Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Ten Rabin je guuut -))) Ale ja to trochu nechapu, nejdriv nalijes do slabe 735i a pak se divas po 730d ??? Jako ne ze by ten motor byl spatny, neni, ale je to tezke auto a radost v tom moc nebude...
matiza: ja radost nepotrebuju
potrebuju jezdit
a na radost mam 2x V8 víc k radosti neotřebuju, ta radost byla tak drahá, že už jí ani víc neunesu 

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

- Don
Ja vzdycky delal na kazdem aute poradny vstupni servis a pak uz to byly vzdy jen servisy s otockou na pate po par hodinach. Hlavne pak uz to jsou jen veci, co te nezastavi. Tu neco vrze, tece pistnice apod. takze vzdy se pripravil, ja prijel a za par hodin byl seznam zase kratsi. Vstupni servis byl 14 dni, ale to byla rozborka motoru a komplet voda a opravdu dlouhy seznam, pak uz jen olej a obcas nejaka blbinka. Vzdycky jsem byl pacient na nevrzaci a cistotu, takze jsem ho chudaka vozil v kufru a poslouchal, kde co vrze
teda krom E66 - ta nevrzala.

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Ja chci auto, jako mam ted E70, najel jsem s ním už 35Kkm a servis stál 25K a jede se dál! To, že to vrže je hodl "vlastnost" E70.
Na druhou stranu u e53 s tou jsem najel 130Km a zlobila me jen prevodvka, kde se 2x delal hydromenic, jinak nic tragickyho, byl to starsi kus takze si taky svoje spolkl. Chladič, všechny hadice, přetěsnění, kotouče ramena atp, ale nic z čeho bych se pokládal na tom nájezdu, o vrzání není řeč, to auto vypadá vevnitř, jako nový a to má 430KKm.
Na druhou stranu u e53 s tou jsem najel 130Km a zlobila me jen prevodvka, kde se 2x delal hydromenic, jinak nic tragickyho, byl to starsi kus takze si taky svoje spolkl. Chladič, všechny hadice, přetěsnění, kotouče ramena atp, ale nic z čeho bych se pokládal na tom nájezdu, o vrzání není řeč, to auto vypadá vevnitř, jako nový a to má 430KKm.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

