Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dolít olej do škubajícího automatu či nikoliv??
Re: Dolít olej do škubajícího automatu či nikoliv??
to vin máš na techničáku?
zkontroluj si nejdřív techničák, jakej tam máš vin a barvu a podle toho to řeš.
Však ano vše sedí s autem i malým a velkým techničákem je tam i Stříbrná metalic ale nejde mi do hlavy proc to VIN vypadá jako k jinýmu autu
problém bude, že ti bazarník bude tvrdit, že ti prodal auto dle vin, pokud nemáš svědky nebo jak to dokázat, bude to docela problém. Oni jsou dost vyčůraný.
A já si celou dobu myslel, že je to nějaká provokace
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Takže si myslíte že je to neprůstřelny
jediné , co můžeš udělat je dojet do toho bazaru a zkusit to na něj. pokud máš nějakého známého právníka , tak s ním. Další štace je už jen policie. Ale myslím, že tak jako tak to dopadne, že s ním nebudeš moct jezdit. Mám obavy, aby tohle auto nebyla nějaká čorka bo něco takovýho. Rozhodně si myslím, že diag. ti to nenačte, protože tohle auto má určitě jinej VIN, a pokud ne, tak budeš v televizi.
Rozhodně to neodkládej a řeš to hned. Jak ho máš dlouho?

No 5 měsíců za asi 55 dni to bude pul roku jako nechtěl bych dopadnout tak ze mi vezmou i auto i prachy
tak tohle je fakt drsny
Ono je to teda vzhledem k ostatnim vecem jedno ale podle stavu sedacek ty km stejne nebudou sedet.
A ze neco sedi dle Cebie se moc nedivim

Ono je to teda vzhledem k ostatnim vecem jedno ale podle stavu sedacek ty km stejne nebudou sedet.
A ze neco sedi dle Cebie se moc nedivim

Tohle jestli neuvidim v cernych ovcich, tak budu zklamanej
Preju hodne stesti, az mu to pujdes omlatit o hlavu. A dost jsem zvedavej na prubeh a vysledek toho.

Naposledy upravil(a) Corleon dne úte 12.03.2019 13:12, celkem upraveno 1 x.
Tak 400 000 km by to myslím mohlo Mít
asi nejlepší rada bude toto: rozhoď sítě po rodině a známejch, jestli znaj nějakýho dobrýho advokáta a neboj se obětovat pár tisíc kč pro něj bo si myslím, že sám toho moc nezmůžeš. A hlavně to neodkládej a jednej okamžitě. Už jenom to, jestli je tenhle vin a stříbrná barva na jednom techničáku je hodně mimo mísu. Aby v tom nejelo víc subjektů. - legalizace čorek apd.
asi nejlepší rada bude toto: rozhoď sítě po rodině a známejch, jestli znaj nějakýho dobrýho advokáta a neboj se obětovat pár tisíc kč pro něj bo si myslím, že sám toho moc nezmůžeš. A hlavně to neodkládej a jednej okamžitě. Už jenom to, jestli je tenhle vin a stříbrná barva na jednom techničáku je hodně mimo mísu. Aby v tom nejelo víc subjektů. - legalizace čorek apd.
Díky jako říkal jsem to soused ve ktera má známého právníka a prej neví jak a co s tím vinem jen ze by to šlo uhrát na ten vadný volant ale prý to budu těžko prokazovat když už je to 5 měsíců.
ještě mi to nedá, ten VIN je vyraženej na karoserii? Pokud jo, tak by to měl právník zmáknout a bazarník by mohl zkoušet tepláty do lochu.
skryté vady máš 6 měsíců, pokud jsi o nich nevěděl a to, jak je vidt jsi nevěděl. A že to je jiné auto je dost velká vada.