Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bmw vs audi
Re: Bmw vs audi
já měl třeba zedníka co bral 50kč hod a dělal docela pěknou práci. par let u mě dělal a udělal hodně věcí, pak začal chlastat a špatně to dopadlo
Zábavné čtení
sedma musí být vždycky full v Individualu, ale dům za tři miče
to už nechcete třeba okna od internorm, podlahy od karhs, kuchyň od siematic, spotřebiče od miele, vytápění od viessman, sanitu od villeroy boch a tak dále?? 

akorát že tu sedmu kupuješ ta 2 kila a ještě to stojí furt stejně jestli to je holota nebo full vybava, což u baraku tak není.
u baráku spíš řeším udržbu, je mi ale jedno jeslti seru na hazjlu za litru nebo na geberitu za 10, s tím rozdílem že když se vysere hajzl za litr, tak dám druhej a kvuli geberitu sekáš koupelnu.
jinak doma zastávám to samy co v autě, použitý a co nejlepší,
tzn mám starší americkou ledničku s milion funkcema, starší pračku bosch, velkou, tichoučkou za 4k, starší kavovar Jura, nejvyšší model co stál 130k, tak za 11k starší, starší zesilovač harman kardon, starší sedačku, velkou a dobře čalouněnou apod. minimum věcí domů kupuju v novotě.
u baráku spíš řeším udržbu, je mi ale jedno jeslti seru na hazjlu za litru nebo na geberitu za 10, s tím rozdílem že když se vysere hajzl za litr, tak dám druhej a kvuli geberitu sekáš koupelnu.
jinak doma zastávám to samy co v autě, použitý a co nejlepší,
tzn mám starší americkou ledničku s milion funkcema, starší pračku bosch, velkou, tichoučkou za 4k, starší kavovar Jura, nejvyšší model co stál 130k, tak za 11k starší, starší zesilovač harman kardon, starší sedačku, velkou a dobře čalouněnou apod. minimum věcí domů kupuju v novotě.
JaraX píše:jinak doma zastávám to samy co v autě, použitý a co nejlepší,

Járo, vůbec nechápu, jak tvoje zhejčkaná prdel, která rozpozná přes tři polštáře s prachovým peřím klub od merina, může usednout na hajzl za litr
Očekával jsem minimálně Geberit AquaClean Mera s vyhřívaným prkýnkem
a sedačku alespoň od rolfa benze
. Jo a americká lednice samozřejmě sub zero
https://www.geberit.cz/vyrobky/sanitarn ... aquaclean/
https://www.rolf-benz.com/en_OC/
https://www.subzero-wolf.com/international-landing

https://www.geberit.cz/vyrobky/sanitarn ... aquaclean/
https://www.rolf-benz.com/en_OC/
https://www.subzero-wolf.com/international-landing
k čemu?
ta lednička má minibar, pecka, hodně to využíváme, prostě si vezmeš pití aniž bys otevřel ledničku, mužeš si nalít přímo na tom pultíku minibaru a vrátíš zpět.
výrobník ledu, ten u nás taky jede furt, více méně denně se bere nějakej ten led, v létě pak ve velkým.
studená voda taky, já si dělám pití jen ze studené vody.
jinak se mi líbí že má hodně pater, nějaky superchlazení na plechovku, taky používám, přijdu dom, a zjistím že nemam vychlazeny pivo, hodím tam plechovku a za pár minut je o dost chladnější. normální ledničku už bych nechtěl.
pračka je na 8kg, je tichoučká, má spoustu zajímavých programů, a s dvouma dětma u nás jede furt. předtím jsme měli nějakou novou za dvojnásobek ceny a stála zahovno.
těžko koupíš za 11 kávovár který ma dva mlýnky a možnost mít 2 rozdílný kafe, a dle chuti si dělat jaký chceš, nebo např bezkofeinový. a navíc je to one touch, tzn latte apod to dělá uplně automaticky. předchozí jura jsi musel zvlášt kafe, zvlášt pěnu apod.
takže asi tak
ta lednička má minibar, pecka, hodně to využíváme, prostě si vezmeš pití aniž bys otevřel ledničku, mužeš si nalít přímo na tom pultíku minibaru a vrátíš zpět.
výrobník ledu, ten u nás taky jede furt, více méně denně se bere nějakej ten led, v létě pak ve velkým.
studená voda taky, já si dělám pití jen ze studené vody.
jinak se mi líbí že má hodně pater, nějaky superchlazení na plechovku, taky používám, přijdu dom, a zjistím že nemam vychlazeny pivo, hodím tam plechovku a za pár minut je o dost chladnější. normální ledničku už bych nechtěl.
pračka je na 8kg, je tichoučká, má spoustu zajímavých programů, a s dvouma dětma u nás jede furt. předtím jsme měli nějakou novou za dvojnásobek ceny a stála zahovno.
těžko koupíš za 11 kávovár který ma dva mlýnky a možnost mít 2 rozdílný kafe, a dle chuti si dělat jaký chceš, nebo např bezkofeinový. a navíc je to one touch, tzn latte apod to dělá uplně automaticky. předchozí jura jsi musel zvlášt kafe, zvlášt pěnu apod.
takže asi tak
Tiez cumim co sa tu riesi:)))kto ma aku chladnicku, v com a kolko kg perie...
)
Ked sa trochu vratim k audi dneska sme sa “stretli” na ceste s RS6 a vcelku masaker to bol..neviem ci mal nieco spravne so zvukom ale paradicka, potom tomu nalozil a uz som ho nevidel:))

