Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dolít olej do škubajícího automatu či nikoliv??
Re: Dolít olej do škubajícího automatu či nikoliv??
skryté vady máš 6 měsíců, pokud jsi o nich nevěděl a to, jak je vidt jsi nevěděl. A že to je jiné auto je dost velká vada.
Moment jdu to ještě teď zkontrolovat jj ale mají celkem sviňsky postavenou kupní smlouvu kde je napsane vyměňte vše nebo nechte udělat revizi
Jj teď jsem to zkontrolovat a vinko sedí i s karoserií
Nevadí poslechni kluky ikdybys měl dát 5tis právníkovi tak na tom vyděláš to že ti vrátí prachy tvých 95k a pak si připlatíš 20-30k a koupíš pěkné auto s výbavou a budeš spokojenej a toto si už bude řešit policie nebo bazarníkovi zmrzne úsměv a ihned ti veme auto a vyplatí prachy ....základ je kupní smlouva a právník a dohledej VIN. To auto je opravdu z 99,9procent na vrácení a vyplacení peněz zpátky. Navíc je tam XY závad za šílené peníze které ti byli zamlčeny !!!!
Jako třeba ten automat to je i ve smlouvě ale to turbo světla PDC olejový senzor airbag ridicuv nefunkční klima to zatajili
- Itchythefirst
Jako jinej lak podle VINka jeste nemusi nic znamenat, to auto uz mohli lakovat mockrat. Co me zarazi je ta vybava, hlavne ta, kterou by nikdo nemenil napr. iDrive Professional na Business, nebo ktera se ani neda "oddelat" - stresni okno.
Ale uprimne jsem necekal, ze to bude az takovej pelech
Auto muze mit najeto pul mega, ale rozhodne nemusi bejt takhle zrychtovany 
Ale uprimne jsem necekal, ze to bude az takovej pelech

Ja vrátenie auta a peňazí nevidím veľmi reálne. Keby to kelnsi riešil prvý mesiac po kúpe, tak by to možno prešlo, ale po 5 mesiacoch je to podľa mňa utópia. To už ani súdny znalec snáď nemôže potvrdiť, že tie vady sa tam vyskytovali už pred pol rokom a nebolo to spôsobené štýlom jazdy a štandardným opotrebením dielov.
Naposledy upravil(a) Pilifo dne úte 12.03.2019 14:24, celkem upraveno 1 x.
Na tom všem je pěkný snad jen ty komforty v kůži no že má aspoň ale to se bavíme o jednom prvku výbavy.
Asi bych to řešil opravdu rázně dokud je čas ...pak na tom vydělá majitel 10x tolik výbavy a hlavně stav auta bude uplně jiný.
Je škoda že to je tak dlouho. Já měl zato že se řeší auto chvilku po koupi ...cca pár týdnů.
Asi bych to řešil opravdu rázně dokud je čas ...pak na tom vydělá majitel 10x tolik výbavy a hlavně stav auta bude uplně jiný.
Je škoda že to je tak dlouho. Já měl zato že se řeší auto chvilku po koupi ...cca pár týdnů.
No 10.4 to bude pul roku
Vyfoť VINko v motorovém prostoru. Celkem mě zajímá, jak vypadá..
Ok za 30 min provedu
Btw vypadá jak nově lakované
- Itchythefirst
Zkus to poresit s pravnikem, jestli by to auto slo vratit, ale jak pisou kluci, je to uz dost dlouho po koupi, tohle jsi mel resit v prvnich 14 dnech 
Pravne vynutitelna vybava neni, takze ikdyz nesouhlasi s tim, co ti vyjede dekoder vybavy, tak na to tezko napasujes nejakej paragraf
Leda to zkusit uhrat na podvod s tim, ze VIN je padelane.
Ale alespon tu nejsem jedinej, kdo tu kupuje bawa stylem: Dejte mi 10 deka BMW
Hodne stesti s celym tim pripadem a do auta neinvestuj ani korunu, tohle za to vazne nestoji

Pravne vynutitelna vybava neni, takze ikdyz nesouhlasi s tim, co ti vyjede dekoder vybavy, tak na to tezko napasujes nejakej paragraf

Ale alespon tu nejsem jedinej, kdo tu kupuje bawa stylem: Dejte mi 10 deka BMW

Hodne stesti s celym tim pripadem a do auta neinvestuj ani korunu, tohle za to vazne nestoji

Díky no pokud neklapne vraceni investovat do něj rozhodne budu.
A nemyslíš, že by sa ti skôr vyplatilo to skúsiť predať za cca. 60-70k Kč a kúpiť niečo v lepšom stave? Takto do toho môžeš kľudne zahučať 150k+ Kč, ak budeš chcieť vyriešiť všetky problémy.
Twl a kdo to koupí ???
Jj právě že to někdo koupi tak za pade jinak vinko už je přidán e v t3 složce fotek
Jak to muze prodat kdyz mu nesedi vybava podle vinka se skutecnou? Dal bych to na policii..
14.1.2005 prvně registrovano v SRN
19.2.2007 registrovano v CZ (Praha) - a v tuto chvíli již jako stříbrné
03.10.2018 Evidencní 313 937
28.08.2017 Pravidelná 313 793
10.08.2016 Evidencní 313 680
02.04.2015 Pravidelná 205 000
26.03.2013 Pravidelná 247 256
28.02.2011 Pravidelná 182 780
02.03.2009 Pravidelná 109 000
19.2.2007 registrovano v CZ (Praha) - a v tuto chvíli již jako stříbrné
03.10.2018 Evidencní 313 937
28.08.2017 Pravidelná 313 793
10.08.2016 Evidencní 313 680
02.04.2015 Pravidelná 205 000
26.03.2013 Pravidelná 247 256
28.02.2011 Pravidelná 182 780
02.03.2009 Pravidelná 109 000
nevim jak e60, ale e39 mivali zespodu sedacky spolujezdce strceny srolovany papirek s vinem a vybavou auta. schvalne tam mrkni. Mozna je vinko jeste i jinde?
Ze nesedi vybava, s tim u reklamace neobstojis, ale tohle je ocividne uplne jine auto, jina kastle a to uz se jako podvod brat da
Ze nesedi vybava, s tim u reklamace neobstojis, ale tohle je ocividne uplne jine auto, jina kastle a to uz se jako podvod brat da