bez problemu... registrace baterky a dpf regenerace je taky plus... hlavne tam nic nekodovat a je to uplne idealni... a uplny elm327 to nemuze bejt kdyz to normalne zere obd, i dcan i enet.. takze uz v tom prevodniku nejaka kultura musi bejt...
Mám origo adapter Carly a koupenou plnou verzi SW. Nebyl nikdy problém včetně kódování. Mohu případně osobně ukázat.
ano staci ak chces zaregistrovat bateriu alebo vycitat nejaky live data. Pripadne zapnut OMSA apd... Vo vypise chyb z jednotlivych jednotiek, ich interpretacii a ich popisu je to bohuzial ako diagnostika absolutne nepouzitelne. A takmer polovicu chyb v mojom vozidle to oznaci ako "unknown error".
-
- Kontaktovat uživatele:
hele ja Carly zacal pouzivat pred pul rokem na Snejkovo doporuceni a opravdu to chodi pekne. proste super

dobře no já nakonec koupil z Ebay za 250 kč INPU ale ještě nejsem schopny si to nainstalovat, az vyzkouším dam vedet jak funguje