Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Ošetření laku - VOSK

upravené vozy :)
Odpovědět
Zpráva
Autor
diwisek

Ošetření laku - VOSK

#1 Příspěvek od diwisek »

Poraďte nějaký dobrý vosk na auto
m4zzy

Re: Ošetření laku - VOSK

#2 Příspěvek od m4zzy »

Já mám teď Soft99 Fusso Coat. Předním jsem měl Meguiar's Ultimate Paste wax. Ten Ultimate krásně voní, Soft voní nic moc ale s oběma se celkem dobře pracuje.

Je dobré ten lak ale fakt pořádně umýt a dekontaminovat. Jestli víš, tak ok, jestli nevíš, tak se klidně můžeš zeptat.
ada540i

#3 Příspěvek od ada540i »

Soft99 Fusso používám taky. Už jsem zkusil hodně vosků, ale tenhle je nejlepší. Vydrží opravdu hodně a pokud ho nenecháš přeschnout, tak se s ním i dobře pracuje. Jak už ale psal m4zzy, vosk je jenom třešnička na dortu. To nejdůležitější se odehrává před tím.
BMW M3 F80 - 2018, Mineral gray, manuál, competition paket
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
diwisek

#4 Příspěvek od diwisek »

m4zzy píše:Já mám teď Soft99 Fusso Coat. Předním jsem měl Meguiar's Ultimate Paste wax. Ten Ultimate krásně voní, Soft voní nic moc ale s oběma se celkem dobře pracuje.

Je dobré ten lak ale fakt pořádně umýt a dekontaminovat. Jestli víš, tak ok, jestli nevíš, tak se klidně můžeš zeptat.
Jak dekontaminovat lak? Řekl bys ze Meguiar's Ultimate Paste wax je lepší než fusso?
ada540i

#5 Příspěvek od ada540i »

To není úplně jednoduchá a snadno popsatelná věc. Doporučuji nastudovat například toto: http://www.detailingblog.cz/serialy/
BMW M3 F80 - 2018, Mineral gray, manuál, competition paket
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od patras Čestný člen »

diwisek píše:
m4zzy píše:Já mám teď Soft99 Fusso Coat. Předním jsem měl Meguiar's Ultimate Paste wax. Ten Ultimate krásně voní, Soft voní nic moc ale s oběma se celkem dobře pracuje.

Jak dekontaminovat lak? Řekl bys ze Meguiar's Ultimate Paste wax je lepší než fusso?
Důkladně umýt, já používám Gyeon Q2M Prep, pak dekontaminace pomocí Clay Baru .... potom sealent (Většinou Chemical Guys Jet Sealent) a nakonec vosk .. nejraději používám Chemical Guys Butter Wax ... s tím se pracuje naprosto bezkonkurenčně.

No a při omytí to vezmu jen detailerem ....
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
slama

#7 Příspěvek od slama »

Co je to za divné pořadí výrobků? Sealant a na to vosk?? Snad obráceně ne? :roll: Prep se používá na odmaštění před aplikací vosku nebo keramiky. Na Chemickou dekontaminaci je vhodný nějaký přípravek na polétavou rez (Korrosol), potom clay, pak odmastit (Prep), vosk a na to sealant ;)

a každopádně chemiky neeee, existujou kvalitnější výrobci kosmetiky ;)
Odpovědět