Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dolít olej do škubajícího automatu či nikoliv??

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Gerchan Člen Klubu
Člen Klubu

Re: Dolít olej do škubajícího automatu či nikoliv??

#501 Příspěvek od Gerchan Člen Klubu »

Já jsem to taky nemyslel konkrétně...mě prostě vadí ten zbytečně negativní přístup...zbytečné negativní komentáře...

K těm úpravám...takže když si dá někdo na auto brzdy z Mka? Je to debilita? Podle mě není...

Kdybych třeba měl okomentovat tvoje auto, tak bych napsal:
"pěkný M-packet, super motor, máš celkově pěkný, vybavený auto."

Kdybych chtěl být kritický, tak bych třeba napsal "ten interiér se mi v té černé e61 (kromě volantu) líbí víc"....nebo "ta barva kůže se mi úplně nelíbí, ale jinak super individuál interiér..."
ale nejspíš bych si i tento koment nechal pro sebe...protože tuším, že ti úplně radost neudělá...tobě se fialová líbí a proč ti kazit náladu...

A vůbec bych nenapsal třeba "no ta fialová kůže, to je teda hnus...to bych blil, to bych si na to radši natáhnul potahy z Tesca..."

Rozumíš jak to myslím? Prostě mi ty negativní...někdy z mého pohledu až zlý komentáře, přijdou úplně zbytečný...to je celý...

Takže mír a následující ber s humorem:
PS: Že ty mu závidíš, že on to má m5 look a ty jen sociál M-packet ? :-)
PS2: jestli uplácáš z hovna betlém, tak budeš mít můj velkej respekt a přijedu se podívat osobně !! :D
kelnsi

#502 Příspěvek od kelnsi »

Ok, to jsou aspoň káry hoši

MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek...použij ODPOVĚDĚT ;)
Corleon

#503 Příspěvek od Corleon »

Gerchan píše:K těm úpravám...takže když si dá někdo na auto brzdy z Mka? Je to debilita? Podle mě není...
Neni to debilita :D
Gerchan píše:Kdybych chtěl být kritický, tak bych třeba napsal "ten interiér se mi v té černé e61 (kromě volantu) líbí víc"....nebo "ta barva kůže se mi úplně nelíbí, ale jinak super individuál interiér..." ale nejspíš bych si i tento koment nechal pro sebe...protože tuším, že ti úplně radost neudělá...tobě se fialová líbí a proč ti kazit náladu...
Ja ti naprosto rozumim jak to myslis. Ale takhle proste mluvim, takhle se vyjadruju a je to pro me normalni. Asi jsem jenom na tebe moc negativni clovek :D Jinak merino amarone neni fialova !! :lol: ... nebo je ?? :-|
Gerchan Člen Klubu
Člen Klubu

#504 Příspěvek od Gerchan Člen Klubu »

A když si dá někdo na auto nárazníky a blatníky z Mka, tak je to debilita? Podle mě...opět není... :-)

Podle mě je to lepší, hezčí a dražší verze M-packetu....kterýžto byl navržen samotnou automobilkou jen kvůli tomu, aby se i "finanční ztroskotanci", kteří nemají na Mko, mohli této modle přiblížit alespoň vzhledově... :-)

A tudíž každý, kdož si u dealera zaškrtnul při objednávce M-packet, vlastně dělá z dotyčného auta něco, na co si to auto jen vzhledově hraje... :-)
Ale i přesto, že tuto M-paketovou napodobeninu Mka lze s požehnáním automobilky perverzně objednat i na prachsprostou 4 válcovou naftu, se mi M-packet líbí a vnímám ho pozitivně !! :-)

Barva kůže - budiš po tvém kolego...fialová není fialová...je to amarone :D
Corleon

#505 Příspěvek od Corleon »

A když si dá někdo na auto nárazníky a blatníky z Mka, tak je to debilita? Podle mě...opět není... :-)
To uz teda je !! :D

A tudíž každý, kdož si u dealera zaškrtnul při objednávce M-packet, vlastně dělá z dotyčného auta něco, na co si to auto jen vzhledově hraje... :-)
To neni pravda. Mezi M-packetem a M5 jsou rozdily, ktery poznas hned na prvni pohled. Jak zepredu tak zezadu, dokonce i z boku. M-packet jenom lip vypada, nez obyc, ktera je dle me fakt oskliva. Kdyby sis zaskrntnul m5 look, tak si hrajes na m5 :D Ale chapu jak to myslis. Absurdni co tu resime :lol:

Barva kůže - budiš po tvém kolego...fialová není fialová...je to amarone :D
Uprimne si myslim, ze celym predchozim komentarem uz si ze me delas jenom prdel :D Ale musim rict, ze me bavis. Kdyby jsme se nahodou nekdy nekdy potkali, tak mas u me pivo. :pivo:
Giovany1971
Kontaktovat uživatele:

#506 Příspěvek od Giovany1971 »

kelnsi píše:Tak myslím že e60 je celkem pěkné auto a byla by škoda to rozprodat na díly.
Dnes už se prodává ledacos na díly ;)

https://auto.bazos.cz/inzerat/103610949 ... -535XD.php
kelnsi

#507 Příspěvek od kelnsi »

Ja jsem ještě v jiné e60 než te svoji neseděl. Jen u známého v X5.
Filozof

#508 Příspěvek od Filozof »

kelnsi a třeba kdyby jsis našel krásnou e60 za 100-140k se občas objeví nadupané výbavou v pěkném stavu občas většinou jsou hned pryč. Povozil se v takovém autě zjistíš že jsi v parádním autě a udělal jsi prostě špatný kup.

Gerchan: Píšeš rozumně a souhlasím s větší části s tebou jak se vyjadřovat. Ano 535d načipovaná jede obstojně jako 545i a mpaket či M5 look je jiný ale osobně bych to neřešil ...je to jako když se dvě děti hádají na pískovišti. Většina populace řekně krásné auto....jen zatvrzelý BMW fans to prostě řeší jinak 99procent populace ne a pochvalí takové auto.

Já osobně bych to neřešil má krásné auto jo v 550i by to bylo soudnější ale prostě udělal kus parádního auta a že jej to stálo ranec už je jeho věc.
To auto bezproblémů prodá během pár dní pokud by chtěl. Tak krásných vzhledově udělaných 5er je velmi málo na trhu a jsou dost ceněné.

Bohužel 5er touring je dost poruchové auto a dát za 5let do něj 140k je bohužel uplně normální. Je to na stejné urovni jak ty e65. Vše je na to drahé a sere se na tom spousty věcí i u aut co byli v top stavu.

Proto kelnsimu spoustu lidí vysvětluje at se toho zbaví a našetří na auto co bude mít smysl a už tak mít výbavu a vypadat pěkně i oservisovaně. Po majiteli co dbal na údržbu a nekašlal na to. Jinak je tam na opravu ne pár věcí ale desítky věcí bude na výměnu ... a o to tady jde.
kelnsi

#509 Příspěvek od kelnsi »

No mě nepremluvite, i když vím, že to myslíte dobře. Nechám si svůj vrak
abcent500

#510 Příspěvek od abcent500 »

Bohužel 5er touring je dost poruchové auto a dát za 5let do něj 140k je bohužel uplně normální. Je to na stejné urovni jak ty e65. Vše je na to drahé a sere se na tom spousty věcí i u aut co byli v top stavu.

Opravim te, za 3 roky 140 tis. kc.
Itchythefirst

#511 Příspěvek od Itchythefirst »

kelnsi píše:Ja jsem ještě v jiné e60 než te svoji neseděl. Jen u známého v X5.
Tak uz vim, odkud vitr vane. Koupil jsi proste prvni E60, co se naskytla. Tipuju, ze jsi vybral nejlevnejsi v urcite vzdalenosti od mista, kde bydlis. Zajed se podivat (nerikam kupovat) do Acek na nejakou normalni E60, at vis, co muzes mit, kdyz nebudes sentimentalne trvat na ty svy. Spis ve me klici podezreni, ze jsi vybral stavebko, koupil prvni petku, cos nasel a ted ji nechces prodat, protoze by te doma zabili. Tak to zkousis alespon nejak zprovozni z penez, co mas z ruznych brigad. Je to tu na kazdy strance nekolikrat, tohle je prima cesta do pekla ;-)

Co se tyce ty 535d v M looku, tak vizualne vypada celkem pekne, krome tech hruzostrasnejch vyfuku, i ta alcantara se mi na fotkach libi, ale jak to nastartujes, tak zjistis, ze to neni M, a ze to dokonce neni ani 545. Pak to na me pusobi fakt hloupe a presne ve stylu lepeni M, RS odznacku na auto, co s tim nemaji spolecnyho prakticky nic :-|

