Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hezke kola pro socialni e65
- soukupadam
Re: Hezke kola pro socialni e65
Filozof ti poradi
-
- Člen Klubu
ano zlatý lak 

to jsou ty vařene od klimsona ne?

matiz: pokud jsou vareny tak si je tuplem nech, protoze:
A) budes to prodavat jako vareny a to prodas jen za levno tak to radsi prodej za vic ty druhy a vareny si nech,
B) zatajis, ze jsou vareny

C) dokoupis jedno a budes prodavat 4 OK kola + vareny jako rezervu. A to se podle me ve finale financne nevyplati...
-
- Kontaktovat uživatele:
Zatajovat nema smysl, nedelam to, na druhou stranu to zas takovy pruser neni. Akorat ja tech ponauceni v posledni dobe mam nejak moc... Na druhou stranu vyvyzl jsem z toho jeste pomerne dobre, mohlo to byt mnohem horsi. Holt zmrdu je vic a vic.
Ty co nedávno prodával byly vařené??JaraX píše:to jsou ty vařene od klimsona ne?
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
já nevím, někdo mi říkal něco o klimosonovych kolech a pak někdo něco o vařených 152kách, jak to bylo poví jen matiz 
možna jsem si spojil dvě věci v jednu

možna jsem si spojil dvě věci v jednu
A přesně takhle fungují fámy, které se berou jako fakt.
Mám dvě sady a řešil jsem přesně to stejné co Matiz. A nevyřešil. Jedna sada na zimu a jedna na léto. A nezdá se mi že by R20 byla hrůza. Ba naopak.
Vypadá to hezky a je to naprosto v pohodě.

tak to se omlouvám, klimsone,
každopádně nechápu jak můžete říct že E65 je na 20kách vubec použitelná, vždyt to drncá skoro jak nějaká pětka a řízení má takový divný těžkopádný pocit.
každopádně nechápu jak můžete říct že E65 je na 20kách vubec použitelná, vždyt to drncá skoro jak nějaká pětka a řízení má takový divný těžkopádný pocit.
kecy starejch dedku s artrozama, dulezity je jak to vypada ne? 

já bych si tam klidně dekl od kanalu, kdyby to bylo ještě komfortnější než teď
Tak ty jsi Jaraxi extremně praktický člověk. Pro tebe využitelnost je numero uno a až potom hodně, hodně daleko je, jak to vypadá. 

tak k čemu je mi mít pěkná kola když na ně ani nevidím. to je zas o tom že já mám to auto na ježdění a né na to abych se díval z okna jak mám pěknou sedmu.
Drbes to o obrubniky, je to nachylnejsi na pruraz gumy, drnca to, kurvi to podvozek, tak k cemu velky kola
To je jak displeje u mobilu, cim vetsi tim vic cool a vsichni to musi mit, ale jinak je to akorat na nasrani ty placacky.
Edit: Ale vlastne je to tak dobre, protoze 20tky jsou drahy jako krava a ja si pak koupim krasny 18tky za par supu, lehoucky, levny gumy na to jsou...

Edit: Ale vlastne je to tak dobre, protoze 20tky jsou drahy jako krava a ja si pak koupim krasny 18tky za par supu, lehoucky, levny gumy na to jsou...

Ideální je mít kompromis. Auto které pěkně vypadá pro můj dobrý pocit a ještě se v něm jezdí pohodlně tak já na e65 bych dával 18" stejně jako mám ted na e38 letní 18".
Mě se klimsonová kola líbí jsou parádní vypadá to moc pěkně ale jistě kdo jezdí spousty km tak 20" budou méně pohodlné jako 17-18".
Chtěl bych vidět jaraxe jak jezdí na 17" plecháčích
nejlépe pokud to jde na 7er jinak myslím 17" ALU byli nejmenší rozměr co se dával na 7er.
Tudíž by to mělo být i nejkomfortnější. Ale nevypadá to teda nic moc.
Pro nějakého vesničana co stím jezdí na pole a pro dřevo do lesa s vozíkem proč ne 17" že ?
Guma je levná a pohodlí nejvyšší pro někoho možná výhoda.
Mě se klimsonová kola líbí jsou parádní vypadá to moc pěkně ale jistě kdo jezdí spousty km tak 20" budou méně pohodlné jako 17-18".
Chtěl bych vidět jaraxe jak jezdí na 17" plecháčích

Tudíž by to mělo být i nejkomfortnější. Ale nevypadá to teda nic moc.

Pro nějakého vesničana co stím jezdí na pole a pro dřevo do lesa s vozíkem proč ne 17" že ?

Guma je levná a pohodlí nejvyšší pro někoho možná výhoda.
17” na e65 nefungují, je to tady psané tak 10000x. Takže nejkomfortnější jsou 18”, ale není to na žádné řezání zatáček, guma se pak bortí v zatáčkách. Ale co si budem povídat, na takové ježdění sedma není. 20” vypadají samozřejmě super a i s tak velkými koly je to pořád pohodlnější než ostatní auta, ale už to není ta super pohodlná sedma..
No a 18” guma na sedmu není o moc levnější než 20”
No a 18” guma na sedmu není o moc levnější než 20”

- soukupadam
Hlavne ty 18" na e65 to vypada jak tlusta holka na bruslich.
To jo, s tím naprosto souhlasím. Ale pohodlí vynikající
17" nefunguje na E65, je to tu fakt 1000x
18" nejlepší komfort, ale nic moc sport
19" mín komfortu ale furt nějakej jo, super sport
20" komfort v prdeli, ještě lepší sport, ale prostě už je to moc, 20"ky doporučuju jen pro pozéry nebo fakt závodníky kteří litaj furt 200 okresky.
pro klidné řidiče zase stačí celoročně 18ky, hlavně 20ky se i nejvíc sjiždí, naopak nejvíc vydrží 18ky, sam to vidím na svych autech
18" nejlepší komfort, ale nic moc sport
19" mín komfortu ale furt nějakej jo, super sport
20" komfort v prdeli, ještě lepší sport, ale prostě už je to moc, 20"ky doporučuju jen pro pozéry nebo fakt závodníky kteří litaj furt 200 okresky.
pro klidné řidiče zase stačí celoročně 18ky, hlavně 20ky se i nejvíc sjiždí, naopak nejvíc vydrží 18ky, sam to vidím na svych autech
Tak já jsem asi pozér, i když nedobrovolně
Já bych si 20ky style 152 nikdy nekoupil, už vůbec ne s RF, ale když jsou k mému autu origo, tak mi to zase přijde líto prodávat, rád bych to zachoval, tak jak to je.
Pravdou je, že cenovej rozdíl mezi 18" a 20" už není tak dramatickej, bohužel ty 20" mizí před očima i když člověk stojí

Já bych si 20ky style 152 nikdy nekoupil, už vůbec ne s RF, ale když jsou k mému autu origo, tak mi to zase přijde líto prodávat, rád bych to zachoval, tak jak to je.
Pravdou je, že cenovej rozdíl mezi 18" a 20" už není tak dramatickej, bohužel ty 20" mizí před očima i když člověk stojí