Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65, E66 zajímavá výbava na prodej
Re: E65, E66 zajímavá výbava na prodej
jj. Reportuj. A navíc jsi psal, že řekneš pro co jsi včera jel až to dovezeš. takže….?
nekecej ... tak to jdeme všichni spáchat hromadnou sebevraždu ...kdy a kde 

to zas bude repas, navíc N73 leží všude mraky, protože ten motor prostě neumírá.
e66 750Li
to by si koupil jen blázen
hmm to je hezké, by mě zajímalo jak to vypadá v reálu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam treba tu kuzi cernou a bily jen spodek a vypada to dobre. Moc dobre. mnohem lepe nez obyc cerna a kurevsky lepe nez obyc hneda atd...
v realu to vypadá tak že neuvidíš ven z auta, měl jsem tu jednou E36 kde si blázen nechal udělat palubku do bíle, absolutně z toho auta nebylo vidět ven.
To musím potvrdit, je neskutečné, co dokáže bíla barva na palubovce. Měl jsem teď sebou normální bílý A4 papír s nápisem, který jsem potřeboval, aby mě pustili do jednoho areálu. Hodil jsem na palubovku u spolujezdce a na půlce předního skla jsem viděl regulérní hovno. Jestli má ta palubka stejný efekt, tak to musí být masakr.
souhlas se vsema, za prvy je to nehezkeee a zadruhy tezce neprakticky. Na cernou kuzi si clovek zvykne hned, neznalec si ani nevsimne, ze je to kuze, sedi to do toho introse suprove. Ale jezdete chvilku s kozenou a sednenete si obyc neindividualu
jinak ja mam svetlou alcantru na strope a priste uz bych preferoval cernou... si vsimnete te velke kozene plochy na A sloupcich, trosku mi to vadi, ale mozna to jen prilis prozivam

jinak ja mam svetlou alcantru na strope a priste uz bych preferoval cernou... si vsimnete te velke kozene plochy na A sloupcich, trosku mi to vadi, ale mozna to jen prilis prozivam

nechce někdo oba palivové filtry na E65 760i origo za 50 procent origo ceny + poštovné
nabídli mi to ted v BMW, ale my na benzínech paliváky neměníme, resp jim to leží skladem a budou rádi když to někomu udám.
nabídli mi to ted v BMW, ale my na benzínech paliváky neměníme, resp jim to leží skladem a budou rádi když to někomu udám.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:38, celkem upraveno 1 x.
protože i po 20letech a 500tis km když měníš palivák a otestuje se je stále ok a průchozí....např u e38.
U e65 bude taky většinou ok snad jen u vyjímek. Tak samotný čerpadlo v benzínový nádrži má takovej defakto filtr / sítko v nasávání benzínu a už ten zachytí většinu větších nečistot 0,5 x 0,5mm... cca. Něco jako sítko na čaj ale hodně jemné přes to nic neprojde.

U e65 bude taky většinou ok snad jen u vyjímek. Tak samotný čerpadlo v benzínový nádrži má takovej defakto filtr / sítko v nasávání benzínu a už ten zachytí většinu větších nečistot 0,5 x 0,5mm... cca. Něco jako sítko na čaj ale hodně jemné přes to nic neprojde.
Když jsem měnil palivač u svých aut tak byl vždy puvodni.
Vždy nešel moc profouknout (pusou) a po rozřezaní byla papirová vložka černá.
Tetka jsem po 160 tis měnil zas a opět papír černý a profuk pusou šel s těží.
Daleko hůře profouknout jak u novýho filtru.
Vždy nešel moc profouknout (pusou) a po rozřezaní byla papirová vložka černá.
Tetka jsem po 160 tis měnil zas a opět papír černý a profuk pusou šel s těží.
Daleko hůře profouknout jak u novýho filtru.
Bmw e39 528i touring
Bmw e85 Z4 2.5i Merlot rot
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw e32 740ia Alpina look
Bmw e30 328i M Technik 2 / m20b28
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt
Bmw e85 Z4 2.5i Merlot rot
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw e32 740ia Alpina look
Bmw e30 328i M Technik 2 / m20b28