Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bmw vs audi
Re: Bmw vs audi
no klapka výfuku jen otevře originální zvuk motoru.
Ale reproduktor bych tedy nechtěl ... kdoví co bude za 10let to bude asi běžné že uvidíte fabii x se zvukem lamba.
Ale reproduktor bych tedy nechtěl ... kdoví co bude za 10let to bude asi běžné že uvidíte fabii x se zvukem lamba.
To si fakt někdo koupí naftovou Panameru?horan píše:A pak ti přijede panamera se zvukem benzínové V8, člověk se těší na projížďku a ona je pod kapotou naftová v6 s touhle fičurou. Svět je fpíči.

Tak obcas jsou to i praktické důvody, když nechce třeba každých 300km tankovat...
To je dobrá připomínka
Ale asi bych to dál nerozebíral, jenom mě to zarazilo 

Ver tomu ze o to nejde... problem je ze aj bohaty ale rozumny clovek nerad rozhadzuje, a nemieni sponzorovat kazdu druhu pumpu...
A uz vôbec nemieni vyzerat ako kkt na pumpe pri stojane na nejaky plynovy smrad.
A uz vôbec nemieni vyzerat ako kkt na pumpe pri stojane na nejaky plynovy smrad.
tak si koupí porsche co vlastně není porsche a vyhodí pul penez za to auto uplně do kanalu
Panamera je normální potahovej sedan/liftback, nevidim důvod se z toho posrat. Taková lepší A8 pro lidi, co si to, především sociálně, můžou dovolit.
Mimochodem, viděli jste, že S6 a S7 budou pro USA 3.0TFSI a pro evropu 3.0TDI?
Mimochodem, viděli jste, že S6 a S7 budou pro USA 3.0TFSI a pro evropu 3.0TDI?

no však A8 si taky nekoupíš v naftě když chceš komfort.
stačí když porovnáš 750i vs 745d, to jsou uplně rozdílný a uplně někde jinde.
Naposledy upravil(a) JaraX dne čtv 11.04.2019 16:36, celkem upraveno 1 x.
já teda vždycky když vidim a slyšim panameru tak se pokaždý normálně poseru
samozřejmě že jo, ten motor je takovej tvrdej a hrubej, s opožděnýma reakcema, auto "duní" a vibruje, scvhálně jsem to minule testoval na jednom zakazníkovi, ktery přimo přesednul a neřekl jsem mu v čem jede, dočela hleděl, řekl mi že je to auto cely pokaženy 

-
- Člen Klubu
Smrad, vibrace, hukot.. velmi luxusní přívlastky 7er limuzíny.cheater píše:Jak to myslíš? To je unafty horší komfort a tak.JaraX píše:no však A8 si taky nekoupíš v naftě když chceš komfort.

Klapka jo, repro uvnitř ani venku nebrat!Filozof píše:no klapka výfuku jen otevře originální zvuk motoru.

ono taky jde o to jak to je udělané, když jsem testoval G12, tak hrála do repráků ale měla hodně repráků a aby to člověk poznal, musel otevřít dveře.
pak jsem jel s nějakou 1er, a tam to šlo hoooodně poznat, jelikož měla asi jen 4 repro a prostě ze dveří hrál zvuk motoru

pak jsem jel s nějakou 1er, a tam to šlo hoooodně poznat, jelikož měla asi jen 4 repro a prostě ze dveří hrál zvuk motoru

PetoK píše:Ver tomu ze o to nejde... problem je ze aj bohaty ale rozumny clovek nerad rozhadzuje, a nemieni sponzorovat kazdu druhu pumpu...
Jak jaraxovi nekdo sahne na propan butan tak je vohen na strese a de se pochcavatJaraX píše:tak si koupí porsche co vlastně není porsche a vyhodí pul penez za to auto uplně do kanalu

Proc neni Panamera porsche Jaraxi?

Ja bych treba Panameru nechtel, jak to nema jednadvacitky a kridla a plasty kolem tak je to takovy divny hovno. Klasicky hnusny porsche s vyrazem zabaka. Proste me to nebere. Ale diesel? Hned bych to klidne vzal a pak bych se vam tu smal jaky ste zabednenci

Ale o co mi jde - koukal jsem na srovnani a ten panamera diesel strci do kapsy i 750d ve vykonu i kroutaku... a deklarovana spotreba? Tak to je fakt k smichu totalne uz... i kdyby to byla lez a zralo to o 2 litry vic jako ze asi bude, tak stejne: Spotreba mesto 7.9

Oproti tomu kolik sezere benzin v panamere hm?
Jste fakt vtipny s temi svymi predsudky. Diesel fujky fujky. Jede to jak zmrd a nezere, ale proste je to fujky. Kdezto propan butan... ten je to pravy kryploorechovy panecku.
PS: ano i akceleraci ma panamera s naftakem lepsi nez 750i.

Toto verim ze plati pri starom dieslovi, ale myslim ze nove auta teraz tieto veci maju vcelku doriesene ze to neni 730d z roku 2002...JaraX píše:samozřejmě že jo, ten motor je takovej tvrdej a hrubej, s opožděnýma reakcema, auto "duní" a vibruje, scvhálně jsem to minule testoval na jednom zakazníkovi, ktery přimo přesednul a neřekl jsem mu v čem jede, docela hleděl, řekl mi že je to auto cely pokaženy
Suhlasim ze benzin je proste prijemnejsi, tichucky, zabavnejsi na vozenie, o tom sa neni moc co bavit, ale urcite by som nepovedal ze ta nafta je konec sveta...konkretne na panamere dieslov som co to odjazdil, jasne benzinova to nebola urcite, ale cele to mali nejak inak nastavene, ked som porovnal s audi s tymto motorom bolo to ine pocitovo, v porsche to naladili cele tak ostrejsie proste slapalo to dost slusne, reakcie na plyn rychle proste v pohode...Porsche tam proste ten diesel dali a aj davaju pretoze su ludia co maju peniaze, ale ako bolo spomenute proste nechcu ich vyhadzovat do kanala, uz dost ich vyhodia na dalsom predaji takeho auta, ale ked to neni vylozene clovek co si potrpi ze musism mat najvacsi obsah benzinu lebo to je to prave orechove, tak proste neriesi ked to ide dobre a moze chodit s 8litrovou spotrebu...
Kazdopadne ste ma dostali ze ten zvuk auta robia repraky aj do vonkajsku som si myslel ze to len interier takto poriesia ale nie ze von...
hele, mam proježděno mraky naftovych aut, ano sice vesměs BMW, ale třeba i nova 750d je o dost horší projevem než třeba 740i, mě to je jedno, kupte si co chcete. ja na to nervy nemam.
proč to vyrabi? to je jasne, protože sou lidi kteří nedokážou ten projev motoru ocenit a takový si kupují naftovou panameru.
až bude naftova 911, tak si to taky mraky lidi koupí
proč to vyrabi? to je jasne, protože sou lidi kteří nedokážou ten projev motoru ocenit a takový si kupují naftovou panameru.
až bude naftova 911, tak si to taky mraky lidi koupí
Ano ja s tebou suhlasim ako som pisal benzin je prijemnejsi tichsi zabavnejsi, ale proste nie kazdy si na to potrpi ...a presne jak hovoris , vacsina ludi to neoceni proste, nevdia v tom rozdiel zasadny proste..preto beru kludne naftu..
Ja som to skor myslel na to ze nafta nie je komfortna jak si pisal...
Ja som to skor myslel na to ze nafta nie je komfortna jak si pisal...
no není komfortní, prostě malinky vibrace tam furt sou, alespon teda u BMW, u všech novych BMW vždycky poznáš že jedeš naftou, jestli to ma porsche jinak nevím, nejel jsem jejich naftou, nemužu hodnotit. stejně jako reakce motoru, i moje stara 745i ma lepší reakce jak G11 750d, prostě ty projevy jsou furt jinde než u benzínu.
Prosim ta, netaraj uz furt dookola nezmysly ako zaslepeny retard a nezi furt v minulom storoci... nechapes, ze si tu vsetkym na posmech... G11 750d sa nechyta ??? A to akoze cim sa nechyta, asi tym ze na nu nemas ???
Este tu rozpis, ako napr. W222 je horsia, ako tie tvoje stare vydojene zasmradene popelnice...

Este tu rozpis, ako napr. W222 je horsia, ako tie tvoje stare vydojene zasmradene popelnice...
reakce toho motoru jsou mnohem horší, asi moc zkušeností nemáš co? kolik jsi s tím najel?
výkonově je to uplně někde jinde, o tom žádná, ale prostě aby to jelo stejně, musíš u té nafty uplně stejně šlápnout na plyn. někdy si to zkus.
s W222 jsem nejel a tak nemužu hodnotit, předpokládám že to bude mnohem komfortnější než E65 a že i sedačky budou lepší jak ty tragické v G11, ale nebude to už tak řidičské auto, ale to mercedes nikdy nebyl.
když jsem měl pujčenou G11, tak jsme přesedali z G11 do mojí sedmy a ukazoval jsem ten rozdíl v reakci motoru hodně lidem. ten benzín jede tak "nenásilně" kdežto nafta jede tak hrubo a gumově. vysvětlit to moc neumím, to chce zažít.
třeba to tady vysvětlí někdo kdo přímo přesedal z nafty do BMW V8 benzínu.
výkonově je to uplně někde jinde, o tom žádná, ale prostě aby to jelo stejně, musíš u té nafty uplně stejně šlápnout na plyn. někdy si to zkus.
s W222 jsem nejel a tak nemužu hodnotit, předpokládám že to bude mnohem komfortnější než E65 a že i sedačky budou lepší jak ty tragické v G11, ale nebude to už tak řidičské auto, ale to mercedes nikdy nebyl.
když jsem měl pujčenou G11, tak jsme přesedali z G11 do mojí sedmy a ukazoval jsem ten rozdíl v reakci motoru hodně lidem. ten benzín jede tak "nenásilně" kdežto nafta jede tak hrubo a gumově. vysvětlit to moc neumím, to chce zažít.
třeba to tady vysvětlí někdo kdo přímo přesedal z nafty do BMW V8 benzínu.