Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dension Gateway BMW e65
Re: Dension Gateway BMW e65
Já našel na nějaký český stránce 500S BT za 8400,-
vypadá to dobře, šikovní jste, všude jsem to viděl jen dráž
Ale to není pro E65-66. Aspoň to neuváději.
A do E53 taky ne 

Koukat na přejaté popisky e-shopu snad nemyslíte vážně ... musíte koukat na výrobce a jeho specifikace. Chybný popisek e-shopu se snad vyskytuje všude. Druhá věc je, proč je to o tolik levnější a jestli to není nějaký divný dovoz/fake.Jaris330D píše:Ale to není pro E65-66. Aspoň to neuváději.
E65 umí prehrat MP3 z CD??!JaraX píše:zlatej CD changer s MP3
a co zkusit tu čínu? je to riziko ale někdo to zkusit musí)

Ano, ale iba novsie menice z faceliftu.
No u nějakejch mladších ročníků to šlo dokódovat, ne? Stejně jako u E60/61 co tak vim
kodovat muzes co chces, kdyz ten HW z roku nebreč to neuměl...takže ne NEJDE to jen tak dokodovat...musi se vymenit bud CD changer...a nebo ASKčko za novější z FL
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Áha, ok 

aha, tak až mi zdechne ask příště tak už budu vědět no 

Tak update, uz mam verzi kde lze pouzivat funkce a2dp v gatewayi a zaroven pouzivat originalni handsfree co uz v aute je uplne nezavisle na sobe.
Super, chová se to jako dvě bluetooth zařízení, předpokládám správně?
jj gateway jako reprak a bmw HF jako handsfree.. takze to pauzne hudbu a v aute to prepne na hovor.
Posílal jsem do vlákna k android monitoru, mohlo by se to někomu hodit
MOD fishmaker : do vlákna o Android monitoru to nepatřilo, takže bylo odstraněno
Dostatek: žádné jiné nastavení ani aktualizaci FW jsem nemusel dělat aby to fungovalo jak popisuji. V nastavení densionu a vypsání verze to píše G51A0058Tak jsem koupil ten dension 500S BT a parádně to funguje. Montáž asi na 30-60minut dle šikovnosti. Zespodu se nastaví piny nastavení BMW + vypnutí integrovaného telefonu v densionu. Takovéhle nastavení způsobí, že origo BMW bluetooth handsfree funguje dál a v autě Vám přibude další BT zařízení které se chová jako externí reproduktor. Mobil je připojen k oběma naráz a zdá se vše funguje. Objednáváno na netu za 8390 včetně DPH. Origo iPod interface stál asi 6000,- a skoro nefungoval a když fungoval, tak stejně naprosto otřesně.
MOD fishmaker : do vlákna o Android monitoru to nepatřilo, takže bylo odstraněno
Kluci kupujete verzi pro cd changer tuto:
https://www.audiocom.cz/znacky/dension/ ... mo2-5787cz
A nebo kupujete tu bez cd changeru:
https://www.audiocom.cz/znacky/dension/ ... mo1-2365cz
Mam 2005 facelift s cd chnagerem.dik
https://www.audiocom.cz/znacky/dension/ ... mo2-5787cz
A nebo kupujete tu bez cd changeru:
https://www.audiocom.cz/znacky/dension/ ... mo1-2365cz
Mam 2005 facelift s cd chnagerem.dik
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
no tak si prece vezmes tu verzi pro auta se zabudovanym changerem 

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Je mozne ze otazka predchozi vypada jasne dementne, ale duvod proc jsem se ptal je ten, ze obcas nejake zrejme reseni neni to nejlepsi....tedy napriklad ze je lepsi vzit verzi bez ce changeru nebot neco...atd....zajimal jsem se o zkusenosti lidi co to maj..
Já jsem cd changer třeba vymontoval, protože prostě už nemám cd/dvd mechaniku doma. Ale je to jen na tvé preferenci jak to uděláš.