Dobry den,
bylo by mozne prosim poradit na co si davat pozor pri koupi
M550D kombi 2014-2019, anebo co mne ma cekat za zavady. chtel bych sehnat neco do 100t km. jestli to ma cenu?
dekuji za kazdou radu predem.
Petr
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
M550D 2011-2019 poznatky
Re: M550D 2011-2019 poznatky
akorát nevím proč je to v sekci Mpower.
není to žádné Mko
není to žádné Mko
- Giovany1971
- Kontaktovat uživatele:
Nedal to do sekce..M.P... dal to do sekce 5..ER..M..paket...tak to dle mne myslel... nevěděl že ve vší něčí nenavisti...vůči něčemu...co se týká M550d..respektive všeho naftového..potká zde někoho kdo ..mu tak ochotně poradí...JaraX píše:akorát nevím proč je to v sekci Mpower.
není to žádné Mko

Dekuji, zadam jen o radu a ne nekoho nastvat, ze holt davam prednost nafte
No urcite si nechat auto zkontrolovat nekym kdo tomu rozumi a ma orig diag.
Dale pri testovaci jizde zkontrolovat zda xdrive necuka pri prudkem rozjezdu a zda poloosy v rejdu necvakaj pri rozjezdu.
Neni spatne si zjistit historii servisu dle vin v BMW.
Vic asi dle aktualniho stavu auta.
Dale pri testovaci jizde zkontrolovat zda xdrive necuka pri prudkem rozjezdu a zda poloosy v rejdu necvakaj pri rozjezdu.
Neni spatne si zjistit historii servisu dle vin v BMW.
Vic asi dle aktualniho stavu auta.
sekce ///M Power je určená pro Mka, nikoliv pro "obyčejná" BMW, jako je např M550d, kterou často někdo označuje mylně jako naftovou M5, ale přitom je to jen nejvyšší naftová motorizace seriového modelu.
pak se stávaj takový věcí jako že přišel kamarád co o BMW ví prd a říká "vezl mě kamarád M5kou a je to teda pěknej shit, vůbec to nejelo"
tak jsem nechápal a po asi 10min rozhovoru mi říká "no to byla ale naftová M5" říkám to ale neexistuje, "ahá" tak jsem ho svezl skutečnou M5 a říkal jen samy sprosty slova
na co si dát pozor?
základ je člověk co se v tom vyzná, toho si vzít sebou, at vše zkontroluje, prověří, projede, zdiagnostikuje,
+ to co psal mr_nitroz.
osobně bych preferoval BMW premium selection a nájezd co největší, tyto modely se od 150tkm začnou pomerně hodně sypat, takže je lepšé si připlatit za málo km.
Giovany1971
- nevím kdes přišel na to že dělám jen N62, náš servis dělá velkou paletu vozů BMW s různými motory, tak prosím nepiš lži a pomluvy o kterých víš prd. děkuji
pak se stávaj takový věcí jako že přišel kamarád co o BMW ví prd a říká "vezl mě kamarád M5kou a je to teda pěknej shit, vůbec to nejelo"
tak jsem nechápal a po asi 10min rozhovoru mi říká "no to byla ale naftová M5" říkám to ale neexistuje, "ahá" tak jsem ho svezl skutečnou M5 a říkal jen samy sprosty slova

na co si dát pozor?
základ je člověk co se v tom vyzná, toho si vzít sebou, at vše zkontroluje, prověří, projede, zdiagnostikuje,
+ to co psal mr_nitroz.
osobně bych preferoval BMW premium selection a nájezd co největší, tyto modely se od 150tkm začnou pomerně hodně sypat, takže je lepšé si připlatit za málo km.
Giovany1971
- nevím kdes přišel na to že dělám jen N62, náš servis dělá velkou paletu vozů BMW s různými motory, tak prosím nepiš lži a pomluvy o kterých víš prd. děkuji
Kdysi jsem o M550d dost vážně uvažoval, vadilo mně, že se dělá pouze x-drive a motor N57 nepatří k etalonům spolehlivosti a dlouhověkosti
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic