kapitanmorgan píše:
Nevím, jsem na manuál prostě zvyklej a s automatem jsem se nesžil ani za několik let...
Ok, sice to moc nechapu, ale verim, ze jsou lidi, co preferuji manual. V 6er je ten manual takovej "divnej"
kapitanmorgan píše:
Jo, všiml jsem si, že výbava je slabší, ale to je zrovna něco co mně až tak nepálí... Že to nemá dynamic drive je možná spíš dobře, vzhledem k faktu, že google mi to hnedka nabízel v souvislosti s "failure" a "ausgefallen"
DD se nejak vyrazne nesere a zrovna 6er je s tim uplne paradni

Ano, podelat se muze, ale to je asi tak se vsim, neni to vylozene pruser jako Xdrive nebo N63
kapitanmorgan píše:
Lepší muziku bych bral, ale otázkou je, jestli to hraje nějak zásadně líp...V E46 jsem měl HK a vzácný rádio s podporou .mp3 a nemůžu říct, že bych se z toho posadil na zadek..
Nejde o to ze L7 by hral v E63/64 nejak uzasne, on fakt hraje v 6er celkem mizerne, ale jde o to, ze zakladni audio je ryzi nestesti.
kapitanmorgan píše:
Výbavu řeším víceméně jenom v tom smyslu, aby to reflektovala cena auta... Je pravda, že tenhle konkrétní kus mi připadá poněkud předraženej, nejenom kvůli té slabší výbavě, ale hlavně vzhledem ke stáří 14 let. Když se nad tím zamyslím, tak je to vlastně jenom o 4 roky mladší než moje bývalá 330Ci po který se před pěti lety slehla zem... Tam si myslím bude zanedlouho poměrně dost věcí na výměnu...
Je o 4 roky mladsi, ale je to 2. nevyssi BMW te doby. Plus samozrejme modelove se jedna o novejsi generaci a vubec se s E46 neda srovnat, je tam rozdil 6 let vyvoje. Neco asi budes muset opravit, ale to u kazdeho jeteho auta. Zminoval jsem E63 jako variantu k E60, kterou jsi uvazoval. E63 je zabavnejsi a ten design je skutecne nadsasovej. Za 6er se ti kazdej ohlidne, za 5er dneska nikdo.
Bud porid novy auto a servis mej v ramci zaruky, nebo porid jety a pocitej se servisem

Vzhledem k tomu, ze jsi na BMW foru, resime tu hlavne BMW. Tedy pokud se zeptas, jaky jety BMW pro tvych 14 km denne, pak bude 330i E9x pro tebe super volba. Celkem spolehlivy a jeste celkem dobre udelany bawo. Novejsi uz je to bida napric radama, pricemz v 5er je to asi nejvic videt.
F, G:
+ Vypadaji pekne
+ Pocit novejsiho auta
- Spolehlivost
- Dilensky zpracovani
- Uz to neni na rizeni BMW
E9x 330i:
+ Spolehlivy
+ Celkem bytelne vyrobeny
+ Pro jednoho na kratke trasy super
+ Klasicky BMW rizeni
- O neco starsi
E60
+ N62
+ DD (nektere verze)
+ Muze mit komforty
+ Klasicky BMW rizeni
- non-N62, non-DD verze v zasade nic nenabizi, neurazi, nenadchne
- Ma ho kazdej kolotocar
- Horsi spolehlivost nez E9x
- Vic vrze nez E9x
E63
~podobne jako E60, jen je s tim autem nasobne vic srandy, je mnohem raritnejsi a i po tolika letech porad vypada dobre
- Nema komforty, ale coupe muze mit alespon dofuky bocnic