Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hezke kola pro socialni e65
Re: Hezke kola pro socialni e65
sice krátná ale výbava fajn. přesně něco takového hledám. Jen long, 750 a TV vzadu a je to přesný 

-
- Kontaktovat uživatele:
No jo, to si clovek nemuze vybirat, u tech starych aut vzdycky musi dojit k nejakemu kompromisu. Kazdy to mame nastaveno jinak, ja zase zadne monitory vzdau nechci, ani zadni idrive, je mi to k nicemu. Longa bych bral, ale uz mam kratkou. Tak holt vzadu musi pokrcit nohy, no... Bohuzel v kratke mista nazbyt neni. Za celou dobu co to mam to nenajelo s pasazerem vzadu vic nez 300km... A pres deset tisic jsem uz najel.
Zajímavé jak většina lidí hodnotí longa podle místa na zadních sedackach, přitom jeho hlavní výhoda je jinde
ja bych to zhodnotil tak, ze ma mizerny polomer otaceni, bohuzel.
ja bych to zhodnotil tak, ze od B sloupku vypada jak bochnik chleba
-
- Kontaktovat uživatele:
ja bych to zhodnotil tak, ze jsem nenarocny ridic a jsem rad za to co mam -) Ja mam s longem najeto malo, je to proste jeste vic parnik. Jo a libi se mi to.
Zhruba pul roku mam toho anglana a neumel jsem z nej ten motor prodat. Vcera volal pan ze ho hned bere... Nejdriv mne napadlo ze si dela nekdo prdel odsud, ale ne, fakt ho potreboval. Bohuzel uz je pro mne. Potom jsem s tim benzoplynem jel vecer do mesta a je to fakt ostuda jak to mlati, normalne jsem se stydel... Vevnitr to neni moc slyset ale venku to je peklo.
Kdyz je to studene, je to o lepsi. Tipuju pistni cep? Kdyz se mu ulevi od zateze, klepat prestane. typicky pri prerazeni nebo kdyz se roztahne a ubere se plyn a jen se lechta.
www.bmwcoding.cz/745i.mp4
Zhruba pul roku mam toho anglana a neumel jsem z nej ten motor prodat. Vcera volal pan ze ho hned bere... Nejdriv mne napadlo ze si dela nekdo prdel odsud, ale ne, fakt ho potreboval. Bohuzel uz je pro mne. Potom jsem s tim benzoplynem jel vecer do mesta a je to fakt ostuda jak to mlati, normalne jsem se stydel... Vevnitr to neni moc slyset ale venku to je peklo.

www.bmwcoding.cz/745i.mp4
zzeli píše:ja bych to zhodnotil tak, ze ma mizerny polomer otaceni, bohuzel.
Mizerny polomer otacania maju zial vsetky bmw, aspon ted a"vsetky" co som mal...
polomer otaceni se resi pridanim plynu panove 

včera jsem najel 1800km v 750Li, po 1200km jsem sedl do 750i, a říkam si wtf? prostě to proti longu absolutně nefiltruje cestu, ten rozvor je kurva znát.
no jo no... a navic to je slaby co, ani za plynem to nejde
Moc to prozivas 

a ty bys to měl někdy zkusit, at máš srovnání
¨Michal595 píše:Mizerny polomer otacania maju zial vsetky bmw, aspon ted a"vsetky" co som mal...zzeli píše:ja bych to zhodnotil tak, ze ma mizerny polomer otaceni, bohuzel.
zrovna třeba sedma má vzhledem k dylce auta super poloměr otáčení, vlastně většina BMW má, pokud to není xdrive, ty maj malo, ale tam je to jasny, divili by jste se, ale tam kde se otočí longová sedma, se neotočí galardo(kvuli čtyřkole a vykonu)
ale tak Gallardo je tak trosku audina a ty vsechny potrebuji na otoceni fotbalove hriste, a ani to nemusi stacit 

Moze byt potom tym e71 e70 aj F10 som mal xdrive, sedma ano ta je dlha takze je to asi okej, ale co sa zvyknem otacat do protismeru ked chodim tak ci sedma alebo x5 prejdem cez dva pruha a zvrtnem sa vlastne az zastavku, ked idem na audi porsche mercedes tak sa zvrtnem v ramci dvoch pruhov..JaraX píše:¨Michal595 píše:Mizerny polomer otacania maju zial vsetky bmw, aspon ted a"vsetky" co som mal...zzeli píše:ja bych to zhodnotil tak, ze ma mizerny polomer otaceni, bohuzel.
zrovna třeba sedma má vzhledem k dylce auta super poloměr otáčení, vlastně většina BMW má, pokud to není xdrive, ty maj malo, ale tam je to jasny, divili by jste se, ale tam kde se otočí longová sedma, se neotočí galardo(kvuli čtyřkole a vykonu)
kratka e38 ma polomer otaceni v poradku, vic nez v poradku. Necekal jsem, ze 20 cm na rozvoru udela tak moc na polomeru otaceni. Ale tak nic s tim neudelam. Pridanim plynu to delat nebudu, nechci bejt druhej, co bude menit diferak
Je to i znat na strmosti rizeni, u toho longa kroutim fakt vic. Pak presednu do jinyho auta a cumim, jak se s tim da dobre zatacet. Ale nebrecim z toho, jen me to zaskocilo
Budu se muset nekdy projet e65, abych se podival jak je to u kratke.

Je to i znat na strmosti rizeni, u toho longa kroutim fakt vic. Pak presednu do jinyho auta a cumim, jak se s tim da dobre zatacet. Ale nebrecim z toho, jen me to zaskocilo

Budu se muset nekdy projet e65, abych se podival jak je to u kratke.
zzelí .... budeš se muset projet Phaetonem V8 abys viděl jak to mysleli stím rozdílem vs 7er ... mno raději nic dle jednoho vzorku nejde usuzovat...
Jo kurevtor prý ničí statistiku spolehlivosti 7er. Ještě pár takových tady a někdo by si mohl myslet jak se ty 7er serou ... no já zase jdu....
Jo kurevtor prý ničí statistiku spolehlivosti 7er. Ještě pár takových tady a někdo by si mohl myslet jak se ty 7er serou ... no já zase jdu....

Musím dát za pravdu JaraXovi, mám osobní zkušenost v e66 v e65 a v F02.
E66 se nejvíc pohupuje nejlíp filtruje, potom je F02 tam filtruje dobře ale už tam není takový ten efekt pohupování ( mě osobně tento styl NEpohupovaní víc vyhovuje) a pak je krátá E65. Je jasné že ta filtrace je způsobena delším rozvorem.
Pro mě OSOBNĚ e66 je z boku taková nesymetrická. Jde poznat že je to long. U té F02 je to vizuálně líp udělané. A hezčí je F02 než F01 ta vypadá jak pětka
E66 se nejvíc pohupuje nejlíp filtruje, potom je F02 tam filtruje dobře ale už tam není takový ten efekt pohupování ( mě osobně tento styl NEpohupovaní víc vyhovuje) a pak je krátá E65. Je jasné že ta filtrace je způsobena delším rozvorem.
Pro mě OSOBNĚ e66 je z boku taková nesymetrická. Jde poznat že je to long. U té F02 je to vizuálně líp udělané. A hezčí je F02 než F01 ta vypadá jak pětka
akorát že u E66 můžeš režimem sport přepnout na E65, naopak to ale nejde
To sice nejde, ale taky nejde u E66 nějak zamaskovat tu protáhlou nudly. Ty zadní dveře prostě vypadají hrozně. Jen můj názor.