A urcite si nemyslim, ze se po tom aute pri prodeji jen zaprasi. Normalni clovek v tom bude videt krysoholuba a fanda BMW jeste neco horsiho. Takze zbyvaji mladi "ksiltofkari", co prechazi z "načypovanýho woe" Golfa 1.9TDi na "načypovaný M5 woe" :-)
Itchythefirst

#512 Příspěvek od Itchythefirst »

abcent500 píše:Opravim te, za 3 roky 140 tis. kc.
To se samozrejme tyka jen petek, ktery nejsou ve stavu totalniho vraku ;-)
Gerchan Člen Klubu
Člen Klubu

#513 Příspěvek od Gerchan Člen Klubu »

Abych to finálně ucelil... :-) mě nejde o to, abych tady někoho přesvědčoval o mé pravdě...různí lidé, různé názory...to je v pořádku...jednotný názory má jen lid Severní Koree :-)
Já budu jako úspěch považovat to, když ve chvíli, kdy se tady zase objeví někdo s nějakým "projektem", tak se od nás dočká spíš rady a přátelského povzbuzení než poplivání a negace k motoru, výbavě, smyslu "projektu" atd....které ho nakonec odradí v dalším sdílení svého díla / záměru na zdejším fóru....
To je celý, proč se tady vypisuju...a už taky pomalu končím a ztahuju se zpět do pozorovatelského stavu... :-)

Mě osobně totiž tady ty příběhy / "projekty", kdy někdo křísí nebo vylepšuje svojí káru baví úplně nejvíc...

Corleon: V rámci mých možností se snažím podávat mé myšlenky s humorem, ale myslím je vážně. Sranda ano, ale doufám, že to nevnímáš jako nějaké vysmívání nebo posmívání...tak bych nerad, aby to vyznělo... :-)
S největší pravděpodobností pojedu na sraz postarších bavoráků do Samobší a taky na sraz e34 do kempu Rozkoš - tak jestli máš něco z toho taky v plánu, tak to pivo můžem dát :-)

Filozov: jak píšeš...tu černou e61 mu 99% lidí pochválí...on se s tím pochlubí zde na fóru a tady - mezi "svými" se dočká zejména docela tvrdý negace...smutný...věřím, že třeba na VW fóru by to tak neschytal... ;)
naturella

#514 Příspěvek od naturella »

kluci ok, každej má svoji pravdu. Ale tady je podstatný problém s VIN na což kelnsi nějak už pozapoměl. Já bych nejdřív řešil, jestli vůbec projdeš technickou. Bo po zadání vinu nemusí být technik schopen se napárovat s ŘJ. A tudíš neprojdeš. Má vlastní zkušenost. měl jsem v omě origo motor bmw a smolik. A ty máš úplně jiný auto. Než budeš vyhazovat spousty peněz, nejdřív si tohle ověř.
Corleon

#515 Příspěvek od Corleon »

Itchythefirst píše:Co se tyce ty 535d v M looku, tak vizualne vypada celkem pekne, krome tech hruzostrasnejch vyfuku...ale jak to nastartujes, tak zjistis, ze to neni M, a ze to dokonce neni ani 545. Pak to na me pusobi fakt hloupe a presne ve stylu lepeni M, RS odznacku na auto, co s tim nemaji spolecnyho prakticky nic :-|

A urcite si nemyslim, ze se po tom aute pri prodeji jen zaprasi. Normalni clovek v tom bude videt krysoholuba a fanda BMW jeste neco horsiho. Takze zbyvaji mladi "ksiltofkari", co prechazi z "načypovanýho woe" Golfa 1.9TDi na "načypovaný M5 woe" :-)
Naprosto 100% souhlasim. Pod to bych se podepsal :)
Itchythefirst píše:Zajed se podivat (nerikam kupovat) do Acek na nejakou normalni E60, at vis, co muzes mit, kdyz nebudes sentimentalne trvat na ty svy.
To uz jsem mu taky radil, protoze mi to prijde jako dobrej napad. Moc uspechu jsem ale nemel :D
Gerchan píše:V rámci mých možností se snažím podávat mé myšlenky s humorem, ale myslím je vážně. Sranda ano, ale doufám, že to nevnímáš jako nějaké vysmívání nebo posmívání...tak bych nerad, aby to vyznělo... :-) S největší pravděpodobností pojedu na sraz postarších bavoráků do Samobší a taky na sraz e34 do kempu Rozkoš - tak jestli máš něco z toho taky v plánu, tak to pivo můžem dát :-)
Presne tak jsem to bral i ja, s humorem. Urcite jsem to nebral jako vysmivani nebo tak neco. Jak rikam, pobavil jsme se :D Akce budou urcite super, ale ja nevim, co bych tam delal. Zaprvy tu nikoho neznam, ani nezapadam do stejny vekovy kategorie (jsem celkem mladoch :lol: ) a jeste mam nejvic hejtovany auto (teda auto, "hromadu zbytecnych sracek") na celym klubu. Asi bych si moc nepokecal :D
kelnsi

