Tak asi ne každému ale když projevíš zájem o koupi tak projíždka je to nejmenší. Já se byl podívat na auta a hned mi nabízeli zda si chci ten či onen kus projet a vyzkoušet otestovat.
Víkend je složitější ale taky se dá domluvit pokud máš velký zájem. Záleží jaká prodejna a jak jsi solventní zákazník pro ně.
Minimálně otestovat by to jaraxovi dali a myslím si že bude mít jasno v prvních minutách jízdy
tak jsem si včera naráz přečetl všech 79 stran a několikrát jsem měl neskutečné nutkání se k něčemu vyjádřit. No nakonec jsem se ovládl abych nereagoval jak dement na něco co šlo před rokem, ale co si neodpustím je přirovnání e60 550i s výfukem a chipem k M5. to už bylo úplně mimo
Naposledy upravil(a) mcfil dne pát 07.06.2019 15:31, celkem upraveno 1 x.
nerozčiluju. Jen je potřeba se někdy něčím svézt a nekoukat jen na čísla. Za mě se 550i nepříblíží ani e34 M5 natož pak e39. A to ani kdyby byla poladěná na těch 430-440 kobyl co teoreticky psal.
kurevtore musíš tady všude dělat flame a psát do každýho tématu o sniženým termostatu?
čekám že ted na to ještě bude reagovat filozof a budou z toho další hádky
delat flame? Ja nikdy nedelam flame, jsem hipizak co rozdava lasku a ne komar co vysava krev. Filozof ma narozdil od tebe i smysl pro humor takze mozna da v reakci ne me par radek textu, ale pohoda a jedeme dal a nikdo nechcipa. Sportovni limuziny, snizeny termostaty, babky s nusema co se vraci z pole, megany v petidvirku, znamy znamejch a bratranci kamaradu. Takhle my si tady tlachame, vis. A nikdo nema problem, nikdo nikoho nepeskuje a nevotravuje, vsechno je jen prdel a ve forme vtipu, dokud neprijdes ty.
mcfil píše:tak jsem si včera naráz přečetl všech 79 stran a několikrát jsem měl neskutečné nutkání se chtěl k něčemu vyjádřit. No nakonec jsem se ovládl abych nereagoval jak dement na něco co šlo před rokem, ale co si neodpustím je přirovnání e60 550i s výfukem a chipem k M5. to už bylo úplně mimo
Se divim, ze te to bavi, me uz nebavi cist pomalu nic. Vzdycky, kdyz mam chvilku cas, tak mrknu, preskacu to v rychlosti a kdyz to jsou hovna, tak to ani nectu.
jako ja chapu, ze jde o funkcnost, ale do pici to nemohli koupit vetsi a hnusnejsi spinaci skrinku? Fakt neslo vybrat neco lepsiho, aby to nebylo tak ukryte, ze si toho ani nikdo nevsimne?
to máš zajímavej rozptyl, první 745i vs W221, to seš od 50k-1m.
první E65 do 2003 maj pár věcí horších, stejně tak poslední facelifty od 2007, ale není to důvod se jednomu nebo druhymu vyhnout, celkový stav a výbava jsou přednější