Zdravím
Vzhledem k tomu,že zvažuju koupi ojete e92 cupé rád bych dostal cenné názory či rady ohledně tohoto auta.Nejsem vyložene příznivcem těchto,,snobských" značek,ale e92 mě neskutečně zaujala nádhernýma křivkama i moderním interiérem.Auto si nekupuju vyloženě za účelem potřeby(najedu kolem 3000km/rok) ale proto že jsem mladý arogantní kluk,co má rád sportovní a hezké auta.Rád si užiju víkendové leštění na sluníčku a potom výlet s moji drahou..Moje predstava je samozrejme benzin,i starsiho data s cenou kolem 200t.Zajímá mě jestli je to auto na které je spoleh,či má nějaké pravidelné závady,popřípadě jestli mi tuto koupi za mojich podmínek schvalujete.Dodám že jsem průměrně vydělávající člověk a znám přisloví o banánech a opici,,,nicméně myslím že politika typu audi,bmw,mercedes jsou auta pro bohaté podnikatele a mají neuvěřitelné drahé díly je už 15let mimo..I tak sem si nejistý jestli do BMWčka nebudu muset cpát co 2 měsíce 20t za žarovku či urvaný lanovod...taky zvažuju o audi A5 což je téměř podobná záležitost.Předem děkuji za inteligentní a přínosný názor ...Marek
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
koupě BMW e92 cupé názory
-
Re: koupě BMW e92 cupé názory
dneska jsou už všechny auta drahý a servis E92 např 330i není dražší než servis nějaké trojkové oktávky,
kolem 200k bys mohl koupit nějakou 325i, což není špatná motorizace.
kolem 200k bys mohl koupit nějakou 325i, což není špatná motorizace.