Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Někdo zkušenosti s original diagnostikou Carly??

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
kelnsi

Někdo zkušenosti s original diagnostikou Carly??

#1 Příspěvek od kelnsi »

někdo vlastníte originální diagnostiku Carly? nevíte jak funguje s E60?
Itchythefirst

Re: Někdo zkušenosti s original diagnostikou Carly??

#2 Příspěvek od Itchythefirst »

Jestli se bavime o ty apce pro mobil, tak to je skoda penez. Na moji E64 se s nekteryma jednotkama ani nedokazala spojit a nedokazala nacist chyby pri svitici ponorce. Za me to byly naprosto vyhozeny penize.
kelnsi

#3 Příspěvek od kelnsi »

jenže k tomu musí mít člověk originální adaptér Carly jinak to prej funguje blbě.
Itchythefirst

#4 Příspěvek od Itchythefirst »

Nefunguje to ani s origo adapterem, ktery ve skutecnosti neni nicim zvlastni, je to klasickej ELM327 adapter za par dolaru z DX, jen je na nem logo Carly. Plus to Carly umi asi tak 5% oproti INPA/ISTA. Delej jak myslis, ale za me to jsou vyhozeny prachy ;-)
kadli

#5 Příspěvek od kadli »

Carly funguje úplně super, nesetkal jsem se že by mi něco nenačetlo. Tak mluv prosím za sebe, nejspíš budeš mít chybu někde u tebe. Umí to méně, ale než kvůli každe kokotině tahot do auta pc s inpou, tak je to sakra dostačující. Navíc jednoduchost kódování nějakých základních věcí je výhodou.
Itchythefirst

#6 Příspěvek od Itchythefirst »

LoL, za koho asi myslis, ze mluvim? Za narodni bowlingovou reprezentaci? Jasne ze mluvim za sebe. S INPOU vse v pohode, nacte vsechny jednotky a ve vsech umi smazat chyby. Mel jsem Carly, stalo za prd, uz ho nemam a pouzivam INPU/ISTU.
Umi Carly treba odblokovat webasto? Bude rado, kdyz vubec precte chyby :-\

Ale delejte, jak myslite, jsou to vase penize ;-) Alespon budu mit prilezitost rict: "Ja vam to rikal" :-D
HyndaDan

#7 Příspěvek od HyndaDan »

Jako free variantu můžu doporučit DeepOBD .
Měla by to být inpa+Tool32 pro telefon. Zatím jsem nezkoušel nic kódovat, ale na načtení a smazání chyb je to super. Hlavně mi to funguje i s kabelem co mam k PC a nemusel jsem kupovat wi-fi adapter.
e66 750Li
kadli

#8 Příspěvek od kadli »

Itchythefirst píše:LoL, za koho asi myslis, ze mluvim? Za narodni bowlingovou reprezentaci? Jasne ze mluvim za sebe. S INPOU vse v pohode, nacte vsechny jednotky a ve vsech umi smazat chyby. Mel jsem Carly, stalo za prd, uz ho nemam a pouzivam INPU/ISTU.
Umi Carly treba odblokovat webasto? Bude rado, kdyz vubec precte chyby :-\

Ale delejte, jak myslite, jsou to vase penize ;-) Alespon budu mit prilezitost rict: "Ja vam to rikal" :-D

Kdyby jsi uměl číst, což je asi problém, tak jsem psal, že než kvůli každé kokotské chybě, tahat do auta PC, tak Carly úplně stačí! Máš snad PC u sebe pokaždé v autě a během 30 vteřin ho připojíš???
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Mám, používám s jejich adaptérem, za mě spokojenost... zkoušel jsem asi 2x rozjet Inpu a vždy se to na něčem posralo, naposledy se s tím 30min drbal kamarád IT crowd a také to nedal... když si vezmu, že mě ta čupr věc stála asi tak 5hod času...
Carly běželo hned, chyby v e92 načte/maže z iPhone a já jsem happy :-) můžeme se klidně zasmát mé omezenosti, ale vytáhnu to z kastlíku, píchnu do díry, připojím k wifi a do minuty vím co se drbe a to vše za jízdy...
“Ability is what you're capable of doing.”
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Snejk »