ja nechci nic říkat, ale E70 je podstatně poruchovější jak E65, ono se to prostě jednoho dne posere a pak to bude drahy.
Arnie já furt nechápu co špekuluješ jsi štastný člověk máš 2x V8 doma a ted přemýšlíš o naftě v Fku ikdyž ti tady jarax se snejkem k tomu řekli své plu spousty majitelů nafty přiznalo kolik do toho nasypalo v rámci servisu v sekci 5er kde se bavilo převážně o 5er v naftě z 90 procent ...
Jako stále nechápu když máš prachy a mužeš se kdykoliv zvednout a jet si pro auto proč si nějakou 750i s LPG nevemeš ?
Bojíš se že je staré auto o 2-6let oproti Fku ?
No a fko koupíš zánovní za kolik 500-700k a ušetříš kolik 2-3l na spotřebě ????????
Ale ve vzduchu bude viset servis za statisíce v lepším případě desetitisíce ?
750ku vemeš do 300k a jezdíš... občas přímo od majitele co se staral stejně jako ty o 735i.
Pokud tak toužíš po naftě v Fku a musíš ji mít vem si po M3maniakovi ta je vybavená 730d a alespon nestojí 600-700k ale jen 370k a ušetřené prachy dej bokem na případný servis.
Dálky lehkou nohou to pojede za cca 7L a třeba stím dva roky budeš fungovat ... ale už to u nerozebírej na spousty stránek bylo toho tady řečeno na stovky hodin čtení. Ono to klidně může dálky jezdit uplně v pohodě. Ale stále máš možnost mít 750i jen se musíš sám rozhodnout co vubec chceš.
Ale dávat 2x tolik jen abys ušetřil 2l na palivu je nesmysl.
Jako stále nechápu když máš prachy a mužeš se kdykoliv zvednout a jet si pro auto proč si nějakou 750i s LPG nevemeš ?
Bojíš se že je staré auto o 2-6let oproti Fku ?
No a fko koupíš zánovní za kolik 500-700k a ušetříš kolik 2-3l na spotřebě ????????
Ale ve vzduchu bude viset servis za statisíce v lepším případě desetitisíce ?
750ku vemeš do 300k a jezdíš... občas přímo od majitele co se staral stejně jako ty o 735i.
Pokud tak toužíš po naftě v Fku a musíš ji mít vem si po M3maniakovi ta je vybavená 730d a alespon nestojí 600-700k ale jen 370k a ušetřené prachy dej bokem na případný servis.
Dálky lehkou nohou to pojede za cca 7L a třeba stím dva roky budeš fungovat ... ale už to u nerozebírej na spousty stránek bylo toho tady řečeno na stovky hodin čtení. Ono to klidně může dálky jezdit uplně v pohodě. Ale stále máš možnost mít 750i jen se musíš sám rozhodnout co vubec chceš.
Ale dávat 2x tolik jen abys ušetřil 2l na palivu je nesmysl.
Filozof sorrac ale ze ty niekomu napises aby nieco nerozoberal na spousty stranek ked uz to bolo receno..tak to ma mimoriadne pobavilo takto pred obedom.)))A ze das radu zrovna ty ze sa musi rozhodnut co vlastne chce...Super:)))
Michale ale třeba já osobně vím co chci a kdybych měl cash tak už to auto mám doma 750i co jsem měl vyhlídnutou. Ale bohužel jsem v situaci kdy nemohu vzít třetí půjčku dokud nemám doplaceny poslední dvě.
Takže já osobně mám jasno co chci. Ikdyž se mi občas líbí 545-550i ale to nic na faktu nemění.
Takže já osobně mám jasno co chci. Ikdyž se mi občas líbí 545-550i ale to nic na faktu nemění.

No vies jak vies, mozno posledny tyzden si usudil ze teda e65 odkladas kupu..
Ale ved si spatne mrkni jak tu boli tvoje uvahy, ze chces e65 745 nejaku, nieco ako bola briketa, ale v mensej cene, a vyservisovanu, to bola dlha etapa, potom prisla etapa ze po fl 750 bude ta spravna volba, len teda musi byt do 200tis korun a opat vyservisovana s dobrou vybavou atd...coz neni az tak uplne real...visis teraz tu mas spomenutu 550i:))
Akoze neber to v zlom ja chapem ze proste rozmyslas ake su moznosti a prehodnocujes tak priebezne, len ma pobavilo ze napises niekomu ujasni si co chces a nevypisuj x stranok o niecom co uz bolo povedane, co tebe sto krat vysvetlovali ze proste 750 individual s pretesnenym motorm repasom prevodovky najazdom 100tis km proste nekupis za 200tis a stale si si isiel svoje...
Ale ved si spatne mrkni jak tu boli tvoje uvahy, ze chces e65 745 nejaku, nieco ako bola briketa, ale v mensej cene, a vyservisovanu, to bola dlha etapa, potom prisla etapa ze po fl 750 bude ta spravna volba, len teda musi byt do 200tis korun a opat vyservisovana s dobrou vybavou atd...coz neni az tak uplne real...visis teraz tu mas spomenutu 550i:))
Akoze neber to v zlom ja chapem ze proste rozmyslas ake su moznosti a prehodnocujes tak priebezne, len ma pobavilo ze napises niekomu ujasni si co chces a nevypisuj x stranok o niecom co uz bolo povedane, co tebe sto krat vysvetlovali ze proste 750 individual s pretesnenym motorm repasom prevodovky najazdom 100tis km proste nekupis za 200tis a stale si si isiel svoje...
stěma 100k nájezdem byl vtip a ironie věděl jsem že takovou sehnat nejde a pokud jo stojí nesmysl.
Dával jsem smajlíky ale někdo to tu bral vážně že chci top za málo. To prostě nejde.
Dnes mě spíše udivuje že se krásné auto oservisované občas objeví za 250-280k ...
takže chápu že během roku dvou tady nadšenci opustí e65 a pojedou pro fko ve vůni.
Dával jsem smajlíky ale někdo to tu bral vážně že chci top za málo. To prostě nejde.
Dnes mě spíše udivuje že se krásné auto oservisované občas objeví za 250-280k ...
takže chápu že během roku dvou tady nadšenci opustí e65 a pojedou pro fko ve vůni.

