Zdravím. Nemá někdo zkušenost se zámkem u dveří. Centrál odemkne pouze spolujezdce a vzadu, kromě
řidiče. Klíčem to pak jde otevřít. Při zamknuti se opět zamkne celé auto i řidič. Zkoušel jsem pojistky ale nic. Děkuji za informace
Ta opravná sada mě zaujala, zámek zadních levých dveří se mi neodemyká a musím je otevřít klikou jak stodvacítku. Zatím jsem to moc neřešil, ale platí ta sada i na zadní zámky?
Když tak tu hoď ten link, díky.
Sice je topic o řidičových dveří, ale mám jeden dotázek, tak to dám sem. Svou genialitou jsem vyšťavil baterku, když jsem auto nenapíchnul na nabíječku, když jsem ho na chvíli odstavil. Baterka se už pak nechytla a centrál samozřejmě nešel. Musel jsem tedy otevřík klíčkem. Chtěl jsem otevřít i zadní dveře zevnitř normálně klikou a když jsem to udělal, čudlík jen vyjede nahoru, dveře se neotevřou a když kliku povolím, čudlík zase zajede. U ostatních dveří čudlík ani nevyjíždí. WTF? Krom toho nemám zvnějšku na kufru díru pro klíč, takže musím lozit přes sklopené sedadla, odendat tapec kufru a tam najít mezi výplní očko na lanku pro mechanické otevření. Docela výjeb teda.
Nevíte, proč se to takto děje, že nejdou zevnitř otevřít dveře klikou?