Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65, problém DSC, ABS, park break
E65, problém DSC, ABS, park break
Po delší době zdravím,
Sedma mi začala zlobit. Když odemknu auto rozsvítí se mi kontrolka parkovací brzdy. Po nastartování se mi rozsvítí ještě ABS a DSC (někdy se to rozsvítí až po třeba 100m). Diag píše čidlo levého předního kola. Vyměněn konektor, ložisko a čidlo (originál). Po tomto byl chvíli klid, nicméně se závada po cca 2 dnech projevila znova. Diag opět píše čidlo leveho předního kola. Záměněno za prave a závada stále je. Nyní vyměněna jednotka DSC - starší a (elektronická část), ale závada stále přetrvává.
Napadá vás, kde může být problém? Už jsem docela dooost zoufalý.
Díky za jakýkoliv tip.
Sedma mi začala zlobit. Když odemknu auto rozsvítí se mi kontrolka parkovací brzdy. Po nastartování se mi rozsvítí ještě ABS a DSC (někdy se to rozsvítí až po třeba 100m). Diag píše čidlo levého předního kola. Vyměněn konektor, ložisko a čidlo (originál). Po tomto byl chvíli klid, nicméně se závada po cca 2 dnech projevila znova. Diag opět píše čidlo leveho předního kola. Záměněno za prave a závada stále je. Nyní vyměněna jednotka DSC - starší a (elektronická část), ale závada stále přetrvává.
Napadá vás, kde může být problém? Už jsem docela dooost zoufalý.
Díky za jakýkoliv tip.
Re: E65, problém DSC, ABS, park break
Resil jsem to same. Bylo to vadnym krouzkem pod volantem. Pomohlo vycisteni a cca 6 mesicu byl pokoj, ted zacalo znova. Tak ho necham "zrepasovat" (nejsem si jisty zda slo o repas v pravem smyslu), naceneni mam na cca 5k. Na netu jsem ho nenasel.
Kroužek pod volantem jsem měnil cca rok zpátky v BMW cartec. Za nový, originál... Tak předpokládám, že tím by to být nemělo?
Pokud je nová jednotka 100% OK a čidla si měnil, tak zbývá pouze kabeláž.
A vis ze ta jednotka byla v pořádku?
tu jednotku má odemě, já s tím autem najel 20m a šlo to, víc o ni nevím, když ji pošleš zpět, tak ji mužu vytestovat.
Zpozoroval jsem, že když ráno vyjedu, je to ok, ale jakmile jedu cca 20 min a auto se zahřeje, tak vyskočí chyba... A je tam, dokud auto zase do rána nezchladne
tak to je DSC jednotka.
pak mi ji pošli zpět na dobírku. a tu tvou si nech repasovat u falcona nebo kup další
pak mi ji pošli zpět na dobírku. a tu tvou si nech repasovat u falcona nebo kup další
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz tak ja mam k dispozici.