Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
f11 - jde dokoupit/dodelat wifi hotspot ?
f11 - jde dokoupit/dodelat wifi hotspot ?
Ahoj, chtel bych se zeptat jestli jde do f11 nejak dokoupit/dodelat wifi pro pripojeni auta s mobilnim telefonem. Jde mi predevsim o aktualni info o doprave pro orig bmw navigaci. Diky
Re: f11 - jde dokoupit/dodelat wifi hotspot ?
To by mě taky zajímalo
Jakou mate navigaci?
RV 2012 - NBT
u NBT RTTI jde dokoupit přes connected drive, ne?
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja ho mel v nbt evo, mnohokrat jsem to otestoval, vzdycky mela ta navigace pravdu. kdykoliv jsem se snazil byt chytrejsi tak jsem narazil... Fakticky jsou ty data aktualni.
To by mne taky zajímalo. Připojení by mi údajně mělo jít dokoupit, ale v Německu a region nelze změnit ( ověřeno v BMW ) . Mám F11 2011
Ahoj,
- pro připojení telefonu stačí Bluetooth (to v autě jistě budeš mít) a asi funkce Connecteddrive-základní packet;
- pro update map stačí zaplatit a stáhnout přes USB update z bmw-connecteddrive.cz (USB musí být větší než 32GB a naformátováno na FAT32);
- pro Real time traffic information stačí zaplatit na bmw-connecteddrive.cz - to ještě nemám, ale určitě si to pořídím. Viděl jsem jak úžasně to funguje!
- pro připojení telefonu stačí Bluetooth (to v autě jistě budeš mít) a asi funkce Connecteddrive-základní packet;
- pro update map stačí zaplatit a stáhnout přes USB update z bmw-connecteddrive.cz (USB musí být větší než 32GB a naformátováno na FAT32);
- pro Real time traffic information stačí zaplatit na bmw-connecteddrive.cz - to ještě nemám, ale určitě si to pořídím. Viděl jsem jak úžasně to funguje!