Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
hydrokufr + ask modul bmw e 65
hydrokufr + ask modul bmw e 65
Zdravim pánové,mám dva dotazy,nemáte nědo zkušenost s hydrokufrem?Kapaliny je tam dost a nezvedá se ani nepadá :-)A druhý dotaz,kdo by uměl repasovat ask modul u bmw e 65,moc děkuju za radu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: hydrokufr + ask modul bmw e 65
ASK klidne i ja, ale ne kazdy ASK jde zrepasovat, mam uz dva co nejdou a nepujdou protoze je polomrtve DSP.
Pavle dokážeš na E60 opravit modul BLUETOOTH na telefon ? Podívám se na čísla přesněji mám to doma tu jednotku ale mám pocit je to dost častá závada tohoto modulu u e60 takže jste to třeba někdo už řešili.
Na co to přijde oprava ? Nějaká generálka součástek asi na výměnu počítám. Pokud nedochází k závadám nějakého čipu.
Na co to přijde oprava ? Nějaká generálka součástek asi na výměnu počítám. Pokud nedochází k závadám nějakého čipu.
Telefón rieši Airbone...
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Filozof píše:Pavle dokážeš na E60 opravit modul BLUETOOTH na telefon ? Podívám se na čísla přesněji mám to doma tu jednotku ale mám pocit je to dost častá závada tohoto modulu u e60 takže jste to třeba někdo už řešili.
Ty bohuzel nedelam.....
Hodim to sem.... Mam plechovku oleje do hydrokufru origo aeroshel, tak kdo resi ze potrebuje dolit, nekupujte to , a stavte se a ja vam dam.cena 1 varka 1 plzen a nebo nic.
Ja ho uz nebudu potrebovat a je ho skoda.kdyztak sz
Ja ho uz nebudu potrebovat a je ho skoda.kdyztak sz