Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kozeny potah na volant
Kozeny potah na volant
Zajimalo by mne jestli nekdo zkousel individualni potah na volant a ma nejake foto. Ja zkousel jednu sadu z amazonu a vysledek je jakz takz. Viz video
https://www.youtube.com/watch?v=-DuwhX7 ... gs=pl%2Cwn
https://www.youtube.com/watch?v=-DuwhX7 ... gs=pl%2Cwn
Re: Kozeny potah na volant
proč by tohle někdo dělal?
vždyt to už na tom videu vypadá strašně, jak je mistama ta kuže vytahana a mistama volna, dnes v době kdy ve Volantechu obšijou volant do dokonalosti za 2000 Kč je to nesmysl.
vždyt to už na tom videu vypadá strašně, jak je mistama ta kuže vytahana a mistama volna, dnes v době kdy ve Volantechu obšijou volant do dokonalosti za 2000 Kč je to nesmysl.
Prece pro radost z vlastni vykonane prace. Jasne je jednodussi sedet doma a na vse rict "je to na hovno, proc to delat" jenze je vec jako "reberealizace" kdy clovek pokud ma dovednosti zkousi veci udelat sam i kdyby si je mohl a nekdy i levneji koupit jinde , prave z dobreho pocitu.JaraX píše:proč by tohle někdo dělal?
no to je lepší jít si třeba nařezat dřevo na topení, nebo uklidit barak, vyčistit odpad, ale ne pak čumět na prasackej volant, trošku to ve mě evokuje takove ty analní věnce na volanty co se prodavaji na benzinkách. taky se rád realizuji a spoustu věcí udělam doma, třeba si sam spravuju myčku, sušičku apod, a většinou i ušetřím dost pěněz, ale prostě tady se to podle mě nevyplatí, výsledek není dokonalej a za pusu to taky neni,
sada za 800kc, a neni treba sundat volant. To ti porad zbude na plnou nadz benzinu do 2000kc volantechu (bez DPH), ale jejich prace je kvalita o tom zadna.JaraX píše:no to je lepší jít si třeba nařezat dřevo na topení, nebo uklidit barak, vyčistit odpad, ale ne pak čumět na prasackej volant, trošku to ve mě evokuje takove ty analní věnce na volanty co se prodavaji na benzinkách. taky se rád realizuji a spoustu věcí udělam doma, třeba si sam spravuju myčku, sušičku apod, a většinou i ušetřím dost pěněz, ale prostě tady se to podle mě nevyplatí, výsledek není dokonalej a za pusu to taky neni,
jako seberealizace je krasna vec ale tohle je fakt trochu ujety..
sednu si do auta, budu cumet na ten zprasenej volant a budu si lebedit ze sem si to domrdal sam
a usetril na jednu nadrz.. pašák

sednu si do auta, budu cumet na ten zprasenej volant a budu si lebedit ze sem si to domrdal sam

Pokud ti rostou ruce z prdele a vis uz predem ze bys to zprasil, to je jasny radej nic nedelej, sed za pocitacem a kritizuj. Video je hlavne pro ty co se toho neboji, premysleli o tom ale nevi jak zacit.Snejk píše:jako seberealizace je krasna vec ale tohle je fakt trochu ujety..![]()
sednu si do auta, budu cumet na ten zprasenej volant a budu si lebedit ze sem si to domrdal sama usetril na jednu nadrz.. pašák
Myslím že v životě je daleko více zajímavých a důležitějších věcí k seberealizaci, tohle mi přijde spíše jako bych se pokusil sám sobě ostříhat tykev a pak na sebe do zrcadla koukal a říkat si, " no sice vypadám jako kretén, ale seberealizoval jsem se a HLAVNĚ jsem ušetřil" 
Myslím že do života nám bylo předurčeno k čemu budem sloužit, zedník nemůže dělat ajťáckou práci stejně tak ajťák nemůže dělat tu zednickou, tedy pokud to má za něco stát (čest výjimkám)
Stejně tak tady s tou šprcgumou, proč dělat něco sám s polovičním efektem když to může být výsledek o pět milionů světelných let někde jinde s pomocí lidí kteří jsou předurčeni ke kvalitnímu obšívání volantů.

