Zdravim ve spolek, musim se pochlubit se svoji zkusenosti a pozeptat jak to maji ostatni.
Chtel jsem elektricke auto, Tesla byla moc draha dalsi v poradi bylo BMW i3.
Projel jsem se ve 2 kouskach uplne nove i3 a jedne co mela 34000Km Obe byli krasne tiche super a bez vybavy.
Koupil jsem si v Nemecku mirne jetou nadhernou I3 s vybavou co v CR snad neni, respektive mi ji BMW nedokazalo nabidnout.
No a mam 2 problemy.
1. V přední nápravě spíše na levé strane něco tlumeně bouchá, a zacina me to strasne stvat, protoze je to horzi nez vyjezdena Fabie.
2. BMW zastoupení se ke me chová neskutecne arogantne, prej co chci od 3 roky stareho auta.
Nemci davaji na zanovni auta nejanku zaruku co ma platit po cele evrope nejanky garantie euro plus. Plati to vsude snad i v rusku, ale ceske BMW to vylozene sabotuje.
Nuze jsem odvezl vuz do Drazdan do Melkus BMW, kratka verze: 3 navstevy vymeneny tlumice loziska a porad to v tom mlati.
Zkusil jsem BMW servis v Praze, ze to hold zaplatim a pak mi to nemci poslou. Vysledek vyplazl jsem za 2 hodiny prace s neskutecne arogantnim pristupem, ze je to auto stejne stary a ze je to normalni ten bordel z nápravy, a ze me s jinym nesvezou aby mi ukazali jak je na tom jina. Zajel jsem tedy dneska vecer do jednoho bazaru kde meli 3 kousky rocniky 2018 skladem 14tkm, 7tkm a 7tkm. Ve dvou mlatilo stejne jako v mem, ze se chudal prodejce omlouval, v poslednim ne, ale uz to melo naznak kdyz clovek vi co.
Takze asi dalsi vylet do Drazdan a navsteva BMW CR s stiznosti do fabriky.
Doprdele ja nevim co si o tom mam myslet BMW premiova znacka, zachazi se zakaznikem jak s hovnem a vyrabi neco co nema kvalitou ani na Daciji.
Stalo se Vam neco podobneho ?
key: i3 přední náprava problém, i3 přední náprava rány, i3 přední náprava hluk
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
i3 hlučná přední náprava a zkusenost BMW CR
Re: i3 hlučná přední náprava a zkusenost BMW CR
ale i3 je levný recyklát, není to žádná 7er, nemůžeš od toho čekat zázraky, ale pokud jsi našel I3 které nemlátí, tak to opravit půjde, já měl ted na testování i3, a ve srovnání se 7er podvozek mlátil ,ve srovnávní s oktávkou byl dokonalý.
v BMW se lidi řídí jen postupama BMW, nejsou schopni a nechcou přemýšlet, proto doporučuju zkusit někoho neautorizovaneho, kdo to nedělá pro peníze, ale protože má ty auta rád, např Snejk nebo BMW auto pupik.
jinak pokud jsi tam přišel s přístupem, hele mám premiovku, tak laskavně zařidtě aby to bylo dokonalý tak bych byl taky arogantní, chce to jednat s pokorou.
nevím o žádné euro garantie, to je snad nějaká asistence ne? prostě je to auto bud v záruce nebo není v záruce. záruka se dala připlatit. a nebo tam máš nějaké servisní balíčky, ale záruka BMW je uplně k prdu. mám zakazníka co ke mě jezdí na servis s více staršíma BMW, krom toho má i novější 5er v záruce, no a našli jsme uplně popraskanou hardyspojku,tak se jelo do BMW na její záruční výměnu, ale pán na nás vyrukoval s obrázkem toho jak vypadá špatná hardyspojka (lezli z ní ty lanka) a ta naše je prý naprosto v pořádku
v BMW se lidi řídí jen postupama BMW, nejsou schopni a nechcou přemýšlet, proto doporučuju zkusit někoho neautorizovaneho, kdo to nedělá pro peníze, ale protože má ty auta rád, např Snejk nebo BMW auto pupik.
jinak pokud jsi tam přišel s přístupem, hele mám premiovku, tak laskavně zařidtě aby to bylo dokonalý tak bych byl taky arogantní, chce to jednat s pokorou.
nevím o žádné euro garantie, to je snad nějaká asistence ne? prostě je to auto bud v záruce nebo není v záruce. záruka se dala připlatit. a nebo tam máš nějaké servisní balíčky, ale záruka BMW je uplně k prdu. mám zakazníka co ke mě jezdí na servis s více staršíma BMW, krom toho má i novější 5er v záruce, no a našli jsme uplně popraskanou hardyspojku,tak se jelo do BMW na její záruční výměnu, ale pán na nás vyrukoval s obrázkem toho jak vypadá špatná hardyspojka (lezli z ní ty lanka) a ta naše je prý naprosto v pořádku

Ahoj, my jsme s i3 najeli 40tis km od novoty. 40tis km po Praze, vazne nelehkejch, protoze operak. Z zadnym bouchanim jsem se nesetkal, ale naprava je u toho auta porad jen naprava, tak bych vazne jak zminuje JaraX zkusil neautorizovany servis BWM. Pristup autorizaku proste je jaky je, lidi se zkusenostma utikaji a delaji na sebe. Ten zbytek proste stoji naprd a dela podle manualu.
Ahoj
my jsme to rozvedli trochu tady:
http://elektroforum.cz/viewtopic.php?f=12&t=665
A tady je natocena ukazka z jedhono bazaru v nemecku:
Tahle mlati lehce
https://cloud.itnaklic.cz/itnaklic/inde ... jScFBNLE7r
Tahle az tak ze to jde kov na kov pri 42tkm:
https://cloud.itnaklic.cz/itnaklic/inde ... T7fdosizaS
Jinak me se napravu povedlo vyreklamovat na 4x v nemecku ... neumim ani nemecky ani anglicky a nez aby s se mnou dohadovali tak dali celou novou
Havrla
my jsme to rozvedli trochu tady:
http://elektroforum.cz/viewtopic.php?f=12&t=665
A tady je natocena ukazka z jedhono bazaru v nemecku:
Tahle mlati lehce
https://cloud.itnaklic.cz/itnaklic/inde ... jScFBNLE7r
Tahle az tak ze to jde kov na kov pri 42tkm:
https://cloud.itnaklic.cz/itnaklic/inde ... T7fdosizaS
Jinak me se napravu povedlo vyreklamovat na 4x v nemecku ... neumim ani nemecky ani anglicky a nez aby s se mnou dohadovali tak dali celou novou

Havrla
Zajímavé čtení...
Hmm, zajímavé. Chystám se právě jednu i3 koupit ženě.
Projel jsem nějakou s cca 70tis. km a celkem jsem se zhrozil jak má vymlácený podvozek, tak už se dívám jen na nájezd cca 20-30tis. max.
Nesnáším rozvrzaná auta, jinak bych klidně koupil s najetými 200tis...
Projel jsem nějakou s cca 70tis. km a celkem jsem se zhrozil jak má vymlácený podvozek, tak už se dívám jen na nájezd cca 20-30tis. max.
Nesnáším rozvrzaná auta, jinak bych klidně koupil s najetými 200tis...
tak jsem projel ještě jedno s cca 90tis. km a bylo ok...