Uprimne neviem si to myslel ako ironiu a srandu, skor si myslim ze si to presne tak chcel, ale zistil si ze proste su to total protichodne veci co by si ty chcel...
Ano sem tam sa nieco objavi ako teraz ta co je na FB, co si ju aj komentoval ze o kilo dole by bolo fajn:)))/to viem ze bola sranda/:))Ta napriklad vyzera velmi pekne, vybava slusna, nema sice vybaveny "zadok" a neni to individual ale myslim ze pekne auto a poservisovane...a cena mysli ze uplne super...
Myslim ze ozaj nadsenci ste zostanu pri e65 trochu dlhsie jak rok, ale urcite uz vela ludi vymeni za F alebo G...ten vek proste oklamat nejde to je jasne...
Ano sem tam sa nieco objavi ako teraz ta co je na FB, co si ju aj komentoval ze o kilo dole by bolo fajn:)))/to viem ze bola sranda/:))Ta napriklad vyzera velmi pekne, vybava slusna, nema sice vybaveny "zadok" a neni to individual ale myslim ze pekne auto a poservisovane...a cena mysli ze uplne super...
Myslim ze ozaj nadsenci ste zostanu pri e65 trochu dlhsie jak rok, ale urcite uz vela ludi vymeni za F alebo G...ten vek proste oklamat nejde to je jasne...
jo tak přesně pro tu by jsem zajel. Vypada dobře a dle všeho prošla jaraxovýma rukama. Má dokonce výfuk v upravě a snížený termostat na fotce vypadá parádně. Jen škoda toho HLpropanu já preferuji prins ale to je stejně nepodstatné. Takové auto mi přijde super kup za těch 260k co za to chce.
Tak si představuji ideální 750ku.

Tak si představuji ideální 750ku.

Ano suhlasim vyzera velmi pekne, kto necaka long, individual vybavu je tam vsetko co treba na pohodove fungovanie...myslim ze tam neboli veci ako ACC , komfortny pristup, nezavsle kurenie...ale bez tychto veci sa da urcite zit...
Tak smelo do nej filozof taka ponuka tu mozno dlho nebude:)))
Tak smelo do nej filozof taka ponuka tu mozno dlho nebude:)))
a čí to je sedma?
Co jsem koukal, tak asi Klimsona.
Petr Klimek ... měnil NV za nové tuším 150k tak nějak to stálo a od tebe výfuk a termostat snížený.... černá s černýma ledvinkama a vnitřek hnědočervená kůže.... chápu že to auto bude brzy pryč za ty prachy ...
Třetí půjčku si brát nebudu dokud manželka nepracuje nemohu takto riskovat... věřím si ji nějakej fanda vezme.
Třetí půjčku si brát nebudu dokud manželka nepracuje nemohu takto riskovat... věřím si ji nějakej fanda vezme.

Jo, klimsonova. Asi ta z polska, tuším..
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
ta fotka je luxusní i ty kola prostě na fotce vypadá líp jak kdejaká řadová 750i
Doufám majitele nenaštvu když sem hodím krásnou fotku jeho auta.

Doufám majitele nenaštvu když sem hodím krásnou fotku jeho auta.

takový fámy, jarax výfuk
je to nějakej prachsprostej ladák a u mě to vůbec není servisovany, naštestí

je tam psaný něco o závadách v motoru?