sedmu si chci nechat až bude k obrazu svému jako svoje ,,hezké,, auto, ne na ježdění pro rohlíky. budu s ní jezdit například do ČB, Prahy, Jihlavy a Brna, kam jezdim pravidelně kvůli školením a workshopům.JaraX píše:ty si postavíš sedmu ze dvou sedmiček a pak s tím nebudeš jezdit a koupíš si E61 která bude mít pravděpodobně ještě větší náklady než ta sedma?
tak ted už tomu nerozumím vůbec.
to máš naopak, sedmu si udělej jako daily, auto co tě bude hýčkat, a na víkendy si postav nějakou ostrou trojku.
jinak na běžné ježdění na kancelář, pro rohlíky, na nákup, za kámošem apod. chci nějaké kombi, praktické auto. proto přemýšlím nad e61 nebo e91. Kombíka potřebuju a jiná varianta mě nenapadá. pak jedině ano třeba 320d e46 a k tomu nějakou sportovnější vraždu na zábavu. ale už teď mám 4 auta a asi už nechci mít další

já prostě sedmou nechci jezdit všude, líbí se mi to, je to velký jako kráva, vypadá to skvěle, je to pohodlné a tak, ale pokud do toho něco narvu, bude to dobře vypadat tak fakt nechci aby mi to támhle nějaká babka omlátila košíkem. já najezdím cca 200 km každý den a k tomu běžnýmu ježdění chci jiné auto. je na tom něco divného?
mám to v plánu tak že z jedné udělám to co chci a druhá bude dárce orgánů. hodně dílů mi zbyde. klidně pak mohu třeba nechat dál dokupy druhý motor a nechat si ho nebo ho prodat. mám teď vlastně dvě uplně stejný auta (jen s rozdílnou výbavou)Totic píše:Už nevím co bylo na začátku za plány udělat ze dvou jednu a druhou pak sešrotovat ? No asi fakt popřehazuj co jde a zvládneš plug'n'play, nebo kup někde levně díly a prodej obě. Za ty prachy bys koupil jinou s colorem a výbavou podle svého gustava. Spousta lidí by naleštěný Toledo brala. Dodělávat bude vždycky co.
Věci jako barva laku, DD, šíbr do takovýho korábu jsou základ co nejdou, nebo nemá cenu předělávat. Tahle folie sorry i když je to zajímavej sportovní odstín budou to stejně kolotoče a ruskej vkus. Nevím ohledně folie uznávám převlek do bílé, černé lesk možná šedá. Ostatní jde vždycky poznat na 100metrů a říkám proč si dotyčnej nekoupil rovnou jiný auto?
některé díly zbydou, takže něco rozprodám a zbytek půjde sešrotovat.
co se týče folie. viděl sem pár aut s folii a nepřišlo mi na tom nic nehezkého nebo tak. nevim, třeba to udělám a pak budu mrtě ultra nasranej a půjde na lak...