Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Hledám e63/e64 s V8 před servisem

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
bouloclo

Hledám e63/e64 s V8 před servisem

#1 Příspěvek od bouloclo »

Na základě Matikova inzerátu a jeho "e65 před servisem" jsem ochotný koupit e63 nebo e64 také před servisem. Pro ty kdo jsou tady na klubu delší dobu, tak představa je asi taková jako když se prodávala Jaraxova "briketa", ale něco na způsob e63/4, sice nonsense, ale za zkoušku nic nedám. :D

Barva laku nerozhoduje(černá je velkou výhodou), ale aby byl tak nějak přiměřeně zachovalej na 15 let starý auto. Kůže nejlépe DAKOTACHATEAU (LCCH) nebo DAKOTACREAMBEIGE (LCGE), ale je mi to jedno, tady bych snad skousl i šedej interiér :D, to samé palubka, jestli tam bude dřevo nebo hliník nerozhoduje a na individuál stejně nejsou peníze.

Výbava MUST HAVE:
- V8 (N62)
- AS+DD+DDP (S217A+S229A+P237A)
- L7 (S677A)
- sportovní sedačky (S481A)

zbytek dle VIN, žádný fičurky NV, ACC, HU apod. u 6er nepotřebuju, tady jde v první řadě o radost z jízdy, takže technicky v pořádku, hlavně co se týče podvozku a převodovky, gufera jsou klasika na ty jsou peníze bokem, ale o vraky před smrtí a na díly nemám zájem

Cena rozhoduje! Nabídky nejlépe sem na forum nebo SZ. Platí do smazání.
Wozejk

Re: Hledám e63/e64 s V8 před servisem

#2 Příspěvek od Wozejk »

Dobry

Poslal jsem SZ
Odpovědět