Ja s tim zkusenosti mam a je to fakt jednoduchy. Jednou jsem hlasil pojistnou udalost a myslel jsem, ze pojistovna bude chtit neco vod fizlu tak jsem je zavolal. Dorazili dva, chlapek +-ok a mlada zenska na facku. Vobesli auto, videli pohodovyho nesympataka co je na delo uz jen tak preventivne a hned jim bylo vsechno jasny a mysleli si jak si me namazou na chleba. Hned na me spustili co to na ne zkousim za podvod, ze auto je evidentne odreny od zdi a ne od auta, cili ze se to nemohlo stat tam a ze to bylo jinde a ze se dopoustim podvodu. Rikam s klidem - jo, vazne? Obejdu auto a rikam - a prosim vas, podle vaseho oka lakyrnickyho znalce, je tato odrenina od auta nebo od zdi? A oni noo to nevime. V ten moment mi bouchly saze a serval sem je na tri doby at si nechaj svy uvahy do hospody a zacnou delat svou praci a vysetri kdo mi kurva odrel auto. Zarval sem na ne totalne vytocenej vy me tady obvinujete z podvodu? Oukej tak delejte svou praci a dokazte mi to, ze vinkem sem ja a chci misto a cas a okolnosti. Cumeli na me jak zmrdi, kterym ulitly vcely, sepsali sme protokol, u kteryho sem je jeste za trest lehce vytrolil a hotovo. Svine policajtka pak do protokolu uvedla, ze nevyzaduju byt informovan o vysledcich vysetrovani, za to sem ji jeste zjebal co to zkousi, nechal ji to opravit a hotovo. Myslis, ze mi po 30 dnech vysetrovani dali zpravu? Samozrejme, ze ne a musel jsem o ni zadonit po uplynuti zakonne lhuty... Ale proc to pisu - hned jak sem to s nima vyridil jsem volal pojistovaka a rikam mu co se stalo a on na me - a proc jste ty jitrnice vubec volal pane? Priste staci fotka do mailu a popis udalosti a rovnou jedte do servisu.... Easy.
PS: po mem lehce expresivnim projevu se policajtka nejak neudrzela a zavrela se do auta a vydychavala to a chlapek se snazil nahodit pratelstejsi atmosferu a prej co v tom je za motor. Rikam takovej ten skoro petilitrik. A on na me prej "hmm tak to bych si nikdy nekoupil", mel sem uplne na jazyku hmmm vole ja bych zas nikdy nedelal fizla, ale uplne jsem se stydel jak jsem je pred tim serval tak jsem jen rekl to je dobre, aspon jsou ty kary kvuli tomu tak levny