to taky nevim co si zkousel za carly ale ja to doporucuju vsem zakaznikum co vim ze by jim inpa asi uplne nepomohla nebo byla moc slozita. nedoporucuju v carly kodovat ale jinak to normalne zvlada uplne vsechny jednotky vsem, at uz e53,60,90,65 i f01,07,10 a bez problemu... registrace baterky a dpf regenerace je taky plus... hlavne tam nic nekodovat a je to uplne idealni... a uplny elm327 to nemuze bejt kdyz to normalne zere obd, i dcan i enet.. takze uz v tom prevodniku nejaka kultura musi bejt...
inpa je sice dobra ale 98% lidi vubec netusi co s tim a ani to neni nutny.. nikdo nechce porad tahat notebook, na to aby si smazali nejaky kraviny a vdeli co to dela ta carly uplne staci..
kelnsi

#11 Příspěvek od kelnsi »

Objednal jsem inpu z ALI, jaky software je k ni nejlepsi? Jako ja vim dostanu k tomu CD s programem, jenze muj netbook nebere CD
kelnsi

#12 Příspěvek od kelnsi »

Jinak proc nekodovat s Carly? A to vazne ukaze nejakou historii vozu jako z airbagu nebo tak? Nebo je to jen marketingovy tah?
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Snejk »

ukaze to jen to co je v aute ulozeno a jde si to normalne precist (a taky libovolne prepisovat) takze to je jen chytak na vraky kde to nikdo ani neumi stocit... ale v dnesni dobe je to nepouzitelny...
kodovat ne pro to, protoze to taky umi nakodovat obcas kravinu a pak to zmrsi jednotku... ale teda ja to jen slysel, ale zakaznikum to nedoporucuju, a stejne se mi chlubi jak si nakodovali uplne vsechno a ze jim to jede... ale ja sem s tim opatrnej, vim co umel napachat i takovej bmwscanner.... i kdyz vsechny tyhle zasahy spatnym kodovanim sou strasne lehce opravitelny, nejsou to zadny fatalni selhani... takze je to jen voser a ja nechci poslouchat telefonat jak nekdo z chebu si tim neco nakodoval a ted mu to nejde... a ja nemusim zase jednou rikat "ja sem vam to rikal" ... ale nic zasadniho se tim posrat neda..
mitocross

#14 Příspěvek od mitocross »

Snejk píše:to taky nevim co si zkousel za carly ale ja to doporucuju vsem zakaznikum co vim ze by jim inpa asi uplne nepomohla nebo byla moc slozita. nedoporucuju v carly kodovat ale jinak to normalne zvlada uplne vsechny jednotky vsem, at uz e53,60,90,65 i f01,07,10 a bez problemu... registrace baterky a dpf regenerace je taky plus... hlavne tam nic nekodovat a je to uplne idealni... a uplny elm327 to nemuze bejt kdyz to normalne zere obd, i dcan i enet.. takze uz v tom prevodniku nejaka kultura musi bejt...
inpa je sice dobra ale 98% lidi vubec netusi co s tim a ani to neni nutny.. nikdo nechce porad tahat notebook, na to aby si smazali nejaky kraviny a vdeli co to dela ta carly uplne staci..
presne tak
kajvet

#15 Příspěvek od kajvet »

Mám origo adapter Carly a koupenou plnou verzi SW. Nebyl nikdy problém včetně kódování. Mohu případně osobně ukázat.
airbone

#16 Příspěvek od airbone »

ano staci ak chces zaregistrovat bateriu alebo vycitat nejaky live data. Pripadne zapnut OMSA apd... Vo vypise chyb z jednotlivych jednotiek, ich interpretacii a ich popisu je to bohuzial ako diagnostika absolutne nepouzitelne. A takmer polovicu chyb v mojom vozidle to oznaci ako "unknown error".
Julesteam
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Julesteam »

hele ja Carly zacal pouzivat pred pul rokem na Snejkovo doporuceni a opravdu to chodi pekne. proste super ;) 8-) :twisted:
e61 535d 200kw 8-) :twisted:
Obrázek
kelnsi

#18 Příspěvek od kelnsi »

dobře no já nakonec koupil z Ebay za 250 kč INPU ale ještě nejsem schopny si to nainstalovat, az vyzkouším dam vedet jak funguje
Odpovědět