Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Jenom jednoho s 335i kvůli užívání si výkonu na silnici.
Mám pocit jen na rok pokud se nepletu. Prý přes 170km/h mu bylo naměřeno na okrese kdy byla snížena rychlost a asi těch přestupku bylo na kontě více.
Mám pocit jen na rok pokud se nepletu. Prý přes 170km/h mu bylo naměřeno na okrese kdy byla snížena rychlost a asi těch přestupku bylo na kontě více.
Nedavno v tv davali, ze bude Policie posilat kazde auto, co kouri na emise. Mozna to neni spatny napad. Minuly tyden jsem ve meste jel za Audi A6 a ta kourila, jak uhelna lokomotiva. Bylo to pekne pocuchanicko.
Ještě že nemám TV, tam takovejch kokotin nakecaji.. Už teď tě můžou poslat na STK a stejně to nikdy dělat nebudou. Kolem Olomouce jezdí spousta dementu se ztuzenýma popelnicema. Šílený oslňující světla, modry osvětlení nebo naopak zatmaveny brzdovky co nejsou za světla vůbec vidět - nikdo nemá zájem tohle řešit. Jednodušší forma výběru daní je měření rychlosti.
Tam se vyjadrovali jen ke kourivosti. Jestli to budou resit ve skutecnosti se uvidi. Muj pripad to zatim neni
.

Tanner, me vyhrozoval polda v Usti ze me s e70 posle na STK, prej me nesvitli svetla, kdyz sem mu rejl ze me to je uprdele ze si to ridi auto, tak byl vyrocenej a chtel me tam poslat, rikam klidne bedoplatis se. Druhej cyhtrejsi kolega me nechal problikat vsechny pozice svetel a jel sem dal. Zdravim nemocne Usti !
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

kozena palubka, dvojskla 

No Jarax mi na ni o víkendu volal a pán nebyl vůbec zdílný. Řekl mu, že je rezervovaná a nazdar. jak jste zjistili nebo podle čeho poznáte, že nemá dvojskla a ani nikde nevidím detail palubky, že není obšitá. Díky
to jsem psal na tu 7 ze včerejška ne na tu co tam dal ettore
Z VINka, sme to poznali.
vůbec nic, ta je tip top full full full..
To je ešte aj individual HANDRAPOLSTERUNG, to sa moc nevidí.
Tomu se říká dobrý základ a chybějící zbytek výbavy se dodělá, pár retrofitů a je z toho fullka 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
ale není to zas tak holý...pán si připlatil za držáky nápojůhoran píše:Co myslíte? Chybí tam něco důležitého?![]()
https://www.willhaben.at/iad/gebrauchtw ... 295676182/

First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
mě toto rozum nebere ... Proč si někdo nekoupí raději 5er s výšší výbavou novou než 7mu holouj totálně .. ??? 

street credit, konzervativnost kupujícího, demence prodejce.
Myslím, že došlo k chybě při konfiguraci. 
Pan chtěl určitě plnou výbavu, prodejce vše zafajfkoval. Tedy kromě držáku na pití, protože v autě se neji a nepije. No a těsně před odesláním se preklikl a obrátil výběr.

Pan chtěl určitě plnou výbavu, prodejce vše zafajfkoval. Tedy kromě držáku na pití, protože v autě se neji a nepije. No a těsně před odesláním se preklikl a obrátil výběr.

Spíš je trochu ostuda, že BMW takhle mizernou výbavu vůbec do sedmy nabízí (nabízelo). Chápu to u řady 1 nebo 3, ale sedma je vlajková loď a už v základu by měla být vybavená až po strop, stačí se podívat na Korejce.