Myslím že do života nám bylo předurčeno k čemu budem sloužit, zedník nemůže dělat ajťáckou práci stejně tak ajťák nemůže dělat tu zednickou, tedy pokud to má za něco stát (čest výjimkám)
Stejně tak tady s tou šprcgumou, proč dělat něco sám s polovičním efektem když to může být výsledek o pět milionů světelných let někde jinde s pomocí lidí kteří jsou předurčeni ke kvalitnímu obšívání volantů.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
petr42711: dobře si to řekl Snejkovi
to pobavilo nejvíc, to je takový nic nevím, ale řeknu i když budu teď na celým, foru a všem za kreténa

Sweden: cest me ajtackej zednik
Jinak to vypada strasne a nevidim duvod to prasit, kdyz ti dnes XY firem ten volant udělá na zakázku za pár korun, rozumě profi, jako z výroby.

Sweden: cest me ajtackej zednik

Jinak to vypada strasne a nevidim duvod to prasit, kdyz ti dnes XY firem ten volant udělá na zakázku za pár korun, rozumě profi, jako z výroby.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Přesně, ta hláška na Snejka je top, Snejk je totiž typickej gaučák kterej do všeho rejpe akorát tak virtuálně přes klávesnici a věšteckou kouli

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Nejhorší na tom je, že Snejk je opravdu Ajťák se zlatýma rukama 

Kdyby byl Snejk ajtak naprogrmaoval by me moji 735 na 750 

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Existuje taka super vlastnost, hovori sa tomu pokora. Si novy, trochu sa poobzeraj nez zacnes prskat kokotiny okolo a este na najpovolanejsich... Nemas zacpetr42711 píše:...

d(- -)b
Neee si ho v tom mel nechat byla by prča, až by tady byl post, tvl kolik jsi ty spravil X5ek, žádnou viď !!!! tak se do mě neser
Gajučák
Snejku jak se orpavuje na heveru 7er s gajuče ? za to by stálo videjko...vzpoměl jsem si na pana Lorence, my to ale bez Vás neopravíme

Gajučák

Snejku jak se orpavuje na heveru 7er s gajuče ? za to by stálo videjko...vzpoměl jsem si na pana Lorence, my to ale bez Vás neopravíme

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Ked sa tu nacala tato tema, tak sa opytam, chcem si dat vyhrievany volant, kedze neni uz v top stave co sa mi podarilo zohnat, volal som do volantechu, kedze sa mi nechce experimentovat, a tam ked som pani povedal ze vyhrievany ma stopla ze s tym byva problem al je ta vyhrievacia decka prilepena na kozu volantu, ze vtedy sa povodna koza neda dat dole, cize otazka netusite jak to ma bmw ze ci ma ten vyhrev vo venci volantu niekde alebo je to pod kozou nalepene????
Pripadne ak mi poviete ze je to nalepene na kozi, ked to obi potiahnu novou nappou zhrubne to moc ze je to na hovno alebo je to stale okej?
Dikes
Pripadne ak mi poviete ze je to nalepene na kozi, ked to obi potiahnu novou nappou zhrubne to moc ze je to na hovno alebo je to stale okej?
Dikes
klidně to nech obšít kůži na kůži. trošku klesne výkon vyhřívání, ale zesili se věnec a je to super.
Chcem to na e66 konretne, len som tam nechcel zdvojovat rovnaku temu, takze hovoris ked kupim trojrameno a rovno im poviem nech sa s tym neseru a daju tu nappu ciernu haldku na to tak to nebude moc hrube hej?a vyhrev to tiez len ze trosku dohsie mu to bude trvat inak pohoda?
A este sa opytam maju tam ze aj airbag potahujj kozou, to ke dobry napad keby nahodou dojde na to ze ma aj vystrelit?:)
A este dotaz uplne OT, jak som hladal ci dat obsivat airbag, vyskocili mi stranky ze zivotnost airbagu je 10rokov, potom ze uz nemusia fungovat, nevies jak oficialne udava bmw?lebo nemyslim si ze niekto by to len tak z prdele daval vymenit v celom aute, kedze napr e65 kazda ma uz cez desat rokov minimalne..
A este sa opytam maju tam ze aj airbag potahujj kozou, to ke dobry napad keby nahodou dojde na to ze ma aj vystrelit?:)
A este dotaz uplne OT, jak som hladal ci dat obsivat airbag, vyskocili mi stranky ze zivotnost airbagu je 10rokov, potom ze uz nemusia fungovat, nevies jak oficialne udava bmw?lebo nemyslim si ze niekto by to len tak z prdele daval vymenit v celom aute, kedze napr e65 kazda ma uz cez desat rokov minimalne..
- vyrobce garantuje 10 let na airbag, ještě jsem se nesetkal s tím že by airbag nebouchl, ale nemusí no, ale to už bys musel vyměnit fakt pul auta.
- obšití airbagu pokud to ve volantechu udělají tak bude dobré, udělají švy tak aby to bylo ok, oni sou profici, nebojím se že by to udělali špatně, ale je to furt zasah do airbagu, pokud to chceš mít maximalně bezpečné tak to nedělej.
- ano obšij hrubý volant nappou nebo merinem, budeš to mít krásné hladké a jemné, bude to hřát míň a o něco později, ale furt dobrý. a nebo si kup ten anální věnec co tu někdo nabízel a vyzkoušej si to
- obšití airbagu pokud to ve volantechu udělají tak bude dobré, udělají švy tak aby to bylo ok, oni sou profici, nebojím se že by to udělali špatně, ale je to furt zasah do airbagu, pokud to chceš mít maximalně bezpečné tak to nedělej.
- ano obšij hrubý volant nappou nebo merinem, budeš to mít krásné hladké a jemné, bude to hřát míň a o něco později, ale furt dobrý. a nebo si kup ten anální věnec co tu někdo nabízel a vyzkoušej si to

Takze to tu vlastne vseci mam docela slusne po zivotnosti:))ale jak hovoris s tym sa asi tam nejak musi pocitat...snad su este okej:)
Ok dik za rady ohladom volantu, nebudem spekulovat a rovno necham nech ide koza na kozu a hotovo a na ten smad funkcny airbag sa asi vykaslem aj ked by to asi bolo dost pekne si myslim...
Ked som povedal ze chcem hladky jemny cierny tak mi ponukli nappu o merine nehovorili...
Este rozmyslam ci klasicky cierne presitie alebo svetla k introsu auta ale neviem jak to ukaze ci by to nebola blbost...
Analni venec ktory vyzeral super si kupim na dochodku ked uz ozaj nebudem mat co robit a budem pol roka pic... pri volante a vysledok bufe aj tak na hovno:))
Skor skusam najst firmu co to robi aj u nas, lebo sak zatial ozaj vsetko vzdy len u vas najdem ze sa to robi:)
Ok dik za rady ohladom volantu, nebudem spekulovat a rovno necham nech ide koza na kozu a hotovo a na ten smad funkcny airbag sa asi vykaslem aj ked by to asi bolo dost pekne si myslim...
Ked som povedal ze chcem hladky jemny cierny tak mi ponukli nappu o merine nehovorili...
Este rozmyslam ci klasicky cierne presitie alebo svetla k introsu auta ale neviem jak to ukaze ci by to nebola blbost...
Analni venec ktory vyzeral super si kupim na dochodku ked uz ozaj nebudem mat co robit a budem pol roka pic... pri volante a vysledok bufe aj tak na hovno:))
Skor skusam najst firmu co to robi aj u nas, lebo sak zatial ozaj vsetko vzdy len u vas najdem ze sa to robi:)
zatial som nasiel len toto
https://kozenevolanty.webnode.sk/fotogaleria/
Da sa takto podla foto okol odbornika vyhodnotit ci to je na hovno alebo normalna robota?
Riesim naozaj len kvoli flexibilite ze prinesiem a ten den mam hotovy volant co sa nahodi a nemusim cakat realne dva tyzdne...
https://kozenevolanty.webnode.sk/fotogaleria/
Da sa takto podla foto okol odbornika vyhodnotit ci to je na hovno alebo normalna robota?
Riesim naozaj len kvoli flexibilite ze prinesiem a ten den mam hotovy volant co sa nahodi a nemusim cakat realne dva tyzdne...