Filozof píše:Falcon komplet repasem to pozvedne o dalších cca 20 procent nad originální L7 z výroby.
Prosim te Filozofe.. ty nectes co tu kdo pise nebo cuchas toluen nebo co je s tebou prosim te? Napisu ti, ze to tak neni. Ano oukej, to ignorujme, psal to blbecek kurevtor. Ale Jarax ti sam napise, ze to NENI PRAVDA, ze on a jeho 3 mechanici v tom rozdil neslysi. Ne proste, ty stejne hned zase zvopakujes svou pohadku ze treti ruky a jeste pro nas mas akuratnich "cca 20 procent"
Filozof píše:Udělejte si sraz a dejte L7 na střední úroveň hlasitosti stejnou píseň ze stejného zdroje a pak to samé na plnej. Klidně si to změřte měřákem. Komu to zdechne během chvilky už měl stejně mrtvolu co by to brzy vzdala. Kdo se bojí tak se na to vykašlete.
Morevole my to nepotrebujeme srovnavat

to ty zacni s tim, ze si to zkusis poslechnout a pak si udelat VLASTNI nazor, ale to by bylo moc slozity, radsi budes papouskovat hovna.
Filozof píše:další upgrade hodně vysoko jsou kvalitní repro. Viz matiz nakousnul v jiném vlákně.
To pozvedne L7 jistě na jinou úroveň ještě někam uplně jinam.
jasny, jeste nekam uplne jinam, do prdele asi. Ale jen cca 20 procent.
Filozof píše:o té L7 to není z mé hlavy ale od člověka co měl upgrade L7 a řešil to s falconem jeden čas a slyšel hrát i jiné L7 aby to porovnal na různé úrovně.
aha a ten clovek je tady na foru?

tohle ti tu uz nikdo nezere Filozofe

Zas ti tvoji "kamarad pritelkyne ucetniho byvale kadernice moji svagrove" co? Proste opet Filozofova jedna baba povidala. Tentokrat to ale byla baba co primo veci resila s Falkacem, oukej
Filozof píše:Jsem rád že mi jarax udělal jasno s tím EDC. A že to nemá smysl at si počkám na jinou.
Uff, uz jsem se lekl, ze by ti na to vsichni dali palec nahoru a tys to musel koupit a musel hledat vymluvu jinde

Ty to nechces koupit, jen hledas duvody proc ne

Tak ted jen pockat na jinou..

Mas dalsich 10-15 let klid a muzeme tady o tom teoretizovat.
Filozof píše:Ta longová byla za 6,5k nebo kolik ale vsadím boty bude chtít investice. Ted jde o to kolik.
Boze muj ty jsi fakt trotl
Sorry, ale pro me jsou tyhle tvy textu ta nejvetsi pablbstina napsana pablbem.
BMW 7 starej vrak co spadne na cenu 6500 EUR ze bude chtit "investice"??

Ne fakt?!!

Pockej to jako vazne?

Mohl by to tady prosim nekdo potvrdit?

Nechce se mi tomu verit, ze by vrak co spadne na 5-10% ceny vyzadoval nejaky prachy.
A i bys na to vsadil boty Filozofe? Wow, to je opravdu sazka jak prase, ty se musis vyzivat v riziku. Kurz je na to kolik? 1:1? Nebo kolik ma byt matematicky spravne kurz na jistotu? Opet pablbstina jak z ucebnice pablbstiny pro pablby.
Filozof píše:Já už to řešit nebudu když je EDC duležitá položka. Nechci jako arnie tady roky něco posluchat nebo řeči že jsem měl měsíc počkat a měl bych krásnou briketu 2 ve vůni
A že bez EDC nevím o čem je 7er.
jasne, uz to neres, je to fakt otravne
jen dokazujes jaka je to od tebe poza, kupujes to kvuli sobe, nebo kvuli bmwklub.cz? No tak bys mel auto bez EDC, jee to je traga. Furt uplne jinde nez e38, ale na bmwklub to nepochvali tak to nechces. Nevis jak to jezdi s EDC, nevis jak to jezdi bez EDC, ale aspon mas vymluvu

Na foru vsem radis, ze EDC je must have zaklad vybavy s takovou tou klasikou L7, DD, V8 atd a najednou je to pro tebe prekvapko. Na foru vsem radis at maji 50-kilo bokem na vstupni servis a najednou je to pro tebe prekvapko, ze to bude chtit dalsi prachy.
Vsem pablbum preji prijmeny den!