Čau kluci, už se nějakou dobu dívám po e66 750i. Nejlépe dle "Jaraxovi specifikace", tak kdyby jste o něčem věděli tak to sem nebo mě do SZ prosím hoďte. Když mě u sebe provezl se 750iL i svou 745iL tak holt pětka musela jít. A na rozdíl od něj můžu mít i Nascu
A ještě jsem se chtěl zeptat. Napadlo někoho třeba jít do F-kové sedmy a dát do ní N62B48 motor? A jestli to tady zasírám tak dejte vědět a přesunu to jinam. Zakládat na tohle nové vlákno mi přišlo zbytečné.
mcfil: Ale kdyby byl jen u Fka problém v motoru tak to nikdo tolik neřeší a holt jednou za 5let si udělá GO motoru. Ale Fko je celé špatné a rozpadá se 5x rychleji než jeho předchůdce. Myslím že o Fku bylo napsáno dost a ještě pár lidí zde přispěje. U fka co se mi libí je multimédia a interiér a vzhled. Pár drobných vylepšení oproti e65 má ale zato spousty neduhů a drahých výměn extrémně předražených komponent z BMW.
Holt auto pro prvního majitele vyjimečně ještě druhého na chvilku....ale i ti už mají občas drahé opravy a začíná to někdy dost brzy. Proč pak takové auto kupovat ???
a to si řekneš, koupím si Fko, a vymyslím jak zastavět z E65 motor, pak jak tam zastavět z E65 podvozek, pak jak zastavět z E65 sedačky a ve vysledku si můžeš koupit E65
no myslím si že tam bude ještě hodně strašáků a kostlivců ....a když vidím ten vánoční stromeček světel na palubce počítám že bude chtít hodně velké investice....proto se prodává za 5K..protože dalších 5-6k si řekne na uvítanou a to jsem možná ještě hodně skromnej.
Počítám automat pokud se neměnil olej je načnutej tam padne 50k motor dalších 50k A to nevíme spousty dalších věcí ....takže klidně 150-200k investice aby to bylo auto tip top jak má být a hned jsme na 350k....
petr3141 píše:https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/x/1079855679
Už jí sem myslím někdo dřív dával... Pokud platí (špatné fotky) = (dobré auto), tak by měla být už dávno pryč
To je daky zabudnuty inzerat, na mobile bol a uz nie je. A aj tak nedvihal. Uz som to tu myslim aj pisal.
Fishmaker: sakra ta je fakt dobra pro mě ideální a za ty peníze to bych zkousnul i ten čumák co na predface nesnáším i tu stříbrnou která je tuctová ale pokud je ok i s výbavou ....
Kdyby te zajimala vybava tak si napises o vin.
Jako vazne Filozofe, sedmicka za 89 tisic, jeste pise prodavajici o sleve a ty chces resit historii? A co se dozvis? Nebo co se chces dozvedet? Po cem zase patras?
Tak je bez plynu a nějaké závady drobnější tam jsou sedačky má v plné palbě ještě dd a Dsc plus l7 a bude to zajímavé auto za par peněz druhá briketa třebas za 30-50k poresis nejnutnější a jezdíš.....