Ked sa trochu vratim k audi dneska sme sa “stretli” na ceste s RS6 a vcelku masaker to bol..neviem ci mal nieco spravne so zvukom ale paradicka, potom tomu nalozil a uz som ho nevidel:))
- soukupadam
Já bych si teda použitej hajzl nikdy nekoupil.
Michal: Měl reprák místo výfuku. To je taková zkurvena móda teď. Např včera jsem dělal "m4" co tuhle píčovinu měla. Na levé straně dvě koncovky funkční a na pravé straně tenhle "dunič" do jedné koncovky a druhá na prase slepá. Proste Audi paket originál od BMW. Alespoň to byl benzín. Sice 2.0, všude m4, ale benzín.
A pak ti přijede panamera se zvukem benzínové V8, člověk se těší na projížďku a ona je pod kapotou naftová v6 s touhle fičurou. Svět je fpíči.
A pak ti přijede panamera se zvukem benzínové V8, člověk se těší na projížďku a ona je pod kapotou naftová v6 s touhle fičurou. Svět je fpíči.

Naposledy upravil(a) horan dne stř 10.04.2019 22:42, celkem upraveno 1 x.
kdo tu psal o použitým hajzlu?
Soukupadam: ženskou si pravděpodobně taky nepichal jako první a nevadí ti to. 

Horan: hej to je dneska moda do reprakov si pustat zvuk:)ja som to zazil prvy krat u f10 co mal kamarat 535i:))
Na a6 u beata dieslov je audi vyriesili klapkou, cize z predu auta disel, zozadu sportak:)
Ale turo rs som pocul len zvonku, takze tam to nebol reprak, len neviem ci to bola seria zvuk alebo nieco s tym bolo...
Na a6 u beata dieslov je audi vyriesili klapkou, cize z predu auta disel, zozadu sportak:)
Ale turo rs som pocul len zvonku, takze tam to nebol reprak, len neviem ci to bola seria zvuk alebo nieco s tym bolo...
Michal to je právě "reprák" venku. Je to takova konzerva pod zadním nárazníkem, která udělá i z naftového trivalce pro okoli např v12 

Tak to som netusil kurna ze aj takto zvonku sa to odrbava:))))to vazne aj rs6 bude takyto odrb?:))
jj spousta aut už to dnes má seriově.
když jsme u toho zvuku tak asi nejvíc reálný zvuk co bych chtěl mít na tlačítko je tady v M5 F1 úprava. Nevím co tam dávají ale musí to být masakr.
Pak ve srovnání s e65 s klapkou je ta sedma takový příjemný brumlavý zvuk V8....prostě žádný extrém.
Pak ve srovnání s e65 s klapkou je ta sedma takový příjemný brumlavý zvuk V8....prostě žádný extrém.

-
- Člen Klubu
A ty bys chtěl mít v autě lepší zvuk na tlačítko a zapínat si to? Dyk je to FAKE! Pochopil bych možná u elektrovozů, ale tohle si pletete s playstationem..