kurevtor píše:ne jaraxi, se 745i jezdim proto, ze jsi mi rozmluvil 530d![]()
mas me tu na krku sam kvuli sobe
![]()
no uprimne myslim, ze jsem z nejakejch pozerskejch V8 docela vyrost. Kdyby mi nekdo nabidl vymenu za neco zajimavyho tak vezmu klidne dyzlmcfil píše:A jak jsi za to rád , že?kurevtor píše:ne jaraxi, se 745i jezdim proto, ze jsi mi rozmluvil 530d![]()
mas me tu na krku sam kvuli sobe
![]()
15.5 ve meste znamena ve meste mimo spicku. Ve spicce, kdy popojizdis v kolone je to 20 v klidu.Filozof píše: HODNOTY 745i e65:
Spotřeba ve městě 15.5l/100km
Spotřeba mimo město 8.3 l/100km
Spotřeba - kombinovaná 10.9 l/100km
... aniz bych se zastaval Filozofa... tak mam prumer 10.9 kombinovanou... podle BC, podle tankovani 13.1 fplynu...kurevtor píše:Filozofe omg co je na te spotrebe divneho?
15.5 ve meste znamena ve meste mimo spicku. Ve spicce, kdy popojizdis v kolone je to 20 v klidu.Filozof píše: HODNOTY 745i e65:
Spotřeba ve městě 15.5l/100km
Spotřeba mimo město 8.3 l/100km
Spotřeba - kombinovaná 10.9 l/100km
Mimo mesto 8.3? Hovno. Picovina. Mozna na sestnactkach se sirkou 185mm s vyplou klimou. Ne proste 745i. Ja zresetoval spotrebu, kdyz uz sem byl rozjetej na dalnici v Belgii (maximalka 120 a vsude plynnuly provoz). Da se jet az za 9.5, ale to je ultra klobouk. Vjedes do mesta, 2 semafory a okamzite to leti nahoru. 745i dokaze dalku jet za 11, min ne.
Kombinovana 10.9? Jakoze decilitrik pod 11? Ne, neda se to. Nikdo nezvladne kombinovanou s E65 pod 11.
Zase jedna baba povidala svy internetovy statistiky, ale realita je uplne jinde![]()
A mimochodem, za letosek mam najeto pres 10000, taky me moc nebavi hazet prachy do kanalu za benzin takze jezdim celkem rozumejc a proste pod 12.5 to nejde. Jezdim ted tak kolem 13-14. Kdo jezdi s E65 pod 12.5 tak ma uplne zbytecne V8, protoze s tim jezdi klobouk jak dedek. Uplne zbytecny tu sedmicku mit a pak nemoci dupnout na plyn.
Jsi mimo Filozofe, jako obvykle
No jo, jenze my si tady nevybirame co se bude delat, u nas se opravuje vsechno. Tot je takovy maly, lec diametralni rozdil. Nedalo mne to a musel jsem se podivat na normy. Takze vymena obou lozisek na e65 je 18AW, coz je rovna hodina a pul.JaraX píše:na vraku možná, ale nám se teda ještě nestalo aby jsme tím stravili tolik času, zadní ložisko na E65 jsme sice měnili jen asi 3x, ale vždy to bylo za max 4 hod kus se vším.