#516 Příspěvek od kelnsi »

Tak ty e60 už mi přijdou jako celkem slušná auta. Jen se ty vyhrkanější serou, bracha měl E61 530xd 2006 350 000 km a jezdila pořad, ale elektronika včetně XDrive pořad zlobila. To naštěstí u mě funguje.
jofrey

#517 Příspěvek od jofrey »

tak jsem to tu cele procet asi behem dvou dni, a nejvic me vykouzlilo usmev na tvari kdyz psal ze to auto da do vune :D :D :D , skoda ze uz nejsou k dispozici ty fotky toho auta, z toho by sla udelat prezentace a k tem fotkam dat bubliny s tema jeho prispevkama jako "motor je v poradku" "automat fault" "koupil jsem fabii" "bmw bude ve vuni" nebo "necham si svuj vrak".

je smutny ze nekteri jsou ostatnim lidem jen pro smich, na neco se da svyst mladi ale priznejme si aby byl nekdo byt v mladi takovej blb tak by musel bejt fakt exot. to je jak kdyz davaji ridicak kazdymu debi*ovi kterej pak to hrne po obcich 90 a troubi a vzteka se na lidi co jezdej normalne nebo zrovna nekam nespechaj, tolik volu vidim na silnicich furt troubit a hrotit ale priznejme si je dobre ze aspon pilotni prukazy si vic hlidaj a nedavaj je kazdymu :lol: :lol: :lol:

KELNSI: kdyby ses s tou svoji vervou zameril na neco jinyho nez na ten vrak, myslim ze by sis pomohl.

muj nazor je ten ze prvni auto by si clovek nemel nikdy nechavat, na prvnim aute se naucis jezdit, parkrat ho rozboris a nakonec stejne zvrakujes v lepsim pripade prodas, a je to tak spravne.

uz vidim jak do toho sypes horem spodem statisice jestli to bude nekdy poradne jezdit, tak to stejne nekam posles do meze v kilu, a budes rad ze prezijes (podle sebe soudím tebe :lol: ) auto pude do srotu tak jako tak. to je zakon mladi a vran :lol: kdyz pak uvidis po letech ze to auto ve vuni furt neni a prelak se zacina krute loupat a taky rezivet, radost ti to delat nebude.

moje prvni auto taky pozralo asi 100k coz nekolikrat prevysilo jeho puvodni hodnotu/cenu. a byl to furt vrak, od te doby vim ze vrak zustane vrakem navzdy a ma smysl udrzovat pekny auto, ale jak uz tu psali do toho auta nacpes 200 a furt to bude vrak. vuni z vraku neudelas ani kdyby ses posral a je smutny ze si to myslis ale zjistis sam ze ne. pak je este varianta ze s tim autem nebudes uz nikdy jezdit ale nasledujicich 15 let ho budes davat do vune a budes s tim zasirat hlavy vsem svym kamosum a blizkym, bude to takova tvoje zivotna cesta hlupaka mezi kterou ti dojdou asi 60x penize a 90x spadne klinak (motivace) s tim neco delat a nekam to posunout, bouzel obe varianty jsou k placi, ale nikdo tu uz neceka ze by z toho bylo neco kloudnyho.
kelnsi

#518 Příspěvek od kelnsi »

Už pár dní jetej funkční automat a jezdí se vesele dále. Teď se budou dělat silentbloky a shnile trubky zadních brzd a tím to bude vše co se týče nejdůležitějších věcí.
Filozof

#519 Příspěvek od Filozof »

kelnsi co tě stálo pořízení auta a dát dokupy tyto úplně základní věci jako je automat?

Narovinu ?

A kolik kostlivců čeká ještě na vyřešení ?
kelnsi

#520 Příspěvek od kelnsi »

No dost
Odpovědět