Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Bílá sedma je super, vypadá ještě větší než je.. a není jich moc.
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Ta biela je na nete uz hodne dlho...tazko povedat preco stale nejde prec..
Filozofe a co tuhle? hodinářským kladivkem tomu vyklepeš prdelku a posuneš se o dvě generace
https://www.copart.com/lot/56700188/Photos

Arthur vyklepe 
Sorry nedalo mi.

Sorry nedalo mi.

To je fakt neuvěřitelný, co šikovnej klempr dokáže. Ale asi bych to takového auta nechtěl sedat.
MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek
MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek

No já bych to tak nechal, chtěl bych vidět toho kdo by se mě odvážil lepit na prdel,ettore píše:Filozofe a co tuhle? hodinářským kladivkem tomu vyklepeš prdelku a posuneš se o dvě generace![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
Cena dobra, motor na howno...
Do Fka bych nešel nikdy a to vyšší co ukazuješ to je sice fajn karosář to pořeší a máš auto za půlku ale věřím právě takové kupují bazarníci. Opraví a prodávají jako vůni po dědovi. 

Jj, takovej byl jeden. Ťuknutý na předek a pak se měnila snad i zadní náprava 

horan píše:https://mobile.willhaben.at/object/291886675/JaraX píše:máš foto? nebo link?
kombinace golbraunu a perforované černé nappy vypadá zajímavě, zelená barva by mi vadila.
Mam ho kousek od domu, tak se dneska kouknu. Majitel do telefonu působil jako starej chlap, má ji 10 let. Koupil novy auto, tak tohle prodává. Do telefonu přiznal, že když auto dýl stojí, tak po nastartování modře zakouří a motor je pochcanej olejem.
jak to dopadlo ?
byl ses podivat ?
Byl.
Mělo to být pro manželku a tu interiér moc nenadchnul (mě taky ne). To dřevo je strašně oranžový. Jinak zbytek interiéru pecka. To individuální obsiti všeho je úplně dokonalý. Bejt to long, tak to vezmu a snad prehazim ke mě. Jinak interiér nepoškozenej, ale majitel kuřák. Trošku osoupana barevna kůže na volantu. Nefunguje ani jedna CA klika. V minulosti lakovaný přední nárazník, pravý blatník a spolujezdcovi dveře. Přední světla zašly, ACC nefunkční a přeprogramovaný na obyč tempomat. Jedno zadní světlo má uvnitř oloupaný chrom. Skrably levý přední blatník a nárazník. Na střeše je důlek vedle střešního. Podvozek nevypadal špatně, ale zvedly jsem to neměl. To už bylo rozhodnuto, že to brát nebudem. Disky trochu oparkovany, pneu na výměnu (tvrdý, starý). Zimaky k tomu za tu cenu nedává. Jinak karoserie hezká, nedobouchana....
Mělo to být pro manželku a tu interiér moc nenadchnul (mě taky ne). To dřevo je strašně oranžový. Jinak zbytek interiéru pecka. To individuální obsiti všeho je úplně dokonalý. Bejt to long, tak to vezmu a snad prehazim ke mě. Jinak interiér nepoškozenej, ale majitel kuřák. Trošku osoupana barevna kůže na volantu. Nefunguje ani jedna CA klika. V minulosti lakovaný přední nárazník, pravý blatník a spolujezdcovi dveře. Přední světla zašly, ACC nefunkční a přeprogramovaný na obyč tempomat. Jedno zadní světlo má uvnitř oloupaný chrom. Skrably levý přední blatník a nárazník. Na střeše je důlek vedle střešního. Podvozek nevypadal špatně, ale zvedly jsem to neměl. To už bylo rozhodnuto, že to brát nebudem. Disky trochu oparkovany, pneu na výměnu (tvrdý, starý). Zimaky k tomu za tu cenu nedává. Jinak karoserie hezká, nedobouchana....
Brzdy po delším stání v garáži orezly, nevím, jestli nebudou na výměnu. Desky dobrý.
Motor: už do telefonu říkal, že když dýl stojí, tak pak modře zakouří a že má trochu úniky oleje. Auto stálo v oleji. Ale nic překvapivého. Prostě V8 . Od vrchu zachcany. V motoru už nalitá 10w60 jako pokus o snížení spotřeby. Přesto bere cca 1,5lt na 1000km. Při projížďce to při kickdownu dělalo hezkou mlhu. Následkem toho to píše nízkou účinnost levého katalyzátoru a chybu sekundárního vzduchu. Pak spousta komunikačních chyb, ale auto stojí 7 měsíců, tak možná baterka.
Vodní pumpa údajně měněna, trubka ještě ne.
Celkově by nebyla špatná za ty peníze. Bude z ní asi hezký auto s neobvyklým interiérem. Pokud má někdo přístup k dílům za dobrý ceny (hlavně ty kliky) , tak proč ne.
Jinak v těch sedačkách se sedí fakt líp než v mých
Motor: už do telefonu říkal, že když dýl stojí, tak pak modře zakouří a že má trochu úniky oleje. Auto stálo v oleji. Ale nic překvapivého. Prostě V8 . Od vrchu zachcany. V motoru už nalitá 10w60 jako pokus o snížení spotřeby. Přesto bere cca 1,5lt na 1000km. Při projížďce to při kickdownu dělalo hezkou mlhu. Následkem toho to píše nízkou účinnost levého katalyzátoru a chybu sekundárního vzduchu. Pak spousta komunikačních chyb, ale auto stojí 7 měsíců, tak možná baterka.
Vodní pumpa údajně měněna, trubka ještě ne.
Celkově by nebyla špatná za ty peníze. Bude z ní asi hezký auto s neobvyklým interiérem. Pokud má někdo přístup k dílům za dobrý ceny (hlavně ty kliky) , tak proč ne.
Jinak v těch sedačkách se sedí fakt líp než v mých

Nechtělo to vzít dlouhý text, tak posláno nadvakrát.
je to tak na renovaci celyho auta, byt to long a nebyt to zeleny, tak pro to zajedu, dám toho 200k a bude to mazel, ale takle to nemá moc smysl.
Byl si tam teda taky? A jsou daleko horší. Tahle nebyla úplně ve smrti. Je fakt, že ta barevná kombinace není úplně v pohodě. Ale jako úplně marná není.
barevná kombinace interieru je dokonalá, ta flaškovica resp borovica je hnus.
volal jsem mu, ale má nějakého zájemce, beztak snejk
volal jsem mu, ale má nějakého zájemce, beztak snejk

to horan: Díky za podrobnej report:)
me se prave moc libi.
ta zelena barva asi neni uplne ok, ale tak kdyz ridim sedim uvnitr a interier bomba:)
me se prave moc libi.
ta zelena barva asi neni uplne ok, ale tak kdyz ridim sedim uvnitr a interier bomba:)
Taky jsem si říkal, že interiér super, ale naživo je to dřevo fakt moc křiklavý. Ale já jsem vic na černý interiéry. Manželka má v X3 bezovej interiér a stejně se jí to dřevo taky nelíbilo.
horan: se nedivim, ze se vam to nelibilo... to drevo je fakt hruza. Mne pripadaj moc kriklave i ty tapecy, ale to muze byt saturaci fotek... Goldbraun je hezkej v kombinaci s piano black (protoze se tam vsude stejne sere ta sediva). Podle me kuze by mela byt k dekoru kontrastni (myslim u E65, protoze prave ty zkurveny sedivy hnusny prvky v celym introsi), treba to matizovo zluty drevo s cernym interierem vypada no plus minus ok (osobne to zluty drevo nemusim), ale v kombinaci s platin barvou kuze mi to dohromady vubec nehraje. (sorry matiz, ze ti tu pomlouvam tvou lestenku
)
Snad jediny pripad, kdy to hraje dohromady jak svine je ta amareto barva - jak tady byla nedavno ta 750Li co mela i kuzi i dekor vcetne volantu v amareto - to bylo dost bozi...

Snad jediny pripad, kdy to hraje dohromady jak svine je ta amareto barva - jak tady byla nedavno ta 750Li co mela i kuzi i dekor vcetne volantu v amareto - to bylo